Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
27.4.2009 16:58:07
ahoj holky,
tak my taky jezdime na penicilinovy injekce do detsky, dneska mrl prvni Adamek a budeme jezdit asi tyden ![]() no stravila jsem tam dneska na ruznejch vyssetreni celelej pul den ,Adamek byl hotovej a ja taky....ale porad se mu vraceji horecky, tak ted vylecej anginu a pak se uvidi jestli ty horecky pominou, na magnetickou rezonanci planovanou jsme nesli.....tak nevim kdy se tam dostaneme.... |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
26.4.2009 21:57:55
oki, co vase miminko??? ses zhavym kandidatem na lakani dalsich pripadnych tehuli
nahod foto!!!ja tu nasi pidalu stahnu z fotaku a taky neco dodam.. jenze to uz neni miminecko ![]() a holky ji predvedou prd, jedna k tomu cuchla, druha ochutnala a obe sly malem ![]() |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
26.4.2009 15:31:56
ty jo, miminko už baští mrkev? teda mělo by baštit? :) tak ať jí to holky názorně předvedou:)
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
26.4.2009 12:58:03
ne, to jsem ja rozhodne nebyla
posledniho pul roku sedim tak akorat doma![]() dneska miminko okusilo mrkvicku, sestry kolem ni skotacily od rana jak se tesily, ze bude "jist" a miminko po par lzickach zjistilo, ze se to da vyplivnout a bylo vymalovano.. holky z ni mely pekelnou curinu jak se sklebila.. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
26.4.2009 6:35:23
Neseděla jsi náhodou tento týden na Piavě? Ty holky mi přišly nějaké povědomé - z fotek teda. Nebo to byl někdo děsně podobnej:)
|
| Gabča, Adélka 12/02 | 25000 |
|
|
24.4.2009 10:34:51
Ahoj, poradila bych asi stan.
a) skladnější b) neuletí při větru a když ano, nikoho nepřizabije Každý rok jsme měli slunečník a minulý rok jsme to po pár dnech vzdali a nebrali nic. Sestře slunečník uletěl a ten hrot nakonci praštil chlapa po hlavě - krve jak s chlapa :)Kdyby to trefilo dítě, raději nedomyslet. Letos budeme shánět stan i když jsou už děcka větší. Vozí si ho všechny věkové kategorie. Zdá se mi dokonce, že začíná být oblíbenější stan než klasika slunečník. Papa žehlení volá. |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
24.4.2009 7:20:18
Holky,jen jsem nakoukla a vidím,že probíráte zrovna plážové stany,jedu s Ondrou k moři a řeším zda koupit stan a nebo slunečník,pláž je písková,co myslíte co bude lepší,dík
|
| Klára+2 rošťandy |
| • |
24.4.2009 5:39:36
Ali, my máme tento:
Klidně půjčím, pač jedeme jen ten jeden týden a navíc jsou holky už velký, takže ho v podstatě nepoužíváme, takže zničení se bát nemusíš, alespoň budu mít důvod ho vyhodit, aby mi nepřekážel ve skříni! :o) Navíc máme ještě jeden v podstatě stejnej, ale je od BabyBorn, takže krásně růžovej a ten holky milujou a mají ho na chatě na hraní. Dva opravdu neupotřebíme! Návštěvu klidně, ale časově nevím nevím, všední dny vůbec nehrozí a o víkendech jezdíme na chatu, takže byste mohli přijet za náma, uděláme ohýnek, dáme vínko, maso ... Nicmémě je teď Rebeka zase nemocná, vůbec nevíme co jí je, nekašle, nesoplí, nic jí nebolí, jen má vysoké horečky! Včera mi volali z práce, že musím nastoupit, tak jsem ji odvezla k babičce a makám. Jen doufám, že se přes víkend zlepší, v podstatě nemůžu zůstat z práce doma a babička taky nemůže pořád. |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
23.4.2009 18:46:54
my máme tento styl http://www.hastrmanek.cz/img.php?file=http://www.hastrmanek.cz/obrazky/velky_1228336600.jpg&a a vytřepává se to parádně, zvedneš jen kousek, vysype se písek i všechno ostatní a super velkej, chrápal v něm furt i chlap:)
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
23.4.2009 18:00:04
Alčo, my brali dětem k moři loni takový ten tenký šusťákový na hraní (něco na tenhle způsob http://www.hastrmanek.cz/img.php?file=http://www.hastrmanek.cz/obrazky/velky_1228336600.jpg&a) a v podstatě jsme ho postavili asi 3x a pak v něm stejně nebyly...akorát jsem na konci dne vytřepávala písek a přilepený brumíky
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.