Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
1.4.2009 14:23:47
Oki,gratulujuju k mimiskovi
![]() ![]() Teda to je blby s tou skolkou,co? A jinde nekde nebudete zkouset? Tak to jsem myslela ze mas prednost kdyz tam chodi sourozenec... Terezka ma 119 cm a 18 kg, ted je merili a vazili u odjezdu. Tak drzime palce at to nic neni. fotka super. ja budu mit generalni uklid vseho, v patek nam dodelaji podkrovi, takze se bude vsude gruntovat... ![]() |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
1.4.2009 13:15:43
nevzali? když tam má sourozence a jdeš do práce? to je děs.. máš ještě nějakou v záloze?
Ivi, to mně neděs.. já to řeknu ve školce, ale teda asi to bude k ničemu, učitelky děti jistě prohlížet a nijak řešit nebudou.. Dr. jí to nějak vypálila či co, doufám, že tam nebude mít jizvy, bylo toho docela dost a mazat máme Endiaronem či co to je za pastu.. Homeopatika mrknu, díky moc za tip.. |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
1.4.2009 13:10:19
OKI, gratuluju!
tady je aktualni foto nasich "dvojcat" ![]() byla jsem se simonem v rustovy poradne, ma 99cm/15kg, vysledky zatim nevime. nelu mi nevzali do skolky. jinak jsme celkem zdravi a tesime se na jaro. oseni nam uz leze a barvy na vajicka mame nachystany. |
| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
1.4.2009 13:02:02
Už vím, Peti, molusky jsem Šimonovi likvidovala dva roky! Mazali jsme jodem a nejvíc asi zabraly homeopatika, jenže už nevím, co to bylo, zjišťovala jsem tenkrát info tady na Rodině.
|
| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
1.4.2009 13:00:28
V PPP jsme byli celkem 3x na Kohoutové a každé sezení celkem tak 1,5 hodiny, jednou jsme byli i na Hybešové a tentýž výsledek.
Pavli díky ![]() Jsem hotová, celé dopo debordelizuju hračky, jeden obr pytel na vyhození a tři ke kámošce. Tu židličku nikdo nechcete? Je fakt jako nová, myslím že Nenuco. A už zas nevím, co jsem chtěla dál napsat:-D |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
1.4.2009 12:47:22
ahoj holky,my jsme doma z ozdravovny,tak co se tady deje novyho, vubec nic nestiham natozpak cist pozpatku
![]() Adamek uz chodi kolem nabytku,ale jeste dost pada,takze porad beham a chytam ho a kdyz uz nemuzu tak je v ohradce kde se mu teda ale ani trosku nelibi.... Terezka mela ve Kretine anginu,to byl narocny tyden zavreny vsichni na jednom pokoji,jinak super. |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
1.4.2009 12:36:50
Pavli, jděte do pizzerie A3, je tam dětský koutek, nemají problém s běháním dětí, v době oběda bez kouření. http://www.a3restaurant.cz/
fotka bude holky, ale nějak zlobí stahování, radši to nechám dělat mužskýho, abychom o ně nepřišli.. jsem naštvaná, malá byla s tatínkem na kožním, na spodní straně stehna se jí udělaly mulusky, evidentně chycené ve školce, nikde jinde nebyla.. to přeléčíme a chytne je tam zas:( |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
1.4.2009 11:48:54
Já byla se Sandrou prvně taky na Zachové a vyšetření trvalo 3 hodiny, tak jsem tam objednala i Rebeku, ale byla tam jiná psycholožka. Koukala jsem, že jich je tam hodně, takže je to asi o lidech. V práci nemám čas se rozepisovat, ale večer napíšu víc.
Velikonoce pohoda, včera jsem sundala vánoční výzdobu, umyla okna a dala velikonoční výzbodu, pomalu se prokousávám jarním úklidem, ale jsem holka šikovná a do velikonoc všechno stihnu! Tak a teď můžete závidět! :oD |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
1.4.2009 11:32:54
Oki, obrovská gratulace k chlapečkovi
![]() ![]() . S odstříkáváním vydrž, časem nebudeš muset odstříkávat v noci, tak to bude větší pohoda. Já jsem měla půjčenou Meledu, ale byla děsně hlučná a časově mi přišlo rychlejší ruční odstříkávání. Ivo, brzo se uzdrav .Velikonoce???????? Doma není ani syrové vajíčko, natož obarvené nebo dekorativní . Sraz - zítra máme poradnu v 13.15 .PPP - byli jsme na Kohoutové, vyšetření trvalo přes hodinu, popovídání o výsledcích cca 40 minut. Ale na termín jsme čekali půl roku. Holky z Bystrce a okolí ( Komín, Jundrov,..) - potřebuji poradit restauraci, kde se dá najíst s dětmi, nevadí jim mimi v kočárku, dobře vaří a není nutná rezervace (sobotní oběd). |
| perdita | 3248 |
|
|
1.4.2009 10:48:34
Moje kamarádka byla s dcerou přítomná u vyšetření na Zachové a bylo tak hodinové..
tak teda nevím, proč jste byli tak rychlí.![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.