| rascal-ka | 15516 |
|
|
3.3.2009 20:58:25
MIlko, nevím jak jinde, ale naše středisko bere děti cca od 6 let, prostě až chodí do školy, takže první tábor je o prázdninách po první třídě. Já sama jsem jezdila každé prázdniny na tábor a jsou to moje nekrásnější letní vzpomínky.
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
3.3.2009 20:53:23
ladko, jakou velikost potrebujes??
mam tu rifle 42, plataky 40 a 3/4 plataky taky vel. 40. chystam se to prodat.. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
3.3.2009 20:48:19
Od kolika let berou děti? od kolika let jste daly děti na tábor?
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
3.3.2009 20:46:32
V Babycafé na Lesné(dětská kavárna) je sekáček, dlouho jsem tam teda nebyla, snad to tam stále je. Tam jsem si věci kupovala já.
|
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
3.3.2009 20:25:53
zahlidla jsem nejaky tehu veci v sekaci na stare osade, primo na smicce, ale v jakym byly stavu nevim, nemaj tam teda nic moc, ale treba je tohle pouzitelny.
|
| Laďka,Vítek06,Bára07,srpňátko | 94107 |
|
|
3.3.2009 20:19:47
Ahoj holky, byla bych moc ráda, kdybyste mi mohly poradit nějaké second handy nebo obchůdky (spíš levnější věci, ale zase nechci nic otřesného) s těhu oblečením. Sháním těhotenské rifle, jsem v Brně nová a zatím nemám přehled. Dívala jsem se ve Vaňkovce a tam je to na mě drahé
![]() |
| Jeanne | 15537 |
|
|
3.3.2009 17:51:02
Lenko jenže ty afty, únava, nemoci mohou být i z něčeho jiného, dříve jsem měla i pořád aktivované viry mononukleosy, CMV, pak zjistili tu alergii. To by chtělo nějaké vyšetření krve, nevím teda, zda lze nějakým vyšetřením zjistit, jak moc je člověk na něco alergický
a jestli to musí člověk dodržovat na 100%. |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
3.3.2009 16:26:17
Ahoj holky,
dneska jsem byla poprvé v práci téměř po roce, nějak si zatím neumím srovnat myšlenky, bylo toho na mě moc, ale rozhodně to byla příjemná změna, jen si nějak nedokážu představit, že tam budu denně chodit. Z mých bývalých kolegů tam zůstalo jen 6 lidí a 5 je nových, ale vypadají příjemně, tak snad to bude fajn a kolektiv bude v pohodě. ![]() V Bongu už jsme byli, mě se to celkem líbilo, není to veliký prostor, takže jsem si v pohodě u stolku pila kafe a nechávcala holky svému osudu a v pohodě přežily. Určitě se tam podíváme znovu, ale spíš bych to viděla na využití času při nepřízni počasí. Co se týká sportu, tak Sandra už třetí rok plave a moc mě těší, že ji to stále baví. K tomu ještě chodí do skautu, což zase vyhovu mě, protože tři týdny v létě mít kam umístit dítě je k nezaplacení. Asi jsem úzkoprská, ale měla bych strach ji dát do nějakého tábora jen na základě inzerátu, ve skautu jsem celkem klidná, páč všechny okolo znám a Sandra zná i děti, takže se těší a nebojí se, že by jela sama. Nějak mám pocit, že ty 2 měsíce prázdnin jsou příliš krátké a že nestihneme všechny výlety, které chceme. Nemáte někdo typ na nějaký příměstký tábor pro předškolní děti? Rebeka bude mít šest v červenci a já ji potřebuju někam na ty 3 týdny co bude Sandra na táboře umístit. Zatím do sautu nechodí, pač je až pro školáky, takže začne až v září. |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
3.3.2009 15:53:58
jeanne, inline krouzk mel byt na vinohradech na louce, ale nakonec ho zrusili kvuli rozvrhu ve skole instruktora.. ada byla prihlasena a pak dost spatna.. desne se tesila. tak zkus mrknout na ĺuzanky, treba to dela i nejaka jina odnoz, bliz k vam..
jinak hlasim, ze mame dalsiho chorbyho nestovicovyho ![]() ter prisla ze skoly osypana. |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
3.3.2009 15:18:34
Holky nevíte o nějakém BMX klubu v Brně? Ondra strašně rád jezdí na kole v "terénu",tak aby se zdokonalil
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.