| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
1.3.2009 13:16:44
no jak menili ten pristroj tak to tak dlouho trva,stve me to kvuli tomu ockovani,ale co nadelam...mohla jsem jedine do Prahy, a to se mi moc nechtelo,tady uz to znam a vim do ceho jdeme,tak to nebude tak desny.Ted jen doufam ze nic nenajdou...
S kojenim jsem si naivne myslela ze proste ted dame umely a pomaloucku budeme prechazet az v roce bude jen na umelym,to jsem se teda pekne spletla...no Terezka snad ani nepostrehla ze uz ji nekojim,ale ona od malicka spatne papala a zustalo ji to do ted... |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
1.3.2009 12:12:40
Pavli, krásný fotky
a Fredyho je teda pěknej kus, pronese se chlapák, co? :)Maru, tu rezonanci vám teda dali pěkně pozdě, to je hrůza, jak to není akut, nic jim není svatý.. s kojením a nepitím mně nestrašte... |
|
|
1.3.2009 11:55:57
krasny fotky, odkud jsou?Taky chci nejaky nechat udelat,nejak to porad odsunuju,nevychazi cas...
![]() |
|
|
1.3.2009 11:55:18
ach jo,dneska sice vstaval az v 7,coz je rekordni,ale byl vzhuru od 3-4,no Terezka v noci blinkala,tak jsem stejne nespala...vycerpava me to dost,on je nenasytnej.Terezka spinkala od malicka, akorat prvni 2 mesice jsem ji musela budit protoze nepribirala moc,takze aby papala po 5 hodinach,jinak by spinkala snad od narozeni.no je to s nima prace a hlavne nervy...a ty mam teda uz v pytli...
Prave ze kasi zbasti velkou porci nez jde spinkat,do 160 ml vody,takze plnej talir,papa lzickou,to umi uz od 4 mescie.takze hlady to neni, nevim, no musim vydrzet,nic jinyho se neda,plakat v postylce ho nenecham,na to nemam povahu |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
1.3.2009 11:17:52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
1.3.2009 9:28:15
My máme taky často budícího se Ondráška, zatímco Sam spal už od 10. měsíce celou noc, Ondrášek se nám budí ještě ted jednou až dvakrát za noc, má dva roky. Teprve ted jsme odbourali noční jídlo, dávali jsme mu kaši do flašky, hodně tekutou. Být Tebou, dala bych mu kaši do flašky, nám hodně chutnala od Nestle hrušková. Zasytí to víc než mléko, navíc Ondra mlíko odmítal, byl kojený 10měs a pak už byl bez jakéhokoli UM, protože jsem to do něj prostě nenacpala. Dostával proto mléčné kaše a jogurty. Krupicovou kaši mu dělám do flašky od roku, vím, tže dnes je trend mlíko až od tří let, ale nemáme s tím problémy a i Sam měl mlíko od roku. Tehdy byl trend od roku. Za chvíli bude trend od pěti či šesti:), zatímco za nás to bylo od půl roku či co. Konzultovala jsem to tehdy s doktorkou a ta mi říkala, že pokud nemá dítě s mlékem problémy, je to naprosto v poho.
|
| Jeanne | 15537 |
|
|
28.2.2009 19:18:23
Maru to musí být hodně náročné. Přesně si pamatuji, že s Matějem jsem se vyspala, když mu byl rok a kousek, jinak byl furt vzhůru a jídlem to nebylo. Sára i když zpočátku spala dobře, tak po několika měsících se taky často budila. Teď se oba budí 1x za noc (5,5let a 4 roky) a i to mi strááášně vadí. Jestli tě ale kojení tak vyčerpává, tak je jasný, že je lepší, když budeš v pohodě, než pořád kojit.
Tak ať je dobře ![]() |
|
|
28.2.2009 11:51:41
ja mam pro nej Bebu Premium,Terezce jsem taky davala Bebu,ja jsem uz z toho kojeni dost unavena,mam to zvyseny ASLO a prechozenou chripku a fakt melu z posledniho
![]() Tak nevim jestli to kojeni do roku vydrzim a jak to budu delat dal.Taky mi prijde divny ze po ty trosce by spinkal,ale kdyz jsem to do nej nenacpala 2x tak se budil normalne po 2 hodinach a kdyz se mi to podarilo a mela jslem na to nervy hlavne tak se nebudil,tak nevim.Kasi sni velkou porci,papa bez problemu,ale bumbat nechce nic krome myho mlicka... Ockovani ma pozastaveny, nakonec misto CT jdeme na Magnetickou rezonanci,ze je pry setrnejsi ci co,jdeme 24.4., a pak asi bude muset bohuzel znovu na dve uz naockovany Hexy,teda doufam ze mu nic nenadjou. Do Kretina odzizdime 9.3., tak doufam ze si tam Terezka najde kamaradku. Drzim palce at jste doma zdravy |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
28.2.2009 11:34:52
Dášo, díky moc. Kluci v pondělí nastupují do školky, tak doufám, že následující víkendy budou zdraví a schopni absolvovat nějaké kulturní akce. I když na imunologii nám školku nedoporučili, prý by měli nastoupit až po odstranění mandlí Andreje koncem března.
Maru, těch 30ml mu asi moc nepomůže, pokud to fakt nechce, tak bych ho nenutila, kaše ho určitě zasytí víc. Zkus se ve větších lékárnách poptat na vzorky UM.U Alexe jsem musela laktaci ukončit v 8m kvůli neustálým zánětům, nejprve jsem mu koupila HA mlíko, to nechtěl, pak normální Nutrilon, Sunar, nakonec nám pediatrička poradila obyčejnou Bebu - bez všech vylepšení. Bylo to nejlevnější UM na trhu a jediné, které byl ochotný pít. Co to vaše očkování? Zvládl Adámek poslední hexu? A kdy jedete do ozdravovny? |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
28.2.2009 11:27:56
a ještě 15. 3. v 15,00 v Semilassu
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.