| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
8.2.2009 22:21:32
Ahojte,
předně strašně moc gratuluju Danče k bezvadnýmu zvládnutí operace a ke skvělým zprávám. To je prostě supr. Jen tak dál a ať ta potvora už neroste.Ale zároveň dost hrůůza, jak tě napnuli a prvně mylně informovali!!! ![]() My se vrátili z šumavy, byl to parádní týden, Ondra bohužel dnes lehl s horečkou, tak snad to je jen únava nebo tak něco. Uvidíme, co nám prozradí zítra mudra. |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
8.2.2009 18:48:59
ja prave ani ven nevylejzam a mela jsem ty horecky obden,no doufam ze uz se to nevrati
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
8.2.2009 18:27:51
Mně se taky pořád vrací teplota, dva dny už nic, třetí vylezu ven, a okamžitě teplota zpět! už mne to trápí tři týdny, přechodila jsem chřipku a pak se mi vrátila, ted teda beru atb.
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
8.2.2009 18:25:43
Kde ses naučila tak bravurně anglicky? Týjo, úplně žasnu, jak skvěle mluvíš!!! Teda píšeš, haha!
![]() ![]() ![]() |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
8.2.2009 15:28:37
teda to mame pocasi... prave zimni, unorove
![]() balim ter na hory, nejak nevim co tam budou chudaci delat... webkamera predvadi jen fleky snehu na svahu.. jestli budou nekam jezdit, to si zobnou.. takhle maly deti.. a ter ma pekelne tezky lyze. ale aspon ji to treba zocely ![]() pavli, ja bych hlasovala za alfredka pro svatek v cervnu ![]() |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
8.2.2009 14:59:53
teplotu od vcerejska nemam a dneska taky dobry,tak doufam ze se mi to uz nevrati...atb bych nerada,Adamek ma svoje a nechci aby je dostaval jeste v mlicku...deti uz jsou taky bez teploty dneska,tak doufam ze zitra nam doktorka dovoli vysadit atb u Adamka a Terezka je zitra dobere,tak uz ji snad novy neda,ale kasel maji oba porad desnej a ja taky,bolej me svaly kolem zeber a brisni...Adamek porad i pres Nutrolin ma silenej prujem a asi bolesti briska...no ted uz snad konecne bude lip...ale do skolky Terezka pekne dlouho nepujde,takze moje nervy dostanou peknej zasah
![]() Adamek svatek 24.12....takze az bude starsi tak taky vybereme nejakej jinej den aby mu to nebylo lito, mimochodem Terezka ma narozky na muj svatek,takze ten uz se jaksi moc neslavi ,u ADamka jsem mela termin na Petrovy narozky,ale narodil se 13 dni pred terminem...asi nechtel tatinka obrat o oslavu![]() |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
8.2.2009 9:05:38
28.10 slavime simonka, aby nebyl pred vanoci :)
fotky muzes zmensovat bud rovnou, ze je budes fotit v mensim rozliseni, ktery si navstavis ve fotaku. nebo napr. v MS picture manager, to je soucast office, ktera zvlada jednoduche upravy, nabizi ti rovnou nejaky prednastaveny formaty pro zobrazeni na webu nebo posilani emailem. urcite to zvladnes, vypada to jako vsechno v office a navede te to da se to udelat treba i v malovani, ktery taky urcite mas. nebo neco stahnout, ale jestli jinak neupravujes, je to skoro zbytecny |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
8.2.2009 8:21:59
Dani, mám obrovskou radost!!!! Taková krásná zpráva v neděli po ránu, super.
![]() ![]() Muselo to pro tebe být děsně psychicky náročné.Ali, Adélka je děsně podobná Ter, jsem si v první chvíli říkala, proč jsi fotila Ter ve 3. třídě .Já foťák u zápisu měla, ale zůstal v kabelce .Maru, ty nemáš ATB? Pokud se ti horečky pořád vrací, asi by to chtělo pořádné vyšetření od doktora. Snad je už dětem líp. Kláro, v dnešním počasí asi turisti obsadí restaurace i bazény, bych odpočívala raději na pokoji s knížkou. Jak to vlastně máš s připojením? Holky, poraďte mi prosím se zmenšováním fotek. Starý foťák měl tu výhodu, že rodinka neprotestovala proti velikosti a fotky jsem nemusela upravovat. Teď se mi nedaří nic vložit a nemůžu tapetovat. ![]() Narozeniny, svátky -u Alfrédka jsme se ještě nerozhodli, podle jakého kalendáře určíme svátek. V srpnu je to podle francouzského, v červnu na našeho Leoše dle slovenského a podle církevního lze sv. Alfréda slavit 28.10. se sv. Šimonem. |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
7.2.2009 21:03:43
perdi to je adamek, coz..
no nikes to taky moc nechytil dobre.. narozky konec rijna, svatek v listopadu, vanoce v prosinci a celej rok pak nic... a nik jsem chtela vyhant 22. nebo 19. ada je 20. a ter 21. meli bysme peknou postupku.. takze je prd. danco, holky rostou teda!! zvlast kyti je uz veeelika!! a kaja ma veliky kukadla! |
| perdita | 3248 |
|
|
7.2.2009 17:57:51
Já teda např. 29.12. za moc dobrý datum pro narozky nevidím
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.