| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 27062  [Dalších 26852 >>]
Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 6929
19.12.2010 16:42:45
Ahojky, Pavli dík, i já vám přeju, ať vám to všechno dobře dopadne, i když i u vás nevím vlastně detaily dění. Každopádně ať je Fred na tom co nejlíp.
Perdi máš pravdu, letošek je fakt podělanej, taky pevně doufám v lepší příští rok. I když pořád si říkám, že jsou na tom lidi i hůř a v podstatě máme štěstí, ale samozřejmě, že každý nejvíc prožíváme vlastní trable a obzvlášť zdraví svých dětí.
Takže všem už předem přeju do nového roku ZDRAVÍ~x~
Pavli, album máš zamčené, takže Andrejka nevidím.
perdita 3248
19.12.2010 8:55:36
Nejde to možná proto, že máš zamčený album~d~
perdita 3248
19.12.2010 8:54:56
Pavli, je to šílenej, ale šílenej šikula. Kristýnka na akademii taky zpívala, ale my museli odejít dřív, A. dostala migrénu. Včera se jí zase vrátila a ještě ji neopustila~n~
Holky, to je rok k posrání a vůbec nebudu smutnit, že se blíží ke konci, jen budu doufat, že ten nový nám bude příznivěji nakloněn.
pavlaaa 7713
19.12.2010 7:15:27
Grrrrr, proč to nejde? Poslední pokus z jiné adresy:
pavlaaa 7713
19.12.2010 7:05:42
pavlaaa 7713
19.12.2010 7:03:58
Ahoj po dlouhé době, moc optimistické příspěvky tady teda nejsou. Ivi, držím palce, kombinace zpackaného porodu a dědičného syndromu asi pro Terku nebyla ideální, co? PPP je pro takové děti k ničemu, nevím, zda se v Brně dá sehnat opravdu dobrý dětský psychoterapeut na pojišťovnu, psychologové v poradnách dělají bohužel jen diagnostiku :-(. Výborný je snad dr. Petržela na Zelňáku, ale terapie u něj stojí 600kč/ 50 minut a chodí se 1x týdně dlouhodobě. Z dětských psychiatrů se nyní přistěhoval dr. Kulísek, pracoval v Motole. Konzultace stojí 500,- Kč, dělá i klasickou psychoterapii a má dokonce smlouvu s nějakou pojišťovnou. Třeba ti ty kontakty k něčemu budou.
Nás v lednu čeká magnetická rezonance v Motole, pořád doufám, že Fred udělá větší pokrok s kousáním a mluvením a vyšetření nebude potřeba. Zároveň bychom potřebovali odoperovat ty srostlé 2 prsty na jedné ručičce, termíny operace pořád přesouváme, bojím se tak dlouhé narkózy vzhledem k opožděnému vývoji řeči.
Já se s dovolením pochlubím naším nejstarším:
Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 6929
18.12.2010 19:11:18
Kuk:-) Hlásím, že sjezdovku jsem pokořila a ač mám naraženou kostrč žiju~:-D Docela jsem si i zajezdila:-) I Terezka to přes emoční houpačky docela zvládla a zlepšila se~x~ Šimon už valí jako drak, celý tatínek~z~
Marti dík. Akorát jak sem nechodím, nevím, co řešíš se Samem, proč chodíte pravidelně do PPP. My byli taky, dvakrát na Kohoutové, jednou i na Hlinkách a nic mi neporadili tehdy. Tak už snad léky pomůžou.
Peti držím palce Natálce i tobě, ať se se smutkem vyrovnáte~x~ U nás byl i problém málo času na sebe, jak chodím do práce a Ter má školu, kroužky,...~7~ I když jsem se snažila, po večerech to člověk nedožene, navíc unavený. Teď máme aspoň pár dnů pro sebe~6~
Okartep.. 25791
18.12.2010 17:51:20
pardon, se to odeslalo bez myšlenky:)

Ivi, moc díky.. naštěstí tedy sebedestruktivní myšlenky zatím nemá, ale taky je jí jen šest let.. já nevím, možná je to tím, že v ta mladým věku musela schroustat už dvakrát smrt v nejbližší rodině, možná je to i tím, že byla odmalička hodně senzitivní a taky má bohužel submisivní rysy a strašně ustupuje všemu a všem a pak se trápí.. tak nevím, jestli to třeba není jen velkým nedostatkem sebevědomí..

v PPP jsem byla na Hlinkách, ale nesplnilo to vůbec mou představu, ted máme jít ještě snad na KOhoutovickou, tak uvidím, jestli tam něco najdou..

a moc přeju, at to medikace zvládne a pubertou to přejde, to musí být hrozný slyšet od dítěte, že tohle chce udělat.. ~n~
Martina_Sam_Nath 8848
18.12.2010 7:57:36
Ivo teda.....ať to jde u vás jen k lepšímu a všchno se spraví.
Mám vysloveně hrůzu co bude až Sam zase povyroste. Už teď občas válčíme....a já prostě nevím jak na to :o)). Hodně spoléhám na každoroční návštěvu PPP. Čeká ho na jaře. A už letos se zajímali op víc než jen co umí, ale i jakej je a tak. Budu si psát co neumím a nechám si radit :o))

A hurá nasněžilo trochu, Sam odpo chce zkusit to prkýnko, měl radost že má na čem :o). Půjdem teď dopo do města, pak na chvilku do lužánek a pak domů, na prkno a péct a tak.
Včera jsem s nima vypadla z domu v půl osmý ráno a přišli jsme po sedmý večer, divím se že mě Nath ještě snáší....ale byli zlatí

Jo a mají rýmu, slabou. Tak jsem si to nepředstavovala :o))), ale on Sam i kašle jak je venku tak pro něj blbý počasí. Asi začnu doma topit i jinde než jen v obýváku a koupelně :o))
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 27062  [Dalších 26852 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.