| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 1860] Názory 18611870 z 27062  [Dalších 25192 >>]
perdita 3248
3.3.2009 14:46:14
Mil, ano víkendy to obnáší, tak dvě soboty v měsíci, schůzky jsou jedenkrát týdně, tábor v létě na tři týdny.

Určitě bych nešla do kontaktního sportu, karate mi přijde fajn, ale VŽDYCKY bude důležitější trenér a jeho povaha než jestli karate nebo judo. Poptej se mamin kluků v okolí. No~l~ mně teda radila karate mamka od holky~y~
perdita 3248
3.3.2009 14:44:29
Lenko, ta alergie by byla určo na mléko? Ony jsou i jiný věci~;)
8.5Yettynkaa12 51440
3.3.2009 14:37:33
Perdito, a kolik času skauting obnáší? Asi i víkendové akce, co? Jinak já bych chtěla, aby Sam nabral nějakou svalovou hmotu, je děsně hubený(vysoký a hubený po tátovi) a aby se naučil bránit, je docela neprůbojný. A hlavně chce on sám na nějaký bojový sport. Skauting by se mi taky líbil, kdyby to neobnášelo ty víkendy, to chceme jezdit všichni na chatu, v zimě na výlety a tak. Mám Sama o víkendu jen jednou za čtrnáct dní, tak to chci být s ním. AspoN zatím, má teprve šest. Možná ve dvanácti budu ráda, že si půjde provětrat kosti někam s oddílem, zatím ho mám ale ráda doma.
Lenka+03+05 6313
3.3.2009 14:20:00
Tak to manžel tu alergii fakt asi má. Afty už má pravidelně několik let(přisuzovali jsme to nervům), unavenej taky furt(spravuje barák)a nachlazenej taky. Nakoupila jsem mu sojový, ovesný a kozí jogurty. Ale spíš nevím jestli to musí dodržovat 100%, jestli sledovat mlíko v buchtách, rohlících, knedlách...Teď co to dodržuje tak chrchle hrozně tak nevím
blka 41710
3.3.2009 12:06:46
Ahoj, mám navíc 2 lístky na My fair lady ze zelňáku do Městského divadla. Pokud by někdo měl zájem, stojí 420 Kč, jsou nad sebe do 9. a 10. řady sedadlo 19, termín 10. 3. v 19,30 h.
Martina_Sam_Nath 8848
3.3.2009 12:01:38
jo jo, ale třeba bude štěstí :o)) a něco se najde. Zas jsou aspoň možnosti, kde něco začít.
Já se teď těším, jestli budou ty slibovaný dětský překážky v jungle parku. To by se mi pro Sama líbilo a myslím, že i jemu :o).
No a v Bongo jsme taky ještě nebyli..., na koně bych někam chtěla, když bude chtít.....možná horolezit, ale to asi ještě nepůjde kvůli věku.....nápady skoro i jsou :o))ale tak nějak....vázne čas a tak :o)))
Přístí pětiletka :o)))))))))))

jdem do školky a do lužánek, mějte se :o)
Jeanne 15537
3.3.2009 11:24:13
Já myslím, že to je tolik hodin, protože to mají jako týdenní příměstský tábor. Bohužel Matěj by asi na celý den beze mě někam nešel, no uvidíme v létě. Ale fakt mě to nadchlo, ale pak hledám a zjistím, že Brno je díra a nic tady není~o~
Martina_Sam_Nath 8848
3.3.2009 11:08:15
já vím, že jsem si v zimě brala nějaký letáček právě v lužánkách, ale má pocit, že to je možná ono. kusím se tak dneska kouknout. Tohle by pro nás moc nebylo. Zatím to pořád chci jako zábavu, ale to mi 3-4 hodiny dnně už moc nepřijdou. I když výsledky asi budou.
O judu, nebo něčem takovým jsem taky přemýšlela, ale asi až za rok. Něco, kde by učili i jak kdy a proč se " mydlit" :o)). Prostě usměrňovat. Ale nekoukám, nehledám, ještě počkám :o)
Jeanne 15537
3.3.2009 11:00:54
Martino já našla jen tohle http://www.inlineschool.cz/index.php,
paní mi napsala, že dělají kurzy během letních práznin pro děti od 6ti let, ale plus/mínus rok, jinak individuálně.
Martina_Sam_Nath 8848
3.3.2009 10:55:39
Ahoj

Ty inline by mě případně taky zajímali :o)). Balet nevím, Samovi se nelíbí :o))))
S alergií je to peklo :o(, Nám naštěstí dieta pomohla. Jen jsem zvědavá, jestli se to u Natha nebude třeba opakovat. Ale zase vím na co se zaměřit, tak bych snad zareagovala líp.
Byli jsme plavat a teš se spí :o). Občas se spí i víc než hodinu v kuse, považuju to za zázrak :o) a užívám si ho. Tolik času v kuse....neskutečný :o).
Noční spaní je dobrý, usne po půl osmé a budí se v pět. Už mu ale nedávám v noci, tak pospává a "stěžuje" si tak to v šest vzdávám a vstáváme. První kojení pěkně vzhůru jako ranní. Už si buzení posunul z půl pátý na pátou, tak super. Celonoční spaní se blíží :o)

A se srazíkem....napadlo mě, že kdybyse podařil domluvit nějaký termín :o) na který by se nás mohlo sejít víc než 3 :o) tak bych mohla domluvit Kuřátka na odpoledne jen pro nás. Děcka by se vyřádili a byl by klid a pohoda :o). Už je celkem teplo, tak by mrznout nemuseli, s topením je to zatím totiž bída.
Anebo dopo, ale to by bylo za norm. provozu. Tak popřemýšlejte a můžem se kdyžtak na něčem zkusit domluvit :o).
Odpo pádíme do lužánek, tak musím ještě uvařit večeři :o)), jen ta inspirace.....:o(, věčně není :o(
[<<Předchozích 1860] Názory 18611870 z 27062  [Dalších 25192 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.