| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 27062  [Dalších 25432 >>]
Klára+2 rošťandy
  • 
4.5.2009 5:43:51
Holky, díky za rady.
Cyklospacák je průměrně do -5°C což bohatě stačí, váží něco málo přes půl kg a složený je cca 25x15cm. Nevím, jestli už není zbytečný jí kupovat dětskej, pač má 135cm, takže jsem myslela už na klasickej.
Batohy jsou problém, do města mám taky Loap a jsem max spokojená, ale je malej. Vůbec nedokážu odhadnout, jak velkej a jak těžkej to děcko unese, předpokládám asi tak tu 45l, každopádně dneska odpoledne proběháme obchody a snad něco vybereme.
S batohem na tábor to už bude horší, to fakt netuším, já mám doma 75l, ale pochybuju, že by to unesla! :o)
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
3.5.2009 22:08:24
cyklospacáky jsou takoý ty tenounký,přiměřeně hřejivý, co narveš do brašen na kolo, ne?~y~
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
3.5.2009 22:06:48
čauky,

my máme spacák z Paska (kdysi) , do 140 cm, je malinký, lehounký a hroozně teplý :). A je to Campus junior 300.
Ale když jsem ho sháněla, byla jsem se ptát i ve Vodáksportu na Bratislaské a tam se mi moc líbilo, že ti ušijí spacák víceméně na míru,váhu, jak chceš a za v podstatě stejnou cenu...což mi přijde fajn...

Batoh neporadím, zatím to taháme na zádech my s Luďou a už se nám pomalu daří všechny 4 sbalit do dvou gemm ~z~
Na tábor jezdíme s kuframa, ale je mi jasný, že na puťák či vícedenní bojovku je potřeba batoh. To zatím neporadím. Já mám menší batoh na chození po městě Loap a ten mi přijde dobře řešený a pohodlný, takže je jistá šance, že i větší by mohli mít fajn.
perdita 3248
3.5.2009 19:25:06
To Adamovo fakt není moc veliký, on má ještě nějakou dětskou velikost, ale zase nevím, jak vypadá cyklospacák.
rascal-ka 15516
3.5.2009 18:38:52
Perdi, moc díky, ale půjčit bych stejně nechtěla, jezdí fakt často, takže to musím řešit dlouhodobě.

Koukala jsem na ty spacáky Prima, vypadají perfektně, ale složené jsou dost velké, měla jsem na mysli něco jako cyklospacák.
perdita 3248
3.5.2009 18:20:31
My máme výborný dětský spacák od primy, vyzvednutí v Brně v černých Polích a vybírala jsem fakt dlouho.
perdita 3248
3.5.2009 18:19:49
Kláro, půjčila bych Adamův skauťák, ale on jede na ŠVP~;((

Romčo, aha, Sirotkova se nám taky moc líbila. Kapitána Jaroše má pověst drsné školy, kde se s dětmi moc nemazlí, hodně vyžadují, ale spousta známých děcek je tam spokojená. My budeme mířit na Leršku, nechci nic, co by mu totálně odrušilo kroužky~o~ snad to vyjde~t~
rascal-ka 15516
3.5.2009 10:37:53
Ahoj holky,

prvně zdravím Romču!!! Taky mám předškolačku a ta starší už je ve druhé třídě.

Holky, potřebuju radu, Sandra jede se skautem na víkendovou výpravu a já jsem zjistila, že nemáme žádný pořádný batoh, kam by se vešlo oblečení ... včetně spacáku a zároveň nebyl moc těžký.

A ještě potřebuju radu ohledně spacáku, já sice mám mumii, ale přece jen je dost velký, i když lehký, takže bych raději něco malinkatého.

A do čeho jí zabalím věci na třítýdenní tábor už netuším vůbec! ~a~
Alena, 3x♀ 1037
3.5.2009 8:59:19
romi, ada ma tu samou, jen cervenou~2~
Lotka+ 4 6760
2.5.2009 18:51:26
Perdito, juuu Amálka je krásné jméno :)
Náš Tom je teprve čtvrťák, takže na gympl má ještě rok čas. Teď se dostal do páté matematické na Sirotkové. Miška je na gymplu v Řečkovicích. Jaroška je prý taky výborný gympl. Teda já o tom prd vím, říká to naše babi, ona řediteluje v těch Řečkovicích.
Ali, jak to tak čtu, tak snad už o ty neštovice pro Ter ani nestojím. Si teda užíváte :( My jsme se snažili Ter nechat nakazit a nějak stále odolává. Ony ty naše děcka jsou v poslední době nějak odolný všechny, nemoci se nám už dloooouho vyhýbají :)
Aktovku si Ter vybrala sama tuto

Co Adélka, už si taky vybrala? A jakou?
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 27062  [Dalších 25432 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.