| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
6.2.2009 14:32:24
no tak to jsou skvele zpravy!!!!! urcite se ti moc ulevilo, mne teda jo :) tak to hezky oslav!
ja tu umiram na anginu :D |
| Lefija | 61980 |
|
|
6.2.2009 14:28:57
Danuš, tak to je naprosto super zprávička
![]() ![]() To vážně stojí za to, jít to někam pořádně oslavit a zapít ![]() Tak přeju, aby už znovu nerostl a vše bylo v pořádku ![]() ![]() |
| DanaK | 29100 |
|
6.2.2009 14:11:17
Ahoj holky,
Dnes mám štastný den, půjdu se někam večer asi totálně střískat ![]() .Byla jsem na kontrole na neurochirdě u doc.(přednosta kliniky, co mě operoval). Ptal se jak se mi daří, jestli vím už výsledek histolky. Říkám, že bohužel ano. A on "Bohužel? Budte ráda, je to nezhoubné!!!". V tu chvíli mi padla čelist :o)) "Já měla za to, že je zhoubný, četla jsem na internetu, že je maligní a rád metastázuje" (nechtěla jsem hned napráskat Dr. na ambulanci ,který mi řekl, že chordom je zhoubný nádor). On "chordomů je více typů, ten váš je nezhoubný, nehrozí ani metastáze pouze obtěžuje tím , že rád roste. A prý ani nejde do mozku, Roste z kosti a vine se kolem mozk. plen a pouze tlačí. Jediná nemilá věc je, že pokud opět vyroste do obtěžujících rozměrů bude nutná další operace. Je imunní vůči gama noži a jiným typům ozařování" říkám "A kolik takových operací můžu přežít" on "takhle vůbec neuvažujte, máte velkou šanci že teď neporoste, vyprovokovalo to těhotenství" to má asi pravdu jelikož to mám v hlavě od roku 2001, sám mi řekl, že je to velmi pravděpodobné, jak mi začli problémy s očima (dvojí vidění), že to bylo od toho. Ale tehdy mě nikdo nikam neposlal na žádná vyšetření, jen jsem dostala brýle. Takže i první těhu bylo bez problémů. Ptala jsem se na dědičnost na Týnky epi zda to může souviset říkal že rozhodně ne. A dědičné tohle není, mám být v kidu a Kája na žádná vyšetření chodit nemá, je to rozhodně zbytečné. říkal, že jak mi otevřel hlavu, byl sám v šoku jak obrovský tlak jsem tam měla, musela jsem mít ukrutné bolesti, sám se divil jak jsem s tím mohla tak dlouho vydržet. Nemohl ho vzít celý, páč by mě vážně ohrozil na životě, páč je u těch center živ. funkcí. Takže to je tak v kostce, říkal, že te´d počkáme na magnet (konec února) a pak se uvidí dle výsledků. Buď další operace nebo pokud zůstane malý a nebude obtěžovat bude se jen sledovat. Tak jsem mu poděkovala říkám, že už jsem se viděla na onkol. říkal, že tam já rozhodně putovat nebudu. A prý je moc rád, že vidí že se mi daří dobře a vypadám spokojeně. Jsem mu řekla, že jsem páč už týden žiju s tím, že mám rakovinu. Tak snad to bude dobrý a hajzl zase na pár let usne, aby mi stihli aspoň dorůst vlasy :o)))))). ![]() ![]() ![]() |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
6.2.2009 9:41:46
Ahoj,chtěla bych vás tímto pozvat na výstavu prací dětí z autistické školy,kterou navštěvuje i můj syn Daniel
![]() Brno, 29. 1. 2009 – Občanské sdružení AUT pořádá od úterý 10. 2. 2009 do 5. 4. 2009 v kryptě katedrály sv. Petra a Pavla v Brně výstavu výtvarných prací dětí s poruchami autistického spektra s názvem Knihovna poníků. Výstava se koná pod záštitou primátora města Brna Romana Onderky, za podpory statutárního města Brna, ve spolupráci s Římskokatolickou farností u kostela sv. Petra a Pavla v Brně a Základní školou, Brno, Štolcova 16. Výtvarné dílny, na kterých vystavovaná díla vznikla, proběhly pod vedením studentů katedry výtvarné výchovy Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity a pedagogů Základní školy, Brno, Štolcova 16. Otevírací doba výstavy je od úterý do neděle mezi 11.00 a 17.00 hod. Vstupné je 10,- Kč. Výtěžek z výstavy bude věnován na vylepšení podmínek vzdělávání autistických dětí. |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
5.2.2009 19:25:02
Klári, já píchám inzulin, tak já si to holt musím fakt odpustit..
|
| Klára+2 rošťandy |
| • |
5.2.2009 13:59:33
Dani, kdyby jen jedna noc ... :o(
Pavli, žádnou spolubydlící naštěstí nemám, zaplatila jsem si jednolůžák, asi bych nějakou postarší dámu s otřesným televizním vkusem a nočním chrápáním nerozdýchala. :oD Peťo, ale ale, troška oplatků nikomu neuškodí, já taky říkám, že už bych ty kila mohla dál dolů, ale tady to nějak nejde, co takhle s příchutí marcipánu v čokoládě? :o) Co se týká všech těch nemocí, tak to je děs, ať už se ti prcci konečně uzdaví! |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
5.2.2009 10:02:30
fuuuuuuuuuj,zadny injekce nechci,stejne se asi nemuzou pichat pri kojeni...ale cejtim se teda dost mizerne...
|
| Okartep.. | 25791 |
|
|
5.2.2009 9:31:07
Danuš, já doufala, že to nebude tak.. ale budu na zítřek držet pěsti, ať ti dají nějaké příznivé prognozy
![]() Maru, ASLO jsem měla po dvou angínách taky vysoký, musela jsem na krční a zubní k vyloučení zánětů, pak se případně píchaj pendeponový injekce, ale mně to odeznělo úplně samo, i když dr. strašila, že ho mám obrovský... Kláro, nezlob s oplatkama, tak bych si dala a nemůžu:) |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
5.2.2009 9:03:45
Leo, rado se stalo, myslim, ze pro vase potreby to bude akorat, ale teda nevim, jak jsou tam vybaveny kuchyne, tu jsem nikdy nevyuzila ani neprozkoumala. ale poloha je docela strategicka :)
|
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
5.2.2009 8:19:50
ahoj
Pavli, u nas je hur a hur,Adamek uz treti noc vubec nespinkal,ocividne ho boli brisko po atb i kdyz mu davam Nutrolin B a uz zacal bastit i Activii,chce chovat,ale ani to pak uz nezabira a celou noc place,tak ja ho kojim a manzel chova a vozi v kocarku po obyvaku, dneska uz sel do prace uplne hotovej... Ja mela vcera pres 38 a mam desnej kasel a rymu,ale dneska uz je teplota lepsi,tak snad se dam dohromady,ovsem jsem silene nevyspala takze to ty nemoci moc nedoda a navim mam porad v krvi zvyseny ASLO po streptokokovi, v pondeli jdu na ORL, moc zatim nevim o co jde,ale co jsem tak nasla tak je to nic moc, zpusobuje to unavu atd... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.