Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
6.3.2009 10:14:45
zvukotěsnou klec :o)))))).
Nee kluci jsou hodní, Vrátili jsme ze z banky, Nath předpisově usnul..... mám do oběda klid. Nepřemýšleli jste o tom srazu? :o)), až bude ponemocech a neštovicích...a tak :o)) Oki ani nevím jak se mají :o)), taky už se blíží do finále ne? A na Danuš si vpomenu taky často, jak se daří? A Klára? Co práce, jak se ten shon daří kloubit? :o)). Mě stačí kuřátka, teď jsem tam cca 2-3 krát týdně a mívám dost. Dost jsem zlenivěla |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
6.3.2009 10:00:56
Ali, super míry
. Snad obříci na diskuzi neodradí Oki a přidá se do klubu . Už se jí to blíží. Řemeslníky v baráku nezávidím, my jsme s nimi bydleli skoro celý loňský rok a další etapa nás časem čeká. Ale pokud někdo rekonstruujete barák a potřebujete cokoliv z kovu, tak dejte vědět. Děláme nerez zábradlí, plechová vrata, rýny, mříže, parapety. Manžel je opravdu moc šikovný,pracuje rychle a levně. Mob. je 777986239. Když sem chodím tak dlouho, tak se snad za to malé porušení etiky diskuze nebude zlobit . |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
6.3.2009 9:37:42
Brýle jsem dala na reklamaci, tak snad mi to uznají. Dnes tu mám blázinec, čtyři děti v 2+1, mám tu babysitting. Iona už byla poosmé čurat na nočníku, nedělám pomalu nic jiného než dávám děti čurat:), hotové jesle!!! a když zrovna nechcou čurat, tak chcou jíst, už mám vyprané dvoje pokakané punčocháčky, pohoda jazz:))) tak jsem si dala na chvilku pauzičku u kávy, děckám jsem pustila pohádky, Jim Jam, jestli to znáte. Konečně klid, aspoň na chvilku!!!
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
6.3.2009 8:32:17
no krása :o)))), pěkná slečna :o)). A zb jo? Paráda. Tak třeba i neštovicím odolá.
Na tábor jsem ráda jezdila až tak od devíti deseti, to už jsem si ho i užila. Příměstský dobrý bývaj v lužánkách, ale nevím jak moc berou, když se nechodí na kroužky, třeba teď o jarních to měli nabitý :o(. Brýle neřeším, nechávám je rovnat mám pocit každý týden :o), školka je školka a to že jsem do plavání dala Samovi poudro a několikrát s ním probrala kdy si tam ty brýle má dát, neznamenalo, že to udělal :o)))). Ale po oporučení odsud fakt nedám dopustit na optiky na nádraží :o). |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
5.3.2009 14:04:15
miry 4mesicniho miminka.... 7290g a 70cm. jeden zub a hexa az po inkubacce
|
| Jeanne | 15537 |
|
|
5.3.2009 9:47:22
Matýskovi se ulomila u brýlí nožička, asi po 10 měsích nošení, v pohodě objednali na reklamaci novou nožičku a vyměnili, byla jsem mile překvapena. Nedej se!
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
5.3.2009 8:13:16
Ahoj, mám špatnou náladu, pořídila jsem si nové brýle, měla jsem je den a ulomila se mi nožička:(, doufám, že mi to uznají na reklamaci, nosím brýle celý život, tak vím, jak s nimi zacházet, budu kvůli tomu ale muset překopat celý svůj dnešní program, protože byly kupované v opačné části města, nemá mne tam kdo odvézt, takže se tam budu muset hrabat MHD tam a zpět a tudíž nestihnu to, co jsem měla v plánu, grrr!!! A taky mám obavu, aby mi neřekli, že ulomená nožička je výsledkem špatného zacházení, mně se to stalo tak, že jsem pouze ráno vyndávala brýle z pouzdra - jen jak jsem je chytla do ruky. :(((
mám v nich silnější skla, která jsem už dlouho potřebovala, už jsem měla radost, že konečně zas dobře vidím, a už mám na očích zas staré brýle. Musím zrušit sraz s kamarádkou, ta bude mít zlost... |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
4.3.2009 16:22:08
ja tabory mela rada,jezdila jsem od prvni tridy a pak i jako instruktorka...
My mame doma remeslniky,predelavaji nam pudu,no des,prisli dneska a budou to delat mesic,tak mam z toho des,ale zas ten pokoj chci,tak to musim vydrzet,v pondeli mame odjet do toho Kretina,takze se vratim doufam uz do hotovyho... |
| Lenka+03+05 | 6313 |
|
|
4.3.2009 14:48:43
Dělali mu krevní testy na imunologii a zjistili mu alergii na kravské mléko asi celkovou. Ale protože je to chlap, tak jsem z něho doma nic nedostala, jen že má vynechat všechno s mlíkem (nález dal hned aktivně obvoďačce). Tak jsem druhej den volala aktivně jeho alergoložce, jestli mě to nemůže vysvětlit(nakupuju stejně já), tak mě řekla, že oni už nic nezjistí, že musí jít na gastro, ale přitom ho tam neposlala, tak nevím. Kdyby se jednalo o mě, tak klidně homeopatii vyzkouším, ale jeho tam těžko dostanu.
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
4.3.2009 14:47:02
Já jako děcko jezdila na ROHácký tábory od taťky z práce (samý železničáři
) a měla jsem je docela ráda, ale je fakt, že s tábořením to až tak moc společnýho nemělo. Jen starší oddíly jezdily na týden na puťák pod stan, a my mlaĎoši, v chatkách, v budově.... ale měla jsem je ráda, bezva hry, vedoucí jsem po pár letech taky znala, opakovali se... i děcka...Na opravdový tábory, kam jsem začala jezdit pak s Luďou, to je úúúúplně něco jinýho... ale děcka to baví, na stýskání nemaj čas, pořád se něco děje. A my taky mazlíme ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.