| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
10.2.2009 11:00:38
Ahoj
Danuš teeda asi jsem poslední, ale taak moc vám celé rodince přeju už jen a jen dobrý a ještě lepší zprávy :o))). To je taak krásný. Taky si zasloužíš lázně a pohodu a všechno... :o)) Kláro kašli na vyžlata, stejně je nikdo nechce, když o tom musí mluvit. Tak nějak se nám podařilo oslavit jeden rok mimina, ale je to takový rozpačitý. Takový na etapy a nijak zvlášť. Navíc mám dneska náladu pod psa, protože když je Nath slíknutej tak vypadá hrozně :o((. Věří si s chozením tak přestal dávat pozor a já absolutně nejsem schopná zvládat ho hlídat :o((. Završila jsem to, že jsem neuhlídala ruce a prskavku a má popálenej prstík :o(((. Ale jinak jsme zdraví a v pohodě, máme buď štěstí, nebo ten Rybomunil nastatrtoval Sama jak měl. Nath má akorát začínající z. spojinek. Už potřetí tak mě to štve. Proberu to v dubnu s dr. až pojedu do Prahy na KO. A nervy.....ty jsem taky někde ztratila. Úderem roku se z Natha stalo zvířátko vztekající se když není po jeho. A protože 95% jeho náladů mu musím stále zakazovat tak se tu ječí snad pořád :o( :o))) Už ať je to za náma |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
10.2.2009 7:33:57
ona totiz uz neni az tak nemocna,ma porad desnej kasel ale myslim ze jinak uz ji nic neboli a zacla si silene vyskakovat,jak mela horecky a vsechno ji bolelo tak jsem kolem ni skakala a prechazela ze je hrozne protivna a uknucena,ale ted myslim uz k takovymu chovani nema zadny duvod....
Merim 172,5 a vazim ted 57-59 kg.Pred tim jsem mela nejakych 54 kg a zdalo se mi to moc!No ale je fakt ze jsem chodila jako hodne mlada s takovym blbeckem kterymu jsem se zdala porad tlusta a asi me dost ovlivnil v ty dobe jak mi bylo asi 19 ![]() |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
9.2.2009 20:00:32
Klid, já taky občas dětem jednu střihnu, když šíleně zlobí. A kolik měříš a vážíš? A kolik jsi tehdy chtěla mít?
|
|
|
9.2.2009 16:59:08
ja mela taky takovy hubnouci obdobi kdyz jsem byla mlada (mladsi
) a zpetne myslim ze jsem tim kamaradky dost hodne stvala a ze jsem rada ze to byly dobry kamaradky jelikoz to se mnou vydrzely,muselo to bejt otravny protoze jsem porad mluvila jen o hubnuti a jedla jogurt a jabko za den...ted uz bych to nedelala ani nahodou a vahu mam jen o par kilo vic nez v tomhle silenym obdobi |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
9.2.2009 16:46:41
klaro, je klidne mozny, ze je to jedina vec, o ktere dokazou mluvit, to je prece smutny, politujme je :)
|
|
|
9.2.2009 15:59:45
holky,myslite ze jsem nejhorsi matka na svete kdyz jsem dala nemocnymu diteti ktery se chova jako fracek vsech fracku pres zadek?Uz mi ujeli nervy,zas mi neni nejlip a Terezka udelala obrovskou scenu kvuli casopisu a ja uz proste NEMUZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
9.2.2009 14:25:53
Hani, kdyby jsi je viděla. Dneska jsem s nima byla v bazénu a neměly na sobě ani deko tuku, fakt vychrtliny, opravdu miluju, když takový anorektičky mluví o zhubnutí, považuju to za výsměch nás - normálních!
|
|
|
9.2.2009 14:25:49
ja ted zhubla pri ty nemoci,ale to teda neni zrovna dobry hubnuti
navic uz ani vlastne nechci hubnout,,myslim ze ted jsem tak akorat...Spis se necpat kvuli udrzeni vahy ted musim. Ach jo,tak Adamek ma jeste ke vsemu zanet ouska a zjitili jsme to nahodou kdyz jsem dneska sla ja na kontrolu na ORL,vubec si na to ousko nesaha jako ze by ho bolelo nebo tak neco,vcera vecer jsem mu rozbila atb,uzjsem byla tak hotova ze mi to vyklouzlo z ruky...tak je ma znova a aspon do patku kvuli tomu ousku... |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
9.2.2009 14:13:55
ja co hubnu, pribrala jsem kilo :(
inspirace http://www.nutricare.cz/?obsah=tlustakniha |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
9.2.2009 14:12:46
Ahoj, zdravím z Luhačovic, včera přijely dvě takový vychrtlý vyzábliny a hned se ptaly po dietní stravě, prý musí zhubnout, fakt jsem se pobavila!!!
No nic, taky musím zhubnout, ale nebudu o tom nikde kecat. :o) Mějte se! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.