Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
2.5.2009 10:45:45
no ja ziram, koho to tu vidim!!!!!!!!
romi, zdaaaar!!! dalsi navrat ztracene duse ![]() jakou ma nakonec ter aktovku??? u nas je veselo jinak, holky jsou po tech nestovocich pekne v haji s imunitou, furt ryma, kasel, ada je ted na penicilinu, pamyconu a opthalmo-framykoinu. kombinaci tri atb jeste zadna nemela ![]() takze misto volnych dnu cumime zavreny doma.. a cumet este dlouho budem. nikes dostal konecne prvni hexu. jinak odolava bacimul holek, toz doufam, ze ji to vydrzi.. |
| perdita | 3248 |
|
|
1.5.2009 19:53:11
Romčo, ještě dodám, že jsme se tuším nepotkaly, ale tvou ikonku si ještě pamatuju.
![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
1.5.2009 19:50:20
Romčo, jmenuje se Amálka.
Podle té matematické třídy to bude kpt. jaroše? Můj syn je třeťák, ale už se začínám rozlížet po gymplech ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
1.5.2009 10:34:08
Ahoj
ty běhy vypadají dobře, asi to zítra skouknem :o)). Jsme od rána sami, Michal využil volna a odjel do ne do Prahy. Já odmítla, protože Nath poránu kašle. Přes den nic,ale jistota je jistota. Tak dneska budem odpočinkově nic moc dělat :o)) a zítra snad ty běhy. Taky chceme do anhroposu na Venuše a na zmrzku :o)). S kolem a bruslema :o)), jen mám málo náplastí...pro sebe :o)). Já jsem ráda, že školáka ještě nemám, že se snad do příštího září dá zdravotně trochu víc dokupy. A neštovice fuuj :o(, už mám v peněžence recept, zlevnili tak jak dokašlem, tak jdu Natha nechat po dohodě s dr. očkovat. Tak krásný prodloužený víkend všem, hodně líbání pod stromy.....a tak :o)) |
| Lotka+ 4 | 6760 |
|
|
30.4.2009 16:33:02
Ahoj holky, tak tech predskolacku tu je jeste vic, nez jsem si myslela :)
Leni, no jo, Anezka vlastne taky. A kam jste ji prihlasili? Myslim, ze jste se meli stehovat, ze? Perdito, jmeno tvoji predskolacky si nepamatuju, tak mi ji pripomen :) Ani nevim, jestli jsme se my dve nekdy videly. Ale ja jsem hlava derava, tak me kdyz tak omluv. Dnes sedim kazdou chvili u poce a hypnotizuju Tomaskovy skolni stranky, kdy uz konecne zverejni vysledky prijimacek. A uz jsem se konecne dockala a tak se i muzu pochlubit, Tomik se dostal do matematicke tridy, tak mam radost. Zitra jdem na Misin gympl na Majales, snad se to pocasi dnes vybouri, aby zitra meli hezky. |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
30.4.2009 16:08:13
my jsme meli jit zitra na prvnomajovy vejslap a v sobotu na brnenske behy, ale mame nestovice, tak odjizdime na chalupu.
behy zkuste, loni to bylo fajn http://www.brnenskebehy.cibasport.cz/ |
| perdita | 3248 |
|
|
30.4.2009 16:07:02
Romčo, taky zdravím, i já mám už doma předškolačku (a třeťáka).
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
30.4.2009 16:00:53
Ahoooj :o))). Jako malou princezničku si ji pamatuju :o))). To je úžasný :o).
My měli dneska kulturní program v bílým domě a jsem z to ho úplně vyřízená :o)). Ani kafe jsem nestihla. Nathovi se úspěšně odloupl kus strupu pod nosem, tak snad se to dohojí v pohodě :o)). Teď to tu vypadá na bouřku, tak snad aspoň sprchne, byla bych vděčná. V§ůbec nevím co o víkendu, zítra mám jasno, že nee do města a tak :o))) a pak nevím. |
| Lenka+03+05 | 6313 |
|
|
30.4.2009 14:10:20
Ahoj Romčo, to to letí, už jsou předškoláci.
|
| Lotka+ 4 | 6760 |
|
|
29.4.2009 22:32:58
Koukam, ze moje ikonka uz je davno historie, neb to miminko na ni je nase Ter, ktera v zari pujde do skoly, stejne jako nekolik dalsich kdysimiminek tady, hi hi. No a ta starsi holcicka na ikonce je Miska a ta prave oslavila 14.te narozky. Je z ni normalne zenska. A pak mame jeste desetileteho Tomaska.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.