| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 27062  [Dalších 25232 >>]
Bluni+2vejcevejci 32618
11.3.2009 12:40:01
ahojky!
holky z Brna, neměly bste vyzkoušený tipy na fotografa(fku) dětí (nebo i s rodičema), který(á) dělá hezký fotky, má dobrej přístup a nechat se tam fotit je příjemný zážitek?
Díky!
8.5Yettynkaa12 51440
9.3.2009 8:03:44
Já Tě chápu, vím, co je to nevyspání, ono hlavně neexistuje jedna universální metoda, chce to prostě vyzkoušet a uvidíš. Já bych mu teda v noci dala všechno jídlo, čeho si žádá, třeba má vážně hlad a proto se takhle budí. Ale jinak fakt nevím..
Jeanne 15537
8.3.2009 21:08:37
Zkusit to můžeš, na moje děti to neplatilo. Matěj z toho doslova hysterčil a pak proškytal zbytek noci, Sára by začala tak ječet, že by z toho omdlela. Možná, že díky tomu pokusu, jsem ho pak nějaký měsíc nemohla dostat do postýlky. Já teda neznám moc miminek, které by do roka celou noc spali. Nemůžeš vědět, co ho trápí, Matěj byl v noci hodně problematickej od narození a protože i jako starší měl noční můry a děsy, tak chápu, že si jen tak něco nevymrčoval, do 1 roku se v noci několikrát vzbudil a řval a řval a bez kojení to nešlo. To samé Sára, ale ta aspoň po probuzení hned neřvala na celý kolo.
Jsou to jen zkušenosti a rady, pokud je nevrlý, že ho bolí zoubky, tak asi vyřvání ani kaše nepomůže. Já chápu, že jsi z toho hotová, když pak přes den se staráš o 2 děti a nemůžeš vyspávat s mimi.
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
8.3.2009 20:04:47
ja k ni s Terezkou chodim rok a pul co tady bydlime a nebyl problem,je starsi a asi ma starsi nazory na miminka.Ja sem fakt vycerpana,ona to myslela dobre jako abych se konecne vyspala,vypadam fakt jako troska. Myslela tu metodu co chodis k diteti po urcitejch casovejch intervalech a jak na nej promluvis nebo pohladis nebo tak neco,nemam to procteny jak se to presne dela.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
8.3.2009 18:52:58
Taky bych řekla, že je to docela vtipná dr. Příkrmy ti radí před 6 měsícem, když je plně kojený, v noci nechat vyřvat....možná bys jí Maru neměla být tak oddaná ~;)
8.5Yettynkaa12 51440
8.3.2009 13:26:02
No to je ale úúúžasná doktorka!!! Asi bych ji praštila paličkou. Dělej jen to, co Ti velí instinkt. Ondrášek se mi na kaši v noci budil skoro do dvou let, nechat vyřvat rozhodně nezabralo. Trpěl on i já, protože o to hůř jsem se vyspala. A už je to v pohodě!
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
8.3.2009 12:55:15
Alco,pekny,neco jako Adamek burticek~j~
Ted se nejak zarazil a pohubnul,ale nejak spatne papal ted,myslim ze nam roste sedmej zub ~w~, v 8 mesicich mel 10,160kg a 74 cm a v 6 mesicich mel 10 kg a 72 cm, takze moc nepribral ted.
V noci porad des,dneska chtel bud kojit a nebo se vozit v kocarku,ale myslim ze to bude ten zub, porad si jezdi prstikem do pusinky.
Doktorka rekla ze ho desne rozmazluju a ze by na nej bylo potreba nechat ho plakat,ze nocni kojeni uz nepotrebuje,no tak nevim,asi az se vratime z ozdravovny koupim si poradny spunty do usi a zacneme ~;(( jinak to fakt asi nevydrzim
8.5Yettynkaa12 51440
7.3.2009 10:03:06
Dášo, snad to bude jen jednodenní chřipka, to jsme měli ted taky, měli jsme jet do sklípku, a Ondrášek dostal teplotu a zvracel teda i a trvalo to ani ne den a ok, to ted prý hodně lítá...
I když neteř má od ledna po čtvrté antibiotika!!! To je fakt síla, měla dvakrát něco s průduškama a dvakrát angínu.
Taky bych se ráda přidala na sraz s vámi, jestli teda můžu, že bych vás konečně pozvala, no hodně to záleží na tom dni, protože do konce března budu ještě hodně učit v poledne, pak už mi Egypťan, kterého učím, přestane chodit a já sice příjdu o polovinu kšeftů(chodí mi denně), ale zase budu mít víc času na sebe i děti. Teoreticky bych mohla pondělí, to je jediný den, co začínám učit až ve 14 hod, ale i úterý a středu bych se za vámi na chvíli mohla dopol. urvat, jen musím být o půl dvanácté doma, pak od dvanácti učím.
Maru, co Adámek? Jak válčíte v noci?
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
6.3.2009 23:44:28
Tak my tu dnes odpol měli babičky a Lucka se před cvhílí počůrala, k tomu 38,6 :(((
Chjo, kdy už nám ty nemoce dají pokoj... Jsem zvědavá, co s ez toho vyklube.
pavlaaa 7713
6.3.2009 10:27:19
Omlouvám se za překlepy, píši s Fredem.
Mil, jsi moc šikovná, zvládat tolik malých dětí.
Sraz -dopoledne můžeme kdykoliv, teď jsme zdraví, tak bych toho ráda využila.
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 27062  [Dalších 25232 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.