| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 2080] Názory 20812090 z 27062  [Dalších 24972 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
8.2.2009 22:21:32
Ahojte,
předně strašně moc gratuluju Danče k bezvadnýmu zvládnutí operace a ke skvělým zprávám. To je prostě supr. ~R^ Jen tak dál a ať ta potvora už neroste.
Ale zároveň dost hrůůza, jak tě napnuli a prvně mylně informovali!!! ~o~

My se vrátili z šumavy, byl to parádní týden, Ondra bohužel dnes lehl s horečkou, tak snad to je jen únava nebo tak něco. Uvidíme, co nám prozradí zítra mudra.
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
8.2.2009 18:48:59
ja prave ani ven nevylejzam a mela jsem ty horecky obden,no doufam ze uz se to nevrati
8.5Yettynkaa12 51440
8.2.2009 18:27:51
Mně se taky pořád vrací teplota, dva dny už nic, třetí vylezu ven, a okamžitě teplota zpět! už mne to trápí tři týdny, přechodila jsem chřipku a pak se mi vrátila, ted teda beru atb.
8.5Yettynkaa12 51440
8.2.2009 18:25:43
Kde ses naučila tak bravurně anglicky? Týjo, úplně žasnu, jak skvěle mluvíš!!! Teda píšeš, haha! ~R^~R^~R^
Alena, 3x♀ 1037
8.2.2009 15:28:37
teda to mame pocasi... prave zimni, unorove~Rv
balim ter na hory, nejak nevim co tam budou chudaci delat... webkamera predvadi jen fleky snehu na svahu.. jestli budou nekam jezdit, to si zobnou.. takhle maly deti.. a ter ma pekelne tezky lyze. ale aspon ji to treba zocely~t~

pavli, ja bych hlasovala za alfredka pro svatek v cervnu~2~
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
8.2.2009 14:59:53
teplotu od vcerejska nemam a dneska taky dobry,tak doufam ze se mi to uz nevrati...atb bych nerada,Adamek ma svoje a nechci aby je dostaval jeste v mlicku...deti uz jsou taky bez teploty dneska,tak doufam ze zitra nam doktorka dovoli vysadit atb u Adamka a Terezka je zitra dobere,tak uz ji snad novy neda,ale kasel maji oba porad desnej a ja taky,bolej me svaly kolem zeber a brisni...Adamek porad i pres Nutrolin ma silenej prujem a asi bolesti briska...no ted uz snad konecne bude lip...ale do skolky Terezka pekne dlouho nepujde,takze moje nervy dostanou peknej zasah~:-D

Adamek svatek 24.12....takze az bude starsi tak taky vybereme nejakej jinej den aby mu to nebylo lito, mimochodem Terezka ma narozky na muj svatek,takze ten uz se jaksi moc neslavi ~:-D,u ADamka jsem mela termin na Petrovy narozky,ale narodil se 13 dni pred terminem...asi nechtel tatinka obrat o oslavu~x~
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
8.2.2009 9:05:38
28.10 slavime simonka, aby nebyl pred vanoci :)

fotky muzes zmensovat bud rovnou, ze je budes fotit v mensim rozliseni, ktery si navstavis ve fotaku. nebo napr. v MS picture manager, to je soucast office, ktera zvlada jednoduche upravy, nabizi ti rovnou nejaky prednastaveny formaty pro zobrazeni na webu nebo posilani emailem. urcite to zvladnes, vypada to jako vsechno v office a navede te to

da se to udelat treba i v malovani, ktery taky urcite mas. nebo neco stahnout, ale jestli jinak neupravujes, je to skoro zbytecny
pavlaaa 7713
8.2.2009 8:21:59
Dani, mám obrovskou radost!!!! Taková krásná zpráva v neděli po ránu, super. ~s~~s~~s~ Muselo to pro tebe být děsně psychicky náročné.

Ali, Adélka je děsně podobná Ter, jsem si v první chvíli říkala, proč jsi fotila Ter ve 3. třídě ~y~.
Já foťák u zápisu měla, ale zůstal v kabelce ~;((.

Maru, ty nemáš ATB? Pokud se ti horečky pořád vrací, asi by to chtělo pořádné vyšetření od doktora. Snad je už dětem líp.

Kláro, v dnešním počasí asi turisti obsadí restaurace i bazény, bych odpočívala raději na pokoji s knížkou. Jak to vlastně máš s připojením?

Holky, poraďte mi prosím se zmenšováním fotek. Starý foťák měl tu výhodu, že rodinka neprotestovala proti velikosti a fotky jsem nemusela upravovat. Teď se mi nedaří nic vložit a nemůžu tapetovat. ~t~

Narozeniny, svátky -u Alfrédka jsme se ještě nerozhodli, podle jakého kalendáře určíme svátek. ~b~ V srpnu je to podle francouzského, v červnu na našeho Leoše dle slovenského a podle církevního lze sv. Alfréda slavit 28.10. se sv. Šimonem.
Alena, 3x♀ 1037
7.2.2009 21:03:43
perdi to je adamek, coz..
no nikes to taky moc nechytil dobre.. narozky konec rijna, svatek v listopadu, vanoce v prosinci a celej rok pak nic...
a nik jsem chtela vyhant 22. nebo 19. ada je 20. a ter 21. meli bysme peknou postupku.. takze je prd.

danco, holky rostou teda!! zvlast kyti je uz veeelika!! a kaja ma veliky kukadla!
perdita 3248
7.2.2009 17:57:51
Já teda např. 29.12. za moc dobrý datum pro narozky nevidím~a~
[<<Předchozích 2080] Názory 20812090 z 27062  [Dalších 24972 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.