| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 2020] Názory 20212030 z 27062  [Dalších 25032 >>]
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
12.2.2009 15:38:04
ja bych ty mandle taky hodne nerada dala ven....uvidim, po vysetreni budu moudrejsi.Je teda fakt ze jsem porad hodne uvavena,ale to samozrejme pricitam tomu,ze Adamek se dost v noci budi a uz pres 7 mesicu jsem se nevyspala ~:-Ds tim asi ASLO nema nic spolecnyho...

Klára+2 rošťandy
  • 
12.2.2009 14:19:57
Zdravím z lázní, i sem dorazila zima a konečně to tady vypadá tak romanticky, jako na fotkách.
8.5Yettynkaa12 51440
12.2.2009 12:33:19
už to tu nebudu rozebírat, prostě jsem včera měla trochu depku, na anglické diskusi jsem si připadala jako v klubu geniálních lidí, a trochu mne to zdrblo. Všechny vzdělané lidi obdivuju, jen mi tam všichni přišli málem dokonalí, ale já je neznám, to je první dojem, z čehož jsem měla tu depku - že k takové vůli, píli a dokonalosti mám daleko, jsem člověk s lidskýma chybama.
Perditu neznám a psala jsem, že bych ji ráda poznala. Na první dojem mi přišla hrozně dokonalá. A zvláštní. Právě proto mne zaujala. I to, že by volila domácí školu, prostě je asi zajímavý člověk.
Jeanne 15537
12.2.2009 10:58:56
~z~Mně hodně pobavilo, jestli Perdita dělá někdy i něco jen tak, pro legraci? Protože trochu nějak Perditu znám a je s ní legrace velká. A nepochopila jsem, proč člověk čtoucí anglické knížky, by byl jak z jiné planety?~z~ Já spíš mám obdiv k jejím znalostem, píli a vytrvalostí. Ale nemyslím, že bych se kvůli tomu cítila méněcenně, aspoň ona mi k tomu rozhodně nedává důvod, to by byl můj problém.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
12.2.2009 10:48:20
čauky, Pavli držím pěstičky, ať to bylo špatným mlíkem a ne nějakou virozou škaredou.
My mlíko taky nevypijem, ani nevypili dřív, do měsíce. Nebo kaše.. Naštěstí nikdy nic.

U nás mírné zlepšení, Lucka už nemá 40 horečky a vymanili jsme se z kolečka sirup zábal zábal sirup ~z~
Za to maminka lehla s horečkou, tak snad to taky za 2 dny zmizí, jak dětem.

Jinak buď tu můžem řešit, jak je kdo skvělej a inteligentní anebo se normálně bavit, co?
Prostě někdo měl příležitos, umí dobře, někdo ne, umí míň, někdo vůbec.
Přece se nebudem srovnávat, stejně se to nemá, ani u dětí, ani u dospělých ~j~
Jeanne 15537
12.2.2009 10:43:00
Já měla ASLO kdysi zvýšené a takhle to teda neřešili, možná ho mám i teď. Já teda žiju i s jinýma zvýšenýma hodnotama, se kterýma si nedovedou lékaři rady. myslím, že odstranění mandlí nic neřeší.~Rv
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
12.2.2009 9:38:25
pavli,doufam ze jste dopadli dobre...Adamek se napije kdyz mu tesne pred tim natru dasnicky Mundisalem,ale rano nechtel moc ani tak pit,tak doufam ze odpo se to zase zlepsi...
Ja musim dneska na rentgen dutin kvuli tomu ASLU a pak jeste na gyndu a na mocak jestli neni nekde v tele zanet a pokud ne tak mi n na ORL doporucuje vzit mandle,to se mi teda nechce,ach jo, no uvidim.

Ja umela anglicky dobre,chodila jsem 3 roky s Kypranem a mluvili jsme spolu anglicky,taky byl v Londyne asi roka ja tam s nim byla 3 mesice, tam to byl pro me trochu sok ze zacatku, treba v obchode jsem byla za blbce, vubec jsem se nedorozumela...ale ted jak jsem 5 let doma tak uz neumim, zaklady na dovoleny se domluvim,ale na rozhovor jako jsem vedla driv to teda neni...holt clovek musi stale oprasovat..~j~~g~
8.5Yettynkaa12 51440
12.2.2009 8:32:50
Ted lítá všude ta střevní chřipka, děcka to taky měly, trvá to tak tři dny a pak ok. Tak držím palečky. Napiš jak jste dopadli!!!
8.5Yettynkaa12 51440
12.2.2009 8:30:55
Pavlo, to je hrozné!!! Tak ať je brzo líp!!! Taky jsme nedávno bojovali s dehydratací. Měla jsem strach, že zase skončíme v nemocnici na kapačkách, už jsme tam jednou byli s rotavirem(můj Ondrášek, tehdy měl rok).
8.5Yettynkaa12 51440
12.2.2009 8:28:58
Ach jo, asi si nerozumíme, mně nejde o to být za hvězdu, jen mne to zarazilo, že na rodince nenacházím běžný průměr, ale nadprůměr a nikdo na mé úrovni tam není. Jasně, že pokud se chci zlepšit, tak musím mířit výš. Pro někoho je pocit, že všichni jsou na tom o míle lépe motivující, pro někoho demotivující. To záleží i na momentální náladě. Já měla včera depku, že je to s mojí angličtinou fakt hrozné, rozuměj, já si totiž myslím, že je to jedna z věcí, co mi jde vůbec nejlíp, a tak to slušně zatřáslo s mým sebevědomím...Tak dík za podporu.
[<<Předchozích 2020] Názory 20212030 z 27062  [Dalších 25032 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.