| Jeanne | 15537 |
|
|
2.3.2009 18:21:43
Mně tuto alergii zjistili v 26letech, trpím na afty, únavu, časté nachlazení apod. Když tak často nepiju mléko, tak je mi lépe, byla doba, kdy jsem se mléčného nedotkla, ale zjistila jsem, že je rozdíl, který jogurt a které mléko si dám. Bio mléko čerstvé (né trvanlivé v krabici) mi problém nedělá, stejně tak Danone a pod. jogurty mi problém dělají, ale bio ale i některé nebio mi tak nevadí. Jinak toto lze řešit homeopatií, mně se to o dost zlepšilo, ale nikdy jsem teda neměla přehnané reakce jako průjem a zvracení.
|
| perdita | 3248 |
|
|
2.3.2009 16:27:31
To je právě ta krása na tédle alergii, že se to dá upravit, že když je člověk trpělivej a opravdu se alergenu straní, "dostane" se z toho. Otázka je, na které mléčné složky má alergii. Můj syn měl naprosto na všechny.
|
| Lenka+03+05 | 6313 |
|
|
2.3.2009 16:25:09
Nemáte zkušenost někdo s alergií na kravské mléko u dospělých? Manžel je skoro v kuse od října nachlazenej, kašle a má rýmu. Na plicním nic, tak šel na alergologii a z krve mu vyšla alergie na kravské mléko, tak mu Dr. řekla ať zkusí držet asi 3 týdny dietu a pak to zase má začít jest a uvidí co to s ním udělá. Já jen doufám, že to nebude na furt. Vřdycky otevře lednici, zjistí, že nic nemůže a zase si veme jen rohlík se salámem
![]() |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
2.3.2009 13:12:21
Terezka mela kolem prvniho roku taky neco,neprisli presne co to bylo,ale zrejme nedostatek enzymu co stepi laktozu,vsechna vysetreni mela v poradku,ale rekli mi,ze tohle se v tech vysetreni neukaze,mela to asi nastesti jen 4 mesice, vyzdycky jsem ji zkusila jednou za cas dat Activii az to jednou bylo v pohode,jinak po vsem co obsahovalo mliko tak hodne ublinkavala,nastesti nezvracela,ale to ublinkavani bylo porad az prisli na tohle.
Blby je ze mliko je skoro ve vsem, ve skoro vsech susenkach atd... |
| perdita | 3248 |
|
|
2.3.2009 9:44:21
Pavlo, můžeš na mail. Adam to měl on and off od dětství, teď strávil rok na super přísné dietě bez sebemenších stop mléka v jakékoli podobě.
|
| pavlaaa | 7713 |
|
|
2.3.2009 9:29:21
Ahoj holky, máme za sebou opět šílenou noc, Fredovi jsem udělala večer kaši z HA mléka a zase zvracení a křeče až do rána
. Teď jsem volala dr., potvrdila mi podezření na alergii na bílkovinu kravského mléka, ve středu k ní jdeme na odběry a pošle nás na gastrologii. Nemáte některá s tímto oddělením v dětské zkušenost? |
| kkrtek -Filípek 10,8,07 | 59362 |
|
|
1.3.2009 22:14:15
OMLPUVÁM SE ,ŽE VÁM TO VKLÁDÁM DO DISKUSE-PROSÍM
dobrý den, scháním UBYTOVÁNÍ pro manžela(slušný člověk)na termín 14.8-16.8 MOTO GP je to jeho životní sen se tam podívat. Nejlépe poblíš okruhu,či u MHD K OKRUHU,možnost bezpečného zaparkování motorky(zahrada)ev nabídky na postavení stanu u někoho na zahradě.Prosím zda oněčem levném (200-300 Kč)víte v Brně prosím o kontakt děkuju Katka krtek.k@centrum.cz |
|
|
1.3.2009 16:51:51
ach jo,tak uz ma Adamek prvni vetsi bebicko,chtel okusovat stolek a asi mu ujela rucicka nebo nozicka a otevrenou pusinkou spadnul na hranu,nastesi stolek ma kulaty rohy,ale tak hrana je stejne ostra,tak ma rozrazenou pusinku,to bylo place a krve...
![]() |
|
|
1.3.2009 14:42:14
ja dam kasi a pak se do nej snazim nacpat umely mlicko a pak ho tak 20 min kojim nez usne,nevim co u toho kojeni vybumba,vetsinou za chvili jen tak podudlava
![]() Dneska zkusim udelat pauzu mezi kasi a mlickem,nejdriv dam kasi,pak si budeme chvili hrat,pak koupani a pak teprve mlicko. No ja jsem se obavala ze nebude spinkat,ja jsem totiz hrozne protivna kdyz jsem nevyspala a v noci se budit je moje nocni mura,tak se mi to bohuzel vyplnilo vrchovate,jsou noci kdy vstava po hodine a uplne vzhuru je v 5... ![]() |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
1.3.2009 14:13:04
Pavlo, máš moc hezké fotky!
Maru, no, já dávala jednu flašku kaše před spaním a druhou v noci. Nachystala jsem si to večer a dávala normálně v pokojové teplotě, už jsem to neohřívala. Ty dvě flašky prostě vyžadoval, ted už naštěstí jen tu jednu porci, ztratili jsme uzávěr z flašky, takže už novou kupovat nebudeme, je dost velký na to, aby už nemusel flašku. Byla to záminka, ale osvědčila se:) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.