| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1690] Názory 16911700 z 27062  [Dalších 25362 >>]
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
10.4.2009 13:25:03
v noci mel Adamek 39,2, z niceho nic,tak jsem byla dost vydesena, ale zabral Panadol a rano uz dobry,tak snad se z toho nic nevyvine.
Porad odmita bumbat cokoliv krome mlicka, umely mlicko porad prska a nic jinyho taky nechce, a chtela jsem ho pomalu odstavit a ted ho musim spis kojit vic kvuli tem teplum...
10.4.2009 13:20:46
Oki, ja kojila s penicilinem, taky jsem mela streptokoka, a brala jsem dlouho a velky davky, a dobry,taky jsem kloktala Peroxidem vodíku,to je teda dost hnusny.
Okartep.. 25791
10.4.2009 11:17:35
Pavli, jejda, přeju ať už je malej jen ok..

My si teda užíváme sluníčka:( V úterý na poradně bylo zle, že malej přibral za týden jen 30g, že strádá, je stále ještě 300g pod porodní váhou ve dvou týdnech. Takže hrození příkrmem, tak jsem začla tvrdě kojit co se dá a snažím se stále.. do toho jsem ještě v úterý musela k dr. s bolestí v krku, mám tam nějakýho šmejda streptokoka, tak zatím se snažím ho zlikvidovat místní léčbou Bioparoxem, ale hrozí mi Penicilin a prý snad i ukončení kojení - podle dr. To nechci a tak studuju net, že snad kojit bych nemusela přestat, tak se snažím aspon na víkend udat Nat, naše máma si chtěla jet odpočinout na chatu, tak se cuká, no fakt si užíváme..

Přeju, ať je všem líp~x~
pavlaaa 7713
9.4.2009 23:04:21
Ahoj, všechny si užíváte sluníčka a velikonočních prázdnin?
My jsme zase měli veselo. Fred dostal před týdnem třetí Prevenar, večer po očkování zvracel, v noci měl 39, horečku jsem srážela ještě celý pátek. Na Prevenar to byla dost netypická reakce, minulé očkování zvládl v pohodě, tak mi to bylo divné. O víkendu kluky bolelo bříško, hlava, měli trochu teplotu. V pondělí začal znovu zvracet Fred, v úterý opět 39 a silný průjem. Vypadá to, že byl zase naočkovaný těsně před propuknutím nemoci ~n~. Přitom v den očkování byl naprosto v pohodě, všichni jsme byli zdraví. Ve školce lehlo se střevní virózou plno dětí, asi nějaké na Freda něco prsklo. Dr. mě uklidňuje, že se nemusím bát nějakých následků, ale když měl znovu horečky, plakal a zvracel, tak jsem byla dost vyděšená. Naštěstí je už zase vysmátým miminem, které brečí jen v noci. ~q~
6.4.2009 13:34:32
ahoj,jak jste si uzily krasny vikend??~:-D:-)
Konecne,ale mohlo by teda bejt i nejaky jaro, ne hned leto, i kdyz dneska je to spis jarni.
Ja nic nestiham nejak posledni dobou,Adamek porad v noci nespinka tak je to asi tim jak jsem unavena a nemam na nic naladu ~n~
Uz jsem s nim konecne byla cvicit na Josefske a super,meli jsme chodit uz od unora....
DanaK 29100
6.4.2009 11:48:35
Zatím dejchám a vidím tak asi dobrý ~t~.

Co ta fotečka bude nějaká ? ~f~
Okartep.. 25791
6.4.2009 8:26:29
Jejda, to je velká šikula vlasatá.. takový miminečko to bylo malinký.. tak hlavně ať je teď babulka zdravá..

a co ty Dančo, jak ty se máš?
DanaK 29100
3.4.2009 9:10:25
Ahoj, už jsme doma, včera ji propustili, ještě budeme léčit doma má atb do neděle...

Perdi Cimrová je doslova a do písmene kráva.
Nejen, že je tam děsná čekačka min. 2 hodiny. Ale navíc mi minulý týden odmítla vyšetřit Káju, když se 2x po sobě dusila. Prý bez RTG žádného nového pacienta nebere,,, to mám jako nechat 3 měsíční dítě ozařovat jen tak... to ještě nikdo nevěděl, že je to zápal plic, měla jen dušnost. Zánět prudušek a do toho se dusila... je snad normální že v takovém případě alergolog napíše úlevový lék, ne? Aspoň teda u mě tomu tak vždy bylo a to jsem astmatik 20 let. U Týny totéž a to je astmatik 5 let RTG jí nikdo nikdy nedělal... Bohužel výhoda byla vždy asi v tom, že s Kebrlovou se znám od svých 12ti let, byla to moje alergoložka dětská a kdykoli jsem jí volala o radu nebo pomoc, vždy mi vyšla vstříc.
Cimrová se odmítla na Káju jen podívat... že to má řešit pediatr. Ale pediatr není odborník, ona nevěděla co jí má napsat a jaké dávkování... pediatrička nad tím sama kroutila hlavou, že to je divný přístup a máti u ní byla s bráchou předevčírem a docela se neudržela začala jí zhusta říkat co si o ní myslí :o))). Cimrová všechno popřela... na nic takového si nevzpomíná... ~o~~l~. V nemocnici s RTG váhali a dělali ho až druhý den, když nezabíral Spiropent a klasické inhalace... taky ji bezhlavě nehnali hned na RTG-
Zlatá Kebrlová, která tam byla před ní... V roce udělala Týnce bez mrknutí oka alergo testy, v roce a půl po první dušnosti nasadila Ventolin, Aerius... Týna je na tom momentálně tak, že je snad už 3roky bez záchvatu, alergie má negativní, zůstali jen pyly a trávy. úlevový lék má doma - pro jistotu, kdyby náhodou... Ale všechno je to zásluha Kebrlové. Cimrová ji umí akorát seřvat, že neumí nadýchat spirometr, kráva... ~l~ ono stačí si přečíst znamylekar.cz

Pavli vidíš já o Duřpektové uvažovala, ale teda nic no. Dělá u ní sousedka od nás, ona dělá v laborce.

Novotnou jsem taky zvažovala, ale taky asi žádný zázrak...

No já chodím k Novotné do Bohunic. nemocnice a tam to taky trvá min. ty dvě hodinky... ~l~

Klári psycholožka je kráááva. Rebča bude chodit na Vedlejší ??? Oni mají prý nějakou svojí psycholožku, u té si byla?? Páč mi říkala mamka, že u ní byla s bráchou on je samý dis... Teď je v 7 třídě a doposaváď měl samý jedničky, má v plánu jít studovat farmacii a ona mu řekla, že ne to nemá, že tak maximálně kuchař nebo nějaký dělnický řemeslo... ~q~~q~~q~. Brácha z toho byl hodně dlouho špatnej.

A obrázek je krásnej, takhle Týna nemaluje ani omylem. ~t~

Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
2.4.2009 20:08:09
peknej obrazek. my mame porad auta, aktualne hlavne jeraby a kdyz nahodou pribude neco jinyho, ucitelky mi to hned radostne hlasej. minuly tyden pribylo 5 ridicu v jedny kabine, krasny, detailni, dneska vezl velikonocni kraslice :D

pani psycholozka to asi vzala nejak bleskove, nejspis je ted nejak in doporucovat odklady. mluvila jsem o tom s dr. a rikala taky neco v tom smyslu, ze jim to doporucuji.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
2.4.2009 19:51:37
a matinka ze školky si asi říká, že je lepší dát kašlací dítě do školky, než aby jí nakazilo mrňouse doma. Však ti čtyřleťáci to zvládnou ne? To je fakt na zabití....
[<<Předchozích 1690] Názory 16911700 z 27062  [Dalších 25362 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.