| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 27062  [Dalších 25382 >>]
Okartep.. 25791
23.4.2009 12:34:16
Nazdárek.. my si užíváme, šestinedělí pohodička, obě děti jsou zlaté, ale já padla s angínou, z které se vyklubal streptokok, pak mi docvaklo odkud je a nechala jsem otestovat Nat a ta má za sebou asi přechozenou spálu, kterou dr. nepoznali, takže s ní teď jezdíme denně do špitálu na injekce a pak to asi čeká ještě mně:(

Ali, krásný fotky, teda už se ani nedá říct, že je malá malá:)
Stan máme z Lidlu, obyč za dvě kila a super, půjčit můžu, máme ho sice na chatě, ale týden nebo dva bez něj klidně přežijem. Měli jsme ho u moře dvakrát a k nezaplacení..
Alena, 3x♀ 1037
23.4.2009 12:12:57
klari, diky.. ja trochu uvazovala o tom beztyckovym, ale pac stoji skoro 5x tolik a hlavne je mrnavej, kaslu na to.. pockam co bude kde v akci a neco koupim.. je to relativne par penez.. pujceni by byla aspon dobra zaminka k videni se, ale radsi ho koupim, kdybychom ho zlikvidoali,at nemam cerny svedomi.. ale diky za nabidku.videt bychom se mohly i bez stanu~t~
Klára+2 rošťandy
  • 
23.4.2009 11:40:26
jestli by ti stačilo ho půjčit, tak mimo předposledního červnového týdne, klidně. :o)
Klára+2 rošťandy
  • 
23.4.2009 11:36:50
Máme ten obyč neznačkový tyčkový už několik tet a maximální spokojenost. koukni do alba, v nějakým albu z chorvatska bude fotka.

pa jdu makat
Alena, 3x♀ 1037
23.4.2009 9:38:54
a hodim vam sem naky inspirativni foto, tak se koukejte pochlapit a taky neco nahodit, at to tu mame aspon trochu barevny~y~

nik kouka z kocaru...

dve miminka...

Alena, 3x♀ 1037
23.4.2009 9:32:06
cus.. teda tady to zije!!~d~
kde se flakate??
mam dotaz.
.. potrebuju koupit plazovej stan na leto.. mate s nim nektera zkusenost??
koukala jsem na nabidku, jsou k mani ty beztycove, co maj uvnitr drat, co drzi obvod, a pak tyckovy, no name a znackovy.. budu rada za kazdou radu ci postreh, diky~s~
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
21.4.2009 13:32:39
ahoj po dlouhy dobe,my jsme zpatky od nasich, je neco novyho???:-)
Teda Marti, vy si ale uzivate,kdyz se neco pokazi tak uz to musi bejt vzdycky vic veci,tak hlavne at uz je dobre...~x~
My jdeme ve ctvrtek do detky na tu magnetickou rezonanci, tak nevim co mu daji na noc aby se nebudil na kojeni, ma nekdy noci ze se budi po 2 hodinach a pred narkozou to asi nepujde, tak jsem na to zvedava. az se vratime tak to uz budeme muset zacit resit, uz jsme oba hodne vycerpany, takze zrejme ho nechame vybrecet,ale nevim jestli vydrzime s nervama, kamaradka rikala ze jeji holcicka 3 noci proplakala cely a pak od ctrvty noci jak kdyz mavne proutkem a spinka az do rana...
Alena, 3x♀ 1037
21.4.2009 10:09:02
ne na tehu testu, ale cukrovce..
jsem magor~q~
Alena, 3x♀ 1037
20.4.2009 21:27:13
ja byla na tehu testu v laboratori na merickove http://www.medservice.cz/
neni to uz krpole, ale reckovice?? myslim.
Martina_Sam_Nath 8848
20.4.2009 8:29:30
Ahoj

jsem zase zpátky a potřebuju před tím vším shonem co mně čeká na chvíli posedět :o)). A protože kluci jsou zrovna hodní a za chvíli jsou pohádky tak mám i čas.
Od předvelikonoc u nás bylo všechno na....... :o(. Tak to nechci zakřiknout, ale snad už je to za náma abude jen líp.
Začalo to rotavirem, kterýho mi chytli oba kluci, Sam celkem v pohodě, jen jeden den, Nath skoro týden, hrozila nem. Shodil na váhu těsně pod 9 kilo :o((. Ale už začíná jíst tak snad se spraví.
Do toho Samovi vleklý pproblémy s kašlem skončily špatnýma testama na imuno. Dostal dejchátko s kortik. a je vidět, že to pomáhá. Výsledky z krve budou za tři týdny, tak nevím co mám čekat.
No a do tohohle mi dětskej pokoj v noci vytopil soused, tak jsme spali dodneška v obýváku. Teď už je suchej, sádroš nesmrdí, tak uklidím, nastěhuju, koupím nový světlo a snad už se to nebude opakovat.
Jsem z toho všeho psych. vyšťavená.

Jo a z Prahy jsme si od našich dovezli k našemu malýmu domácímu zo oi andulku :o))). KOčky měli radost :o))
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 27062  [Dalších 25382 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.