| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
4.2.2009 21:23:48
Ahoj holky, zdravím Danu a držím palce, ať je vše OK.
Carnae díky za tip na ubytko! Už máme rezervovaný apartmán za nějakou výhodnou únorovou cenu. Už teď se těšíme. V Praze jsme bydleli a občas je nám po ní smutno;) |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
4.2.2009 17:07:04
jo a na tom půoslednim je vzdycky vsechno od zacatku :)
|
| DanaK | 29100 |
|
4.2.2009 17:06:41
Pavli jo Týna už byla u zápisu, dobrý všechno ví, všechno zná
.Kája je hodnej andílek. Já zápočty taky dávala vždy originál, a vždy mi oni napsali nový a do toho i zbytek odpracovaných let. |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
4.2.2009 17:05:41
a proc myslis, ze by ti je mela vratit? ja jsem je vzdycky odevzdala a dostala az kdyz jsem sla do jiny prace.
|
| pavlaaa | 7713 |
|
|
4.2.2009 16:59:20
Dani, drž se a bojuj, to by bylo, abys nad tou potvorou nevyhrála.
Co holky? Týnka už byla u zápisu? Kláro, Luhačovice si užij, máš aspoň dobrou spolubydlící? Maru, je už u vás líp? My máme za sebou úspěšný zápis do 1. třídy, tam mám z toho našeho šikuly radost. Úkoly byly spíš pro Alexe - jednoduché tvary, barvy, poznat, kdo je v řadě před a po, poznat ovoce, zeleninu, zvířátka, namalovat postavu, počítání do pěti. V poradně byl test zralosti pochopitelně náročnější. Cestou zpět jsme se stavili v místním konzumu pro odměnu za zápis a prodavačka jen tak mezi řečí říká, že má horečku a děsně ji bolí v krku. Sice nekašlala a nekýchala, ale v tom minikrámě muselo těch bacilů být plno. Baba jedna, jestli tu chřipku chytneme, tak si to s ní vyřídím. Holky, netušíte, jak je to se zápočťáky? Naše škola má externí mzdovku, příští týden mi končí PPM a zároveň ochranná lhůta a budu si vyřizovat rodičák. Dnes jsem mzdovce volala a chtěla vrátit zápočťáky - při nástupu trvali na originálech, teď mi je zpět dát nechce, prý zůstanou u ní v evidenci a dá mi jen jeden od nich, kde bude i ta předchozí praxe. Je to tak správně???? |
| DanaK | 29100 |
|
4.2.2009 15:58:16
Kláro kvůli mě probdělé noci, to je mi líto
.Hele já jsem zatím v pohodě, ještě mi to nedochází. Jinak jsem v nemocnici nechala pár kil takže od porodu mám dole 17kg, super dietka ![]() |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
4.2.2009 14:28:24
Ahoj Dani, myslím na tebe a věř, že mi nedáš spát! Pátek se mi zdá tááák daleko ...
Ali, na oplatky nechodím, nějak je nemám ráda, škoda, jsou jich tu mraky! Ale jestli babizny chcete, tak vám klidně nějaké čerstvé přivezu, jen mě musíte napsat jaké příchutě. Nejvíc tu jedou višně v čokoládě. Procedůr si užívám, je to super, fakt odpočívám a nějak si nedovedu představit, že se potom vrátím na plný úvazek do práce, asi bych potřebovala ještě tak dva týdny doma, abych se vrátila do reality. |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
4.2.2009 13:06:08
hoj pri tak hnusnym pocasi..
danco, myslime na tebe, ty to vybojujes ![]() ![]() carnae,, a kde prosim te tu skolku chteji otevrit??? si snad pujdu sehnat lis. noviny.. jen jsem zaslechla, ze vymenili vyvazeci den.. takze nam popelnici vyvezou po dvou tydnech. zmenit to z po na pa je fakt vybornej napad... nik chudinka spi v tom hnusu venku, ale neumi protestovat ![]() vam sem hodim zas nakou tapetaz.. a klaru zdravim do luhacek, chodis na oplatky??? ![]() |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
4.2.2009 8:33:40
Dani, taky moc a moc drzim palce at to dobre dopadne.
|
| DanaK | 29100 |
|
3.2.2009 21:38:08
V pátek tam jdu na ko už podruhý, jsem takm pořád stejně :o))
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.