| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 27062  [Dalších 25472 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
5.5.2009 9:23:54
No tak to je úspěch ne? 2x kojo.... lepší než co 2 hodiny...
Já bych teda i přes den dala pravidelný kojo, a ne jak se ti zrovna zdá že je třeba, musí z toho být zmatenej...
Jinak já jsem oba skoro do roku kojila ve dne i v noci a pak už jen v noci, přes den vůbec - nechtěli :)
Martina_Sam_Nath 8848
5.5.2009 9:22:52
tak teď už jen vydržet a nepovolit a určitě to půjde. :o))) A pak se i vyspíš a odpočineš. A na 1000 věcí se vybodni, odpočatý ti stejně půjdou líp :o)
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
5.5.2009 9:18:23
adamek taky ted spinka,tak jsem myslela jak si lehnu ale zas jsem prisla asi na 1000 veci ktery musim udelat....~;((
On asi jak nemohl usnout a usnul az po 20 h tak byl unavenej a spinkal v noci vic, nebo uz mozna pochopil ze je maminka moc unavena...~;)~b~
Martina_Sam_Nath 8848
5.5.2009 9:15:28
a byl v noci vzhůru víc? Nebo míň? Jestli jsi kojila dvakrát a jednou se choval, tak je to lepší ne? :o))
Vstávání je síla, ale holt jsou jak ty uřvaný ptáci za oknem :o).
TeĎ spí tak jdu odnést odpadky a něco dělat :o)
5.5.2009 8:42:49
pres den kojim podle toho jestli bumba i neco jinyho, kdyz aspon neco do nej dostanu a neni vedro tak kojim dopoledne a odpoledne na svacinu a vecer na usnuti.ale na tricko se mi sape i jindy :-)
No nakonec jsem nevydrzela a kojila aby usnul vecer a pak v noci 2x, a Petr ho jednou choval asi pul hodiny a vstaval v 5 ,teda Adamek, ne Petr :-)...
O vikendu asi pristoupime na to ze odstavim uplne v noci,ale nevim,jestli to bude nejaky desny, tak stejne nevydrzime a tim to asi jeste akorat zhorsime ~;((.
Asi bych ho jeste k babicce na noc nedala, prece jen je malinkej a ted ma docela obdobi ze beze me place, takze to asi jestli to nevyresime az mu bude pres rok tak to asi tak udelam...
Martina_Sam_Nath 8848
5.5.2009 8:10:54
Ahoj

tak dneska byl mrňous vzhůru od čtvrt na pět :o(((((
Tak doufám, že ho tohle brzy přejde, zas takovej skřivan nejsem.

Maru a na noc by Adámka někdo nechtěl?? :o) Z příbuzných, často bývá, že jinde spí děti jak andílci a doma terorizují, protože vědí, že jim to projde. Já za pár dní možná budu uvažovat o zoo :o)), ranní vřeštění :o)).

Dneska jdeme zase do lužánek, tak jsem už rovnou zakázala hřiště, Nath už je zahojenej, má jen malej pod nosem tak ať to chvíli vydrží :o))
Alena, 3x♀ 1037
4.5.2009 22:16:31
maru, jen me napada... jak to dite v noci pozna, kdy dostane prso a kdy ne?? videla bych to jako martina.. bud nekojit v noci vubec a nechat ho vyrvat nebo mu to nebrat.
ja teda nejsem ten spravnej typ na rady, bo na vyrvani jsem nikdy nemela nervy ani srdce, holky usinaly u prsa vsechny tri, ta posledni porad jeste usina~t~
odnaucovat jsem je to zacala po cca roce, ale nenasilnou formou.
Jeanne 15537
4.5.2009 21:16:28
Maru a jak kojíš přes den? Možná jsi to už psala. U nás teda vyplakávací metoda nefungovala, teda zkoušela jsem to 1x a výsledkem bylo, že od té doby jsem ho nedostala ani do postýlky. Celou noc spal až v 1 roce.
4.5.2009 19:47:31
holky pomoc,adamek stoji v postylce a desne place, chtela jsem s tim zacit hned jak jsem rozhodnuta a tak jsem ho kojila jen 15 min a pak sem se ho snazila uspat a nejde to, do toho zacla brecet Terezka a ja jsem zrala na blazinec, tak jsem ho na chvili soupla do postylky a jdu si odpocinout, ach jo, no tak to teda nevim jak budu mit na tohle nervy a energi...~a~
4.5.2009 17:57:25
Perdi,ta psychlozka se jmenuje Zuzana Masopustova a je Mgr tusim titulem.
Mlada holka, sla jsem od ni velice uklidnena ze nejsem nejhorsi matka pod sluncem a svoje deti nenicim pro dalsi zivot~:-D~b~

Taky bych rada abyc uz nekojila v noci vubec, ja vubec teda chci kojit jen do roku,ale zatim mi to moc nevychazi, jak nechce pit nic jinyho tak kojit musim, mozna v roce zkusim normlani bio mliko, myslim ze od roku z muzou.
Pak se na tu sedacku domluvime, budu rada kdyz ji nekde udam, je ji skoda,akorat je ted spinava jak v ni Adamek papal kasicky jako malinkej...~p~
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 27062  [Dalších 25472 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.