| perdita | 3248 |
|
|
26.12.2010 21:57:25
Bych ráda, ale víš, jaká je situace... marodín. Teoretiš max tak ve čtvrtek, pátek.
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
26.12.2010 19:24:28
a napada me, co udelat nejaky sraz ted mezi svatkama??? co treba to brusleni za luzankama??? my se rozhodne chystame, jen nevim jeste kdy... a kdyz koukam na kalendar, tak bych to videla na stredu, ctvrtek nebo patek... co vy na to???????????
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
26.12.2010 19:23:21
cauvec. nahodou me napadlo sem kouknout a koho tu nevidim!!
ivi, ahoooj! ale moc optimisticky zpravy tu nejsou:-(( tak jen preju, at je ten pristi rok pro vsechny opravdu lepsi a radostnejsi.. hodim vam sem pfko.. aspon budete vedet, jak vypadame )![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
23.12.2010 13:49:10
Všem přeju krásný, klisný a šťastný a veselý vánoce :o)))
Hlavně zdraví a pevný nervy :o) |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
21.12.2010 16:00:24
http://www.bruslenizaluzankami.cz/
|
| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
20.12.2010 19:06:47
Fotka se povedla otevřít, to je super, to jsem netuškla že je Andy takový šikula!
![]() Peti tak už jen líp a líp ![]() ![]() Marti ty pracuješ z domu? A copak jestli se můžu ptát? Přeju pohodu svátků všem ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
20.12.2010 15:43:11
Ahoj
teda zírám jak zvládáte Vše všechyn starosti, problémy a trápení. Nemám si vlastně na co stěžovat, ale asi to jinak neumím. Na pokec nemám nikoho. KOnečně se mi podařilo otevřít tu fotku. To je super, nádhera :o)). To byl ten důvod, proč jsi jezdila do Brna? Úžasný, paráda :o)) U nás nevánoční klid. Binec nálada žádná, nevím co dřív tak nedělám nic....:o)) Ale dneksa jsem se byla konečně podívat na ledě, jak to jde Samovi, zítra má gen. s jejich dramaťáčkem :o) ale hlavně už nemám žádnou práci a povinnosti, tak mi trochu odlehlo. Všechno zaplacený, vyzvednutý, dodaný....Už jen maličkosti. Zas mě zlobí klouby, ale jiný :o(, tak asi fakt najdu nějakýho toho dr v lednu, nemůžu hýbat ukazovákem aniž by to bolelo :o(((. Jestli dopadnu jako moje máma, tak si asi fakt půjdu včas kopat díru.... Ale věřím, že od jara bude líp, ikdyž celkově....každej rok je horší a horší než ty před ním :o((, jestli to tak půjde dál.. No nic, jdu zas uklízet ať mě to přejde, mám tu ještě jednu zakázku kterou nemusím, ale chtěla bych stihnout do zítra :o)) |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
19.12.2010 19:41:37
no fakt to nejde, máš tu fotku fakt uloženou pod tímhle číslem? nesmázlas jí pak?
Pavli, držím pěsti, at to zvládnete! a přidávám se, tenhle rok špatnej.. já teda mám za poslední tři roky už druhej špatnej, tak fakt doufám, že periodicita nebude zachována a teď nás čeká jen pár lepších roků.. a to vlastně přeju všem ![]() |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
19.12.2010 19:40:07
|
| pavlaaa | 7713 |
|
|
19.12.2010 18:36:53
Netuším, proč to nejde
, postup za ty roky snad už znám, album je odemčené, zkoušela jsem i fotku z idnes . Perdi, Týnka je úžasná!!! Nejen, že má mimořádný umělecký talent, ale je velmi samostatná, šikovná, přátelská,..ze všech dětí měla nejmenší absenci ve škole, na zkoušky chodila sama, nemlátila s ní puberta. S Andrejkem mají opravdu pěkný vztah, pomáhá mu,..prostě starší sestra . Andrej začne od února chodit k jejímu tatínkovi do dramaťáku. Maminka zase učí tanec. Mrzí mě, že Amy měla zase migrénu.Ivi, Fred měl v září 2 roky, říká cca 30 slov, nechce moc kousat a dost pořád slintá. Zároveň má srostlé prsty, v 8m mu 3h operovali obě nohy a jednu ruku, teď měl jít na další operaci, v rámci předoperačních vyšetření jsme skončili na neurologii, kde se dr. obával šílených diagnóz. Ty nejhorší jsou snad už vyloučené, ještě nás čeká ten magnet. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.