Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Magda@holka | 83936 |
|
|
1.4.2009 10:37:01
ahoj!!
My jdme do poradny na veveří....už na podzim tam byla malá kolem hodiny...a to bylo jen konzultace,...a ještě nedodělali všechny úkoly...malou to už nebavilo.... A my asi do školy definitivně nejdeme...malá změnila názor a chce zůastat ještě ve školce... ![]() |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
1.4.2009 9:19:12
klari, ja myslela, ze pujdes s rebcou k te halirove.. a se srazem.. od kdy ty muzes??? pro me jsou ty odpo uz dost na knop..
leda ze bysme se na nekdy domluvily a zver vypustily v bongu??? my se tam chystame uz nakej patek. to by pro ty vetsi bylo dobry... |
| perdita | 3248 |
|
|
1.4.2009 9:04:43
Kláro, jsem naprosto rozhodnutá. už není cesty zpět. Je na zítřek a na pozítřek pozvaná do školy, aby se podívala. Teda nevím, ve čtrtek by byla u čtvrťáků, tam nikoho nezná, pokud to zrovna nebude matika a nebude tam Adam, v pátek je pozvaná ke třeťákům, tam už zná spoustu dětí, tak snad
![]() My jsme byly objednané k Mgr Burešové na Kohoutovu, ale nakonec byla Amy nemocná, tak jsme to zrušily, stejně jsem měla jasno. Znám paní magistru, stará se o Adama. na posouzení zralosti jsme byli jen u soukromé psycholožky paní Halířové, tak je skvělá, u Burešové jsme byli na identifikaci nadání, ta trvala po dvou hodinách tuším šest sezení, takže fakt dlouho. Jak dopadlo to posouzení - nemusíš to psát!! |
| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
1.4.2009 6:32:34
Dobré ráno, haha, jak kojící matky píšou pozdě v noci
![]() Kláro já jsem jinak taky pracující a tenhle čas mých vycházek je jediná možnost, jak se aspoň s někým z vás vidět páč jinak nemám šanci zase já ![]() Oki nebude fotečka Matýska? ![]() |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
1.4.2009 6:23:38
Nazdar babizny, píšu z práce ... ach jo! :o(
Oki veliká gratulace k miminku!!! Srazík nehrozí, pač jste baby sobecký a neberete ohled na pracující! Perdi, už seš definitivně rozhodnutá??? Já jsem stále na vážkách. Nevíte některá o dobré PPP kde by se dítěti věnovali alespoň několik desítek minut. Byli jsme na Zachove a za 10 minut bylo vymalováno! |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
31.3.2009 23:01:02
no jiste ze pujde do skoly i ada...
![]() v pul jedny ve ctvrtek.. pisu si. nehlaste se vsechny, ze dorazite, jooooooooooooo |
| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
31.3.2009 22:13:13
Niki je slečinka
![]() A tak mně napadá, že ona už do školy půjde i Adélka?! ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.