| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 27062  [Dalších 25062 >>]
perdita 3248
18.2.2009 9:49:47
Danuš, nechtěla jsem se do toho montovat, ale moje zkušenost z loga je otřesná. logopedka byla naprosto zmatená, postup nelogický, nenaučila ho písmeno vyslovovat a už chtěla, aby přeříkával básničky a tím vadu jen upevňoval(!!), a to na všechny sykavky, no hrůza,nikam to nevedlo. Pak jsem požádala o převedení k druhé, konečně byl průlom, ale po měsíci z loga odešla a oni nás chtěli dát k nějaké čerstvé absolventce. To už jsme chodili jednou týdně víc než půl roku s víceméně nulovým efektem, tak jsem tam skončila. Kamarádka mi pak zprostředkovala školní logopedku a za TŘI TÝDNY zvládl všechna písmena, sykavky i r a ř a bylo po ftákách.
Postup Loga byl v několika aspektech hodně neprofesionální, už bych tam nešla. Možná šlo o konkrétní lidi, ale mně přišlo, že to byly chyby systémové.
DanaK 29100
18.2.2009 9:00:02
Pájino o logu jsem přemýšlela, tam se to platí? A nemáš přehled o cenách? Krom reg. poplatku ~;)

Alčo díky, řekni mi přisím ještě jméno a kde to tam je, kouknu do mapy.
Alena, 3x♀ 1037
17.2.2009 22:05:20
danco, mam zkusenosti s logopedkou, je naprosto uzasna, chodi k ni i dospeli.. a mas to podstatne bliz. ma ordinaci na vinohradech, tel 605 418 870. ja s klinikou logo zas tak dobry zkusenosti nemam..
samo, vyber je na tobe..
Pájina
  • 
17.2.2009 20:33:10
Já doporučuju Logo.Chodím tam teda na foniatrii se synkem a jsem vždycky moc spokojená.Všichni milí a ochotní.Po doporučení od doktorky platíme jen reg. poplatek,ono to jako "soukromá klinika" vypadá poměrně luxusně.. http://www.logoped.cz/
Jinak jsem tu jen jako "šmírák",ale moc držím pěsti. :o)
DanaK 29100
17.2.2009 20:24:00
Holky sháním foniatra pro dospělé. Můžete mi někoho doporučit? :-)
8.5Yettynkaa12 51440
16.2.2009 22:12:19
A co děláš za práci? To jsem netušila, tak já moc držím palečky, ať vše zůstane ok! No jo, je zima, já si jí právě moc neužívám, protože mladší Ondra když má rukavičky, tak řve, že je nechce, když je nemá, tak zase zima na ruce, šusťákové si sundá okamžitě, snese jen pletené, ale ty má u bobování hned durch, navíc u bobování řve, že nechce do kopce, takže jsme byli bobovat jen třikrát a víc na to nemám nervy...Já se tááák těším na jaro, na chození do parku, na písek, na výlety, na ježdění na chatu, ....v zimě máme problém neustále hledat nějaké aktivity, děcka věčně nachrmlaný...Listopad mám ráda, že už se připravujeme na Halloween, Mikuláše, prosinec Vánoce, to miluju, leden...újde, a únor už chci, aby ta zima konečně skončila!!! A miluju květen, ten nejvíc ze všeho, to těšení na léto a vlahé večery:)
Tak teď už se začínám těšit na Velikonoce, ale ty jsou ještě děsně daleko~x~
Klára+2 rošťandy
  • 
16.2.2009 14:34:56
Jo a ještě jsem zapoměla, že je karneval 21.2. od 14:00 ve Starolískovecké sokolovně.
Klára+2 rošťandy
  • 
16.2.2009 14:24:07
zdravím z lázní!

Milko, na procházky to tu moc není, protože i když je tu krásná zasněžená krajina, tak už týden fouká hnusný silný štiplavý vítr, takže ven moc nechodím, škoda, z okna to vypadá nádherně! A jsem tady po léžbě rakoniny, takže hlavně odpočívám. Bylo to celkem náročný, imunita v čudu ... takže nabírám sílu, abych mohla zpátky do práce.

Malvi, ráda tě tu vidím, o koláčcích nic nevím, škoda. Nicméně, co domeček, už stavíte?

Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
15.2.2009 17:57:50
ale parkovat se nenaucim nikdy,to vzdavam predem, zajet mezi auta, ani nahodou,radsi objizdim a hledam misto kam se da zajet popredu,no v Brne docela problem ~:-D,takze vetsinou parkuju ve Vankovce a projdu se ~b~
JEste ze bydlime v baraku a parkuju v garazi,bydlet nekde ve meste tak asi radsi ani nikam nejezdim abych pak mela kde zaparkovat :-)
8.5Yettynkaa12 51440
15.2.2009 17:21:45
Tak to jsi jinak vyježděná:))):-)
[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 27062  [Dalších 25062 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.