| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 2030] Názory 20312040 z 27062  [Dalších 25022 >>]
Okartep.. 25791
12.2.2009 8:23:31
Pavli, to zní hrozně, tak držím pěsti...
pavlaaa 7713
12.2.2009 6:54:20
Dehydrataci jsem v noci řešila i já ~:(. Chtěla jsem se konečně vyspat, Fred se poslední dobou budí po 1,5 hod., tak jsem mu večer udělala HA Nutrilon. Hned po vypití začal plakat, pak usnul, ve spánku začal obloukem zvracet ~n~. Zvracel asi ještě 3x, pak už ne, ale kroutil se a plakal celou noc. Prso skoro nechce a bohužel jsem teď naměřila 38,5 ( bez odečtu). Je apatický, při pokusu o zavedení čípku se spustil průjem. Obávám se, že v tom sušeném Nutráku byl nějaký sajrajt. Máme ho totiž otevřený už tři měsíce, až teď jsem si přečetla, že se má spotřebovat do měsíce po otevření. Takže, když člověk potřebuje dokrm 1x měsíčně, měl by mít vždy novou piksli. ~q~ Ale byla zavřená, normálně uložená. Raději pojedu k dr., plače fakt hodně, celou noc jsem ho nosila.
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
11.2.2009 21:01:45
tvoje predstava intelektuala je zajimava :D

no a bavit se s nekym, kdo je pod tvou uroven, myslim jazykove, te nikam neposune, takze bud to muzes brat jako prilezitost nebo to muzes zabalit a chodit na xchat, kde budes zrejme za hvezdu (podle toho, co pises), ale k nicemu ti to nebude, opet myslim jazykove
8.5Yettynkaa12 51440
11.2.2009 20:39:21
Ale ne, jste vážně dobrý! Klobouk před vámi dolů, to fakt smekám, umět tak výborně anglicky, jen mne udivuje, že tam nejsou z mého úhlu pohledu i průměrnější lidi, že tam píšou jen ti anglicky extra bravurně mluvící. No, možná se ostatní lekli:)
11.2.2009 20:26:38
tak a ted teda nevim, jestli je to dobre nebo spatne, nekdy se to proste tak sejde.
8.5Yettynkaa12 51440
11.2.2009 20:18:12
Teda já vás neznám, považuju se za docela inteligentní bytost, srovnám-li se s průměrem, ale upřímně, na té anglické diskusi si připadám totálně malinká, připadá mi to jako diskuse nadměrně inteligentních inetelektuálek, docela šok, kdysi jsem chodila na anglický xchat, ale tam jsme všichni tak nějak v legraci vařili z vody, byli tam i lidi na mnohem nižší úrovni než já, celkově tam byla ta konverzace taková odlehčená, ...ta diskuse na rodince mi příjde málem jako spolek geniálních lidí, kam by měl běžný smrtelník zvážit, zda vůbec vstoupí, aby se neznemožnil. Zírám, jak tam jsou všichni vzdělaní, se silnou vůlí...Na jednu stranu před vámi smekám, na druhou ten kontrast mě děsí. Perdita čte všechny knížky jen anglicky...Možná mi ta diskuse není souzena, přestože bych chtěla svou angličtinu rozvíjet, často se třeba dívám na National Geographic, ale já jsem proti vám úplně průměrná ženská, co se dívá na Ordinaci, občas zajde s kamarády zatrsat a na jedno, baví ji les a pes, chatička, posezení s kámoši...Připadáte mi tam všichni děsně geniální! To je teda jen můj pocit.
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
11.2.2009 16:56:06
ted me napadlo se mu podivat do pusinky a nahore mu rostou 3 nebo 4 zoubky najednou,nechce me nechat se poradne podivat,tak jsem mu to natrela Mundisalem a trochu se napil,predtim jsem zkusila strikackou a to taky prskal.
To si asi uzijeme, k ryme, kasli a zanetu ouska jeste tolik zoubku najednou,chudinka moje ~;((
V noci na dnesek nic moc,jinak v noci bumba jako o zavod....
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
11.2.2009 16:32:27
Maru, tak držím palec, ať se rozkojíte.
Nepije ani v noci?
Mě Ondra s příkrmama celkem rychle odmítl mlíko přes den, ale v noci to dopíjel...někdy od 11 měsíců jsem kojila jen v noci.
U Lucky to bylo jiné...
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
11.2.2009 15:04:38
fontalnelku jsem ted zkousela a nic nepoznam ~:(
Jdu zkusit odstrikat mliko, coz neumim... a zkusit ho do nej dopravit strikackou.
Ze lzicky nechce nic, strikackou to prska ale neco v nem snad zustane.zitra jdeme na kontrolu k doktroce tak jestli se to nezplepsi tak se s ni poradim jestli umely mliko nebo co....ale chtela jsem jeste kojit,no nevim co mu prelitlo pres nos,nechala jsem si dat nitrodelozni telisko,ale uz pred mesicem,tak nevim jeslti ty hormony mohly zmenit mlicko, ale zas az po takovy dobe???? A tvrdeji ze to vliv nema..
11.2.2009 14:58:31
jestli ona ta perdita pro legraci necte, ze jo? ~t~
[<<Předchozích 2030] Názory 20312040 z 27062  [Dalších 25022 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.