| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
15.2.2009 14:27:05
jezdim podle potreby,jednou tydne Terezka tancovani a jinak na nakupy a za kamaradkama a Terzku k babicce,to je pres cely Brno, mylsim teda ze nekam jedu skoro kazdy den.
|
|
|
15.2.2009 14:25:32
mam taky ridicak od 18,takze ani nebudu pocitat kolik let uz ho mam
![]() ![]() Jinak ted svoje auto mam rok,ale jezdim jen po Brnem,do mesta atd,takze zadny dlouhy cesty.Pred tim jsem ridila kdyz jsem byla u rodicu jejich auto,taky jen tak par kilometru vzdycky.Nauceny cesty zvladam v pohode,ale jak mam jet nekam kde nevim kudy tak se bojim.Taky jsem mela blbou bouracku v zime,takze jak je snih tak jedu jen v nejnutnejsim pripade. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
15.2.2009 14:04:23
A jak dlouho a často řídíš? Já asi rok, ale málo často, přes týden má manžel auto v práci a večer už není ani kam jet, protože na nákup chodíme většinou procházkou, takže abych nejezdila jen tak na pas blind, za nějakým účelem řídím tak jednou za čtrnáct dní v zimě, v létě jednou až dvakrát týdně, řízení už celkem újde, ale to parkování - ajajaj!!!!:)
|
|
|
15.2.2009 12:59:09
bude to tam desny,my taky nepujdeme,jen ze se tady o tom psalo...
Vcera jsem tam musela,jinak tam o vikendu nechodim, a jak jsme tam prochazeli tim davem tak me taky uplne bylo na nic, driv mi to nevadilo,ale ted jsem z toho taky vyrizena...holt uz nejsem nejmladsi ![]() ![]() |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
15.2.2009 12:30:19
Maru díky, my se chystáme do toho Komína i s kamarádama, tak jen abych věděla. Myslela jsem, že mrkne Dáša a dá vědět.
Jinak do Olympie bych to asi neriskovala, manža má osypky v tom davu a já to popravdě taky moc nemusím;) |
|
|
15.2.2009 12:12:28
dneska nevim,ale v Olympii je 1.3.
|
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
15.2.2009 11:09:52
Holky nevíte jestli teda bude dneska ten karneval v Komíně??? My se tam chystáme, tak abychom pak nestáli venku a nekrmili kačenky.
|
| Malvousek,Mat .8/02,majda1/04 | 34135 |
|
|
15.2.2009 9:58:20
Zdravím a zaroveň se omlouvám že Vám tady lezu.Mám pros ičku jestli nevite kde se da v Brně nechat napec za solidní cenu malé koláčky.Děkuji moc za každy tip
![]() ![]() |
|
|
15.2.2009 8:31:03
ja vedle Olympie bydlim
tady zvladnes zaparkovat uplne v pohode,kdyz je vsude plno jedu na kryty parkoviste,tam je misto vzdycky a je tam vytah hned prave k CaA a tam je to piskoviste,taky jsme tam vcera byli ale jen ocihnout,Terezka porad dost kasle a vcera tam bylo samozrejme nacpano,takze tam zajdeme ve vsedni den dopoledne.Je to tam tusim asi od stredy.Parkovat taky neumim,musim mit hodne mista a do kopce se rozjizdim z roztresenejma kolnema do ted,treba do Vankovky kdyz je fronta nahoru tak jedu bud desne pomaloucku a nebo cekam dole a nemyslim na to jak mi ty za mnou nadavaj ![]() ![]() |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
15.2.2009 8:16:06
Dík za tip, my tam taky moc nejezdíme, naposledy jsem prolezla Olympii, když jsem tam dělala na Hypernově hostesku, od té doby nic, důvod: je to pro nás daleko se dvěma přestupy autobusem, no a autem: co mi jde v životě nejhůř, je řízení auta, mám problémy jak s parkováním, tak s blouděním, ale já se nevzdávám, stále s tím bojuju, ale že to teda je boj:))) Udělala jsem si po 12letech neježdění kondiční jízdy(v 18ti řidičák, hned bouračka, pak blok a od té doby jsem do toho nesedla, až teď). Už jezdím relativně slušně(s ohledem na původní bídu), zvládám rozjezdy do kopce bez roztřesených kolen a tak, ale to parkování...tam mi bohužel ten nad náma moc talentu nenadělil, jak mám couvat, pletu si ruce i nohy:))))
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.