| DanaK | 29100 |
|
18.2.2009 14:15:29
Oki kamarádka se ptala přímo logopedky, páč k ní chodí se starší a te´d to potřebuje i mladší a říkala logopedka, že od 4 let už můžou začít.
Já začala chodit s Týnou krátce po 5 roce páč neuměla Ř a stačila jedna návštěva ![]() . |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
18.2.2009 13:56:00
Ahoj Dani, já mám s Logo taky špatnou zkušenost, takže nedoporučuji, nicméně jsem spokojená v Bílým domě u PaeDr.Taťjany Kislingové - tel. č. : 533 302 275, je sice hodně přísná a první dojem není dvakrát příjemný, nicméně naučí. Má i specializaci na postižené děti i dospělé (chodila jsem k ní s holkama) a znám pána po autonehodě, který nemluvil, nepsal, nepočítal ..., ale postupem času se vše naučil, takže já můžu doporučit.
Milko, pracuju v jedné nejmenované pojišťovně. :oD |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
18.2.2009 13:50:38
jé, díky.. tak proto nikdo nic neříkal.. tak snad ten půlrok ještě něco naučíme..
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
18.2.2009 13:30:53
Oki, na logo se chodí po pětileté prohlídce. Dr. by vás měla poslat. Do té doby se to většinou neřeší myslím :)
|
| Okartep.. | 25791 |
|
|
18.2.2009 12:58:32
nazdárek... téma, co mně zajímá, holky kdy jít s dítětem na logopedii? Nat ve 4,5 letech ještě neříká ř, kvůli předkusu i trochu šišle.. řekla bych, že se to možná časem lepší, ale nejsem objektivní, kdy zajít na logopedii? ve školce nikdo nic neřeší..
|
| DanaK | 29100 |
|
18.2.2009 12:05:42
Perdi ono je to o lidech... no ještě uvidím. Mám kamarádku co dělá na dětské ORl, tak třeba ještě ona mi něco poradí.
Já potřebuju pomoct rozhýbat tu ochrnutou hlasivku, případně oni prý naučí mluvit i s jednou tak abych nechraptila... už od května mluvím jak kdybych měla těžkou angýnu. Dalibor Janda - Hurikán je proti mě slabej odvar ![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
18.2.2009 11:33:50
Pájino, to se stane. Moje zkušenost byla sice dlouhodobě špatná, neměli jsme štěstí ani na ten vstupní pohovor, ale je dobře, že to není nějak plošně špatné.
Já, když jsem tehdy řekla, že chodíme do loga, bylo mi jednou logopedkou řečeno, že oni prodlužují léčbu, aby měli na pacienta dlouhodobě peníze. Nezdálo se mi to, považovala jsem to za konkurenční řeči a nejspíš to vůbec není pravda, u nás se to tak aspoň jevilo. |
| Pájina |
| • |
18.2.2009 11:29:54
Danuš,bohužel netuším co a jak se v Logu platí,ale určitě by ti to po telefonu řekli.Dovoláváš se vlastně na recepci,tak tam na to mají čas a všechny informace.Mě teda negativní reakce na Logo fakt překvapují,já jsem tam spokojená maximálně,hlavně takovou vlídnost a ochotu veškerého personálu jsem jinde nezažila.Co se týká logopeda,tak jsme možná náhodou trefili na "dobrého",nedokážu to jinak posoudit..
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.