| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 27062  [Dalších 25422 >>]
Alena, 3x♀ 1037
2.5.2009 10:45:45
no ja ziram, koho to tu vidim!!!!!!!!
romi, zdaaaar!!!
dalsi navrat ztracene duse~R^
jakou ma nakonec ter aktovku???
u nas je veselo jinak, holky jsou po tech nestovocich pekne v haji s imunitou, furt ryma, kasel, ada je ted na penicilinu, pamyconu a opthalmo-framykoinu. kombinaci tri atb jeste zadna nemela~n~
takze misto volnych dnu cumime zavreny doma.. a cumet este dlouho budem.
nikes dostal konecne prvni hexu. jinak odolava bacimul holek, toz doufam, ze ji to vydrzi..
perdita 3248
1.5.2009 19:53:11
Romčo, ještě dodám, že jsme se tuším nepotkaly, ale tvou ikonku si ještě pamatuju. ~x~
perdita 3248
1.5.2009 19:50:20
Romčo, jmenuje se Amálka.
Podle té matematické třídy to bude kpt. jaroše? Můj syn je třeťák, ale už se začínám rozlížet po gymplech~:-D
Martina_Sam_Nath 8848
1.5.2009 10:34:08
Ahoj

ty běhy vypadají dobře, asi to zítra skouknem :o)). Jsme od rána sami, Michal využil volna a odjel do ne do Prahy. Já odmítla, protože Nath poránu kašle. Přes den nic,ale jistota je jistota.
Tak dneska budem odpočinkově nic moc dělat :o)) a zítra snad ty běhy.
Taky chceme do anhroposu na Venuše a na zmrzku :o)). S kolem a bruslema :o)), jen mám málo náplastí...pro sebe :o)).

Já jsem ráda, že školáka ještě nemám, že se snad do příštího září dá zdravotně trochu víc dokupy.
A neštovice fuuj :o(, už mám v peněžence recept, zlevnili tak jak dokašlem, tak jdu Natha nechat po dohodě s dr. očkovat.

Tak krásný prodloužený víkend všem, hodně líbání pod stromy.....a tak :o))
Lotka+ 4 6760
30.4.2009 16:33:02
Ahoj holky, tak tech predskolacku tu je jeste vic, nez jsem si myslela :)
Leni, no jo, Anezka vlastne taky. A kam jste ji prihlasili? Myslim, ze jste se meli stehovat, ze?
Perdito, jmeno tvoji predskolacky si nepamatuju, tak mi ji pripomen :) Ani nevim, jestli jsme se my dve nekdy videly. Ale ja jsem hlava derava, tak me kdyz tak omluv.
Dnes sedim kazdou chvili u poce a hypnotizuju Tomaskovy skolni stranky, kdy uz konecne zverejni vysledky prijimacek. A uz jsem se konecne dockala a tak se i muzu pochlubit, Tomik se dostal do matematicke tridy, tak mam radost.
Zitra jdem na Misin gympl na Majales, snad se to pocasi dnes vybouri, aby zitra meli hezky.
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
30.4.2009 16:08:13
my jsme meli jit zitra na prvnomajovy vejslap a v sobotu na brnenske behy, ale mame nestovice, tak odjizdime na chalupu.

behy zkuste, loni to bylo fajn
http://www.brnenskebehy.cibasport.cz/
perdita 3248
30.4.2009 16:07:02
Romčo, taky zdravím, i já mám už doma předškolačku (a třeťáka).
Martina_Sam_Nath 8848
30.4.2009 16:00:53
Ahoooj :o))). Jako malou princezničku si ji pamatuju :o))). To je úžasný :o).

My měli dneska kulturní program v bílým domě a jsem z to ho úplně vyřízená :o)). Ani kafe jsem nestihla.
Nathovi se úspěšně odloupl kus strupu pod nosem, tak snad se to dohojí v pohodě :o)). Teď to tu vypadá na bouřku, tak snad aspoň sprchne, byla bych vděčná.

V§ůbec nevím co o víkendu, zítra mám jasno, že nee do města a tak :o))) a pak nevím.
Lenka+03+05 6313
30.4.2009 14:10:20
Ahoj Romčo, to to letí, už jsou předškoláci.
Lotka+ 4 6760
29.4.2009 22:32:58
Koukam, ze moje ikonka uz je davno historie, neb to miminko na ni je nase Ter, ktera v zari pujde do skoly, stejne jako nekolik dalsich kdysimiminek tady, hi hi. No a ta starsi holcicka na ikonce je Miska a ta prave oslavila 14.te narozky. Je z ni normalne zenska. A pak mame jeste desetileteho Tomaska.
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 27062  [Dalších 25422 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.