| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 27062  [Dalších 25262 >>]
Lenka+03+05 6313
25.3.2009 7:31:44
tak čtu leták Tesca a mají králíka aji jehněčí v akci(velikonoce).
Ali, mají holky jizvičky?Naše holky je měly před 2 lety v červnu a obě mají jizvičku u obočí(a myslím, že Anežka i někde na lýtku).
Ten dort si dělala sama?My jsme měli trochu skromější a letos už jsem musela zaúkolovat mamku, od té doby co su v práci, tak už nějak nestíhám.
Alena, 3x♀ 1037
24.3.2009 20:29:43
marti, nedepkuj a netutlej to v sobe!! kdyz se vykecas, bude lip, nebo ne??

tak ja nahodim nase nestovicniky obecne, vsechny tri~t~

a jednoho oslavence...

no a jedno zubaty miminko

zuby uz ma dva..
a ani nevim, jestli jsem psala, ze ma nik nestovice taky... ale ma podlitou jen jednu, jinak ostatni ma jen flicky cerveny.. toz predpokladam, ze se to opet nepocita a dostane je znova... jako ada..
tri deti, nestovice 5x~q~

no, ale jsem rada, ze to ma takhle malo.. mohlo byt ii hur...
Martina_Sam_Nath 8848
24.3.2009 18:08:22
Ahoj

tak teda nevím nevím, ale jaro si dává načas :o(. Doufám, že ten slibovaný víkend vyjde a že léto bude o to lepší.
Se Samem jsem byla znova u dr. Léčba nezabrala, sedlo mu to na průdušky, má atb. Až na ten kašel po ránu a večer mu nic není, šílím z něj :o))).
Jiank až na nudki u nosu jsou kluci v pohodě a zdraví.
Já pohnula s nějakýma restama, co jsem měla už dlouho a dost mě to nakoplo, tak se zas cítím líp. Jen ten den je dost krátkej :o). A Nath se stále budí okolo půl páté a nejpozději v šest musíme vylízt, abysme nevzbudili Sama, pokud nááhodou teda ještě spí :o). Takže v deset jsem mrtvá a zase se resty hromadit budou.
Ale to je asi koloběh všude :o)).

Co fotky dětí a miminek? Už dlouho jsem žádný neviděla. A už si to ani moc nepamatuju, bo Ďáblík je ja utrženej ze řetězu. Budu mu rušit postýlku, dostane Samovu malou a ten novou velkou. Už mu nestačí na šířku a Nath z té své stejně umí vylézt. A vůbec vleze a vyleze kam se dá a tak. Je s ním sranda, když mám čas ho pozorovat, jak napodobuje :o)).

Jdu zas něco dělat, mám tajně v plánu i okna, ale teda.....uvidím co na to to jaro :o)
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
23.3.2009 13:31:54
Pavli, králíka prodávají v Globusu, nemraženého, chlazeného. Jehněčí nevím, možná jo, telecí určitě...
Martina_Sam_Nath 8848
23.3.2009 8:13:18
Ahoj

Pavli držím palce, ale určitě bude všechno v pohodě :o)).
Ali teda síla :o(, i to mě utvrzuje, že u nás očkuju. Nechci to zažít znova.

Pavli králíka by měli mít dole na Pekařské v rabbitu, kousek nad orl. Jehně nevím

Nestíhám nic, a když už mám chvilku času,tak nemám náladu :o((. Stojí všechno za bačkoru :o((. Tak sem radši nelezu, abych nekazila náladu okolo :o)
pavlaaa 7713
23.3.2009 7:07:44
Ali, super, že je Terce už líp. Vysoká má být po kom.
Já jsem děsně nervózní, J. právě odvezl Andrejka do dětské na ty mandle.
Fred má všechny testy negativní, alergie na bílkovinu kravského mléka a lepek neprokázána!!! Mám velkou radost, ale experimentovat s jídlem nebudu. V pátek jdeme do dětské do té gastroporadny, dr. zvažovala spíše alergologii, ale ta má dlouhé objednací termíny a navíc se Fredovi zhoršilo ublinkávání.
Jeanne, váš očkovací kalendář by mě hodně zajímal. Vy máte každou nemoc očkovanou zvlášť?
Nevíte, kde se dá v Brně koupit čerstvé jehněčí nebo králičí maso?
Alena, 3x♀ 1037
19.3.2009 20:49:56
pavli, to je mazec:-(
drzim palec na zitra..
my byly u dr. na kontrole dneska, atb dobrany, je cela flekata, prej se to ztrati tak do pristiho leta... vysledky krve zitra.. no a sfoukly jsme hned i devitiletou, tak nase krasavice meri 155cm~d~
Jeanne 15537
18.3.2009 20:50:29
Toho Haemophila jsme z očkování vyřadili, dr. říkala, že se zjistilo, že očkované děti stejně proti němu pak nemají protilátky.~:(
8.5Yettynkaa12 51440
18.3.2009 15:27:13
Teda to je hrozný s těma chorobama, no jdu se aspoń taky pochlubit jednou ze svých ratolestí, tohle je dnešní Ondrášek:
pavlaaa 7713
18.3.2009 14:52:04
Ali, zní to strašně, brr. Jak je na tom Ter teď? Už je v pohodě? Výsledky bakterky už máte? A co Nikča, ta se neosypala?
My zatím výsledky alergií nevíme, teoreticky jsem mohla dr. dnes volat, jestli už něco přišlo. Ale zítra odpoledne tam jdu s Andrejkem, tak se zeptám osobně. Andy by měl v pondělí jít do dětské na ty mandle, pochopitelně má trochu rýmu ~q~. Alex včera ráno kašlal, raději jsem si ho nechala doma, celý den měl až moc energie a byl úplně O.K. a večer zničehonic zimnice a 38.5. Ale dnes zase vypadal zdravě, uvidím s jakou se probudí. Fred taky pokašlává a hlavně se v noci budí po hodině. Vzal si příklad z Adámka od Maru.
Mám už výsledky imunologie u kluků. Imunodefekt naštěstí nenalezen, Alex má trochu vyšší IgE ( alergie?). Přestože Andrejek měl xkrát pneumokoka ve výtěru a měl by tedy mít proti němu protilátky, tak se kupodivu nevytvořily a máme ho nechat naočkovat Pneumem23. Navíc nemá protilátky na Haemophila, proti kterému byl očkovaný jako miminko (součást čtyřkombinace), takže máme zvážit revakcinaci. Doufám, že proti ostatním nemocem se protilátky vytvořily ~o~.
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 27062  [Dalších 25262 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.