| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 2100] Názory 21012110 z 27062  [Dalších 24952 >>]
8.5Yettynkaa12 51440
7.2.2009 10:58:59
Gratulace!!!!~x~~x~~x~
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
7.2.2009 10:48:38
Hani,ale je lip.
Ja doufala taky ze to Adamek od Terezky nechytne,byla u babicky od patecniho vecera,v noci taky blinkala a horecky no a Adamek v pondeli mel od ni anginu,tak jsem se ptala doktorky a ona rikala ze ted uz Terezka pokud ho nebude pusinkovat neni infekcni,ze nejvic to roznasi nez to propukne ~;((Tak doufam ze u vas se nestihla mala nakazit.
Me je dneska lip,ale mam to obden,doufam ale ze zitra uz mi taky bude lip,je mi blbe od pondelka,to snad uz staci....
Jestli v breznu odjedeme do ty ozdravovna, a to teda obzvlast ted doufam ze jo, tak asi pujde Terezka do skolky az v dubnu, ten blbej kasel se ji vubec nelepsi.
Dokonce i nas burtik Adamek uz je pohublej,jeste ze byl kulatouckej a ma ted z ceho brat...
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
7.2.2009 10:28:26
ali, nojo, je vase :)

perdi, nelinka je u babi, simon je doma, nemocnej, byli s taatou na nakupu a desne se tam poblil, takze tam nechali vozejk i s nakupem a valili domu, v noci desnej prujem, ted ma teplotu, takze parada :( ale nelinka zustane u babi, aby to nechytla, aspon tak.
ja se pomalu lepsim, ale ten penicilin je teda hnusnej :(
Klára+2 rošťandy
  • 
7.2.2009 10:09:11
Dani, super!!!

Peťo, o inzulínu jsem neměla tušení, to mě mrzí. :o(

Jinak, tady je pohoda, odpočívám, jen tý víkendy jsou trochu chaotické, přijedou "turisti" na víkend a já se ani nedostanu do bazénu, jsou děsně hluční, dneska v noci hulákali až do dvou ... a to má být v lázních klid. Už se těším, až zítra po obědě odjedou a bude ticho.

Mějte se!
Alena, 3x♀ 1037
6.2.2009 23:16:15
dano, to je uzasna zprava!!!!!!! lepsi byt ani nemohla!!! moc gratuluju a verim, ze budes mit klid, pokud nebudes riskovat treti holcicku~y~

mala tapetaz..

perdita 3248
6.2.2009 20:40:04
Angína je sviňa, pomáhá ti někdo s dětma?
Jeanne 15537
6.2.2009 19:47:07
Dani, moc Ti to přeju, supeeeer~z~
Okartep.. 25791
6.2.2009 17:23:20
Danuš, tak to je paráda!!!!!!! Oslavu si fakt zasloužíš, i když věřím, že ti bude úplně stačit šampíčko doma s manželem.. jsem ráda za vás za všechny, že to takhle skvěle dopadlo - v mezích možností - a jak říkáš, snad se ten hajzlík už vykašle na nějakej růst a dá ti pokoj....
Fakt mám velkou radost, jseš šikula!
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
6.2.2009 16:10:18
dani,obrovska gratulace i ode me,to je uzasny,musis bejt silene stastna,fakt super.asi si nedovedu predstavit ten pocit obrovsky ulevy~m~

ja umiram nevim na co,jeden den myslim ze uz je mi dobre,ale druhej zas mam horecky a kaslu ze se davim,dneska mam zrovna ty horecky ~;((,Petr je v Plzni,babicka nemocna, Terezka taky ten kasel ma porad desivej,navic samozrejme nechce jist a uz se rozputsti pred ocima,ja bych brecela...Adamkovi se taky vratily horecky a do toho ryma, no nevim co mam delat, plazim se po baraku a je mi desne zle, muzu jen paralen,tak kdyz zabere tak je to tak na hodinu lepsi tak to vyuzivam ze davam detem leky atd.
perdita 3248
6.2.2009 14:41:30
Dano, to mám moc velkou radost, taková dobrá zpráva! Všechno by vždycky mohlo bejt ještě lepší, ale tohle je skvělý~R^
[<<Předchozích 2100] Názory 21012110 z 27062  [Dalších 24952 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.