| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 27062  [Dalších 25272 >>]
pavlaaa 7713
26.3.2009 14:23:58
Ali, dort vypadá moc krásně. Nikolka asi má protilátky od tebe, díky tomu tak mírný průběh.

Marti, vykecej se, od toho tady jsme.

Leni, v Knínicích snad Marušku vezmou, když potřebují mít Anežku v 1. třídě.

Díky za tipy ohledně jehněčího a králičího masa, zítra něco koupím. Ale 2x jsem Fredovi dala skleničku s masem (1x jehněčí, 1x králičí) a vždy se mi zdálo, že pak zvrací víc než normálně. Uvidím, co zítra řeknou v gastroporadně.

Andrejek je po operaci, zotavoval se o dost hůř než Alex. Ten odpoledne po operaci lítal po nemocnici a i ostatní děti z oddělení byly za pár hodin naprosto fit. Tak jsem u Andrejka předpokládala stejný průběh. Večer po operaci jsem si ho ale přebírala s teplotou, bylo mu zle, byl uplakaný :-(. Druhý den nechtěl ani pít, každé polknutí ho moc bolelo. Nakonec se nechal přemluvit na zmrzliny, snědl jich během dne snad osm. Od včerejška je mu už líp. Možná horší rekonvalescenci způsobil ten pobyt v nemocnici, byl s dětmi, které hodně plakaly. Sestřičky se pochopitelně věnovaly malým dětem, pouštěly jim Krtka a Barbie, což pro Anďu není. Číst zatím neumí, zabavit se mohl jen malováním. Kdyby měl na tuto operaci jít i Fred, tak zvolím nemocnici mimo Brno s doprovodem rodičů.
Gabča, Adélka 12/02 25000
26.3.2009 14:15:09
Ahoj Ali, mám doma gel na jizvy - koupila sem si ho na jizvy po operaci, ale sem líná si to mazat. Měl by se spotřebovat do 05/2009. Jestli chceš hodím ti ho jak pojedu do Julcu, popř by sis ho mohla někde vyzvednout. Asi bude dobrý - známá ho používala po laparoskopii a byla s ním spokojená. Jizvičky zesvětlaly rychleji, než normálně. Tak jestli ho budeš chtít pro Terezku na jizvičky dej vědět. Papa Gabča.
Jeanne 15537
26.3.2009 13:28:51
Fakt? No moc dík za názor, ty vlastně můžeš srovnávat. Proč máš vlastně holky každou v jiné třídě? Úmyslně? Matěj teď nějak stávkuje školku, nevím, kde je chyba, ale jak to řeším, všimla jsem si že k uč. nemá moc osobní a vřelý vzah, on mu každý nesedne, je takový složitý. ~f~
Lenka+03+05 6313
26.3.2009 12:42:44
Maruška půjde teď v úterý k zápisu do Knínic, ale nevím, mají jen 2 místa volný~;((.Když ju nevezmou, taj budu s ní muset nějakým způsobem jezdit na Plovdivskou, ale to vysme se asi z toho zbláznili. No mě nejvíc vyhovuje Gabka:-)
Jeanne 15537
26.3.2009 11:46:54
Pokud jsem pochopila dobře, Anežka nepůjde do WZŠ a Maruška bude dál ve WMŠ? Sára půjde od září, tak přemítám, která třída, která paní učitelka, které děti, tak se nezlob, že vyzvídám.~:-D
Matěj mi předškoláky bojkotuje, nějak je toho hraní na něj už moc, nebo nevím~:(
Alena, 3x♀ 1037
25.3.2009 20:26:43
jojo pekla jsem.. myslim, u nas uz by to ani neproslo nakej kupovanej.. u nas by to nikdo nejedl~t~
na jizvy je myslim brzo, ter vypada hrozne, spis by na n clovek tezce hledal kousek kuze bez jizev.. je to i trochu videt na ty fotce.. nosi chudak trika az ke krku, dlouhy vsechno.. je mi ji lito:-(
v obliceji jich nemela tak hrozne co jinde, ale i tam jich ma dost.. obzvlast ta mezi ocima je..
Lenka+03+05 6313
25.3.2009 16:54:34
Chodí a asi líbí, zrovna konkrétně na předškoláky se jí neptám, takže přesně nevím, ale rozhodně si nestěžuje:-).Na ruční práce je moc šikovná, tak tkaní ji určitě baví. Podle Jany má krásně uvolněnou ruku a krásnej úchop tužky (pořád maluje), u ní je to horší se soc. vztahama.
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
25.3.2009 12:17:17
kdybyste nekdo potrebovali ocni, doporucuju novou ambulanci na starce http://www.ocnibrno.cz/

je to doktorka, co mi zachranovala oko pri tom prisernym zanetu na konci tehu s nelinkou. je super. utekla od sv. anny.
akorat jim prej VZP nechce dat smlouvu, takze zatim se to plati.
mne dneska oci vysetrila vsim moznym za 200, takze to neni zadna tragedie.
Jeanne 15537
25.3.2009 9:53:49
Leni chodí Anežka na předškoláky ve školce? A jak se jí to líbí?~z~
Martina_Sam_Nath 8848
25.3.2009 8:06:03
Ahoj

jo jo je lepší se vykecat, ale přenášet svoje depky na jiný nechci. Na to mám segru, s tou vedeme dlooouhý tel. hovory a pak je nám dobře oboum.

S neštovicema teda dobrý :o(. 5* by mně asi kleplo. Ale až na Terku ještě že to zvládaj tak dobře. A opožděně všechno nej Adélce. Krásnej dort a holky jsou úžasný. Tatínek musí být hrdý a ve střehu ne? :o)))

A se zubama nás brzy doženete :o), Nathovi se přoříznul konečně 7. Nějak mu to neroste :o). Včeras jsme byli vyřiztovat v lužánkách a samo nás ten venkovní hnus chytil vždycky venku :o(, tak to vypadá, že budu mít rýmu i já. Al hlavně aby už v pondělí mohl Sam do školky, potřebuje zas režim a já trochu klid :o))
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 27062  [Dalších 25272 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.