| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1700] Názory 17011710 z 27062  [Dalších 25352 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
2.4.2009 19:49:53
Klárko, to je teda dost síla, ta dr.
Ondra má 5 ale tohle by zdaleka nenamaloval (kreslí si pořád jen svoje auta, a to poznám stejně jen já a on, protože vím, že jsou to auta, ve 2 letech je kreslil daleko hezčí). Postavy kreslí jako hlavouny s krkem , někdy tělem, ale hlavně vždycky s pinďourem (i ženský ~a~). Nechápu, co se té doktorce nezdálo. Nemluvě o 10 minutovým vyšetření, to je fakt děs ~l~
Petulinka
  • 
2.4.2009 19:44:29
Prosim o radu,přistěhovali jsme se do Brna střed.A shanim dobrého dětského lékaře.Prosim o tip,Díííky
Okartep.. 25791
2.4.2009 19:41:45
Dančo, držím pěsti, ať je Kája brzo zdravá..

Kláruš, se školkama a matkama je to fakt všude stejný.. já mám spíš pocit, že budu mít Nat radši furt doma, aby mi něco ze školky nedotáhla..
a ten posudek teda děsnej, obrázek je krásnej, já bych to nenamalovala sama ve svým věku, co by po ní jako chtěla? ~a~
perdita 3248
2.4.2009 19:35:42
Obrázek je moc hezký! Tohle není normální hodnocení školní zralosti! prostě není, tady není co probírat. Ten test je mnohem delší, komplexnější, nedovedu si představit, že by ho zvládla pod 30 minut. Ten obrázek Ama taky malovala, ale u "sestry", s ní si taky vyprávěla tydle základní věci, pak teprve šla k psycholožce, kde byla dýl než 30 minut. I tak mám pocit, že psycholožka nezjistila přesně její stav, neodhadla dobře její povahu... natož za deset minut!~l~ To si kráva ušetřila čas a zapsala, že něco udělala~o~
rascal-ka 15516
2.4.2009 19:25:59
Tak jsem zase jednou pořádně naštvaná.~q~ Šla jsem do školky celkem pozdě, bylo už skoro půl páté a jak tak čekám v šatně, tak se tam převlíká holčička, která strašně kašle, v podstatě bez přestání dráždivým kašlem, evidentně nemocná. Matka na ni kouká, kojence v náručí ... Já neříkám, že si děti musíme nechávat doma s každým soplem, taky to nedělám, nemůžu být pořád doma na OČR, obě babičky pracují, takže to někdy jde opravdu hodně těžko, ale nejvíc mě naštvou právě tyto matky, kterou jsou doma s miminem a nemocný dítě dají klidně do školky a ještě si pro ně jdou těsně před zavíračkou. Já když byla doma s mladší, tak jsem si tu starší vždycky doma nechla pokud na ni něco lezlo! Rebeka je na tom s imunitou špatně, takže čekám, že během víkendu lehne a kdo s ní bude doma to netuším. ~o~ Už mě to fakt nebaví, některý ty maminy jsou tak neohleduplný a sobecký!

PPP - čekaly jsme na chodně, psycholožka vyšla celkem na čas a hned se ptá Rebeky jestli může sama chvilku počkat na chodbě, Rebeka, že jo. Tak se ještě ujistila u mě, tak jí říkám, že v pohodě, že tu vydrží a ona, že chce nejdřív mluvit se mnou o samotě, tak jsme šly do "ordinace". Ptala se mě na rodiné poměry, kolik nás je v domácnosti, jak velký byt máme ... Potom se ptala na Rebeku: jakej byl porod, kdy začala chodit, mluvit ... Tak jsem jí řekla, že porod normální, chodit začala skoro ve třinácti měsících (na to reagovala: Tak pozdě???, mě to teda přijde celkem normální), kdy začala přesně mluvit si přesně nepamatuju, ale vím, že když měla druhé narozeniny, tak už mluvila v celých větách a podle knížky znala nazpamět mravenečka a spoustu dalších básniček (na to taky reagovala, že ve dvou letech je to dost pozdě), to už jsem si začínala říkat, že s ní naprosto nesouhlasím a začínala mi připadat taková afektovaná. Potom mě poslala na chodbu ať pošlu Rebeku, tak tam šla Rebeka. Vyšla ven za 10 minut!!! Psycholožka zůstávala dál v "ordinaci", takže Rebeka měla čas mi povědět co se dělo uvnitř: měla malovat postavu a u toho jí položila 3 otázky: napočítat do 10 (to zná - dokonce sčítá a odčítá do 20), potom jí dala nějakou hádanku - to neznala a říct básničku nebo písničku - to samozřejmě zvládla. Potom přišla psycholožka a vzala si mě opět samotnou do "ordinace", kde mi sdělila, že je Rebeka inteligenčně zaostalá, špatně mluví (neumí R a chodíme na logopedii), nesoustředí se a je hravá a proto školu nedoporučuje.
Nevím, ale za 10 minut dítě moc nepozná, Rebeka kreslení miluje, vydrží kreslit i 2 hodiny, takže pochubuju, že to nevydržela 10 minut a jestli na něco neodpověděla nebo se styděla, tak to je prostě Rebeka, potřebuje víc času, aby se otevřela, ale to bohužel ona psycholožka za takovou chvilku nemohla poznat. Prostě mě její přístup přišel absolutně neprofesionální!
Ještě vám sem hodím obrázek z minulýho týdne, podle mě je to na pětiletý děcko hezký, ale možná že jako matka nejsem objektivní.
Jeanne 15537
2.4.2009 17:24:38
Gabčo ale k alternativní medicíně nepořebuješ souhlasný názor doktora ne? ~;)
Gabča, Adélka 12/02 25000
2.4.2009 12:09:58
musím pochválit robátka všechny krásné.
Ad. alergo na Kohoutovu chodíme taky k Novotné. Jestli spokojenost, to nevím - spíš dle očekávání normál. Zázraky nedokáže a když výsledky vychází hraničně, tak taky těžko radit. Já bych ráda zkusila alternativní medicínu a od toho mě zrazují všechny dr. - takže i trošku sklamání.
Objednání dlouhé - to neovlivní - alergiků je moc mudrů málo.

Hrozně mi tam vadí nedodržení doby objednání. Hodinový i delší skluz není problém. Když s tím počítáš a nepřijdeš načas, tak ti sestra řekne, že jste tam nebyli na čas, takže budete čekat než vezme ostatní. Sestra totiž průběžně vykukuje a ptá se, už jsou tady .... no a když ne, tak jste prostě přišli pozdě. Obrana ve smyslu: stejně sestři máte skluz, takže by jsme tady seděli přes hodinu navíc, tak budeme sedět jen hodinu. Odpoví: nebyli jste tady včas. A pak lidi v čekárně říkají, co dělá vždyť my už jsme měli být před 40 minutama v ordinaci a ještě nás nevolala. Pak tam smrdíte jako my 4 hodiny. Přišli jsme místo ve tři ve čtvr na čtyři a odcházeli kolem půl 8 večer. Takže asi tak.
Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 6929
2.4.2009 10:07:55
Krásné dětičky ~p~ Danuš taky držím palce, ať se malá co nejdřív uzdraví a i tobě ať se daří co nejlépe! ~x~
Ali dnešek platí? Budu tam ~b~
Alena, 3x♀ 1037
1.4.2009 22:14:43
a "mala" tapetaz od nas..
slibovana jedna z vitani obcanku...

a jedna vcerejsi..
perdita 3248
1.4.2009 21:16:57
Aha, já nevěděla, jak se jmenuje~t~
[<<Předchozích 1700] Názory 17011710 z 27062  [Dalších 25352 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.