| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
28.1.2009 20:19:58
Maru, zavolala bych si do lékáren, jestli mají nebo ne, nebo jestli ti ji můžou objednat, vyzvedneš a naklapeš k dr. a je to, ne?
Nám chyběla asi před 2 rokama taky, nakonec jsem ji sehnala na Pekařské v lékárně. |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
28.1.2009 18:55:21
tak omyl.. dneska jich bylo uz jen osm
![]() dance drzim palce... |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
28.1.2009 18:43:52
u nas skolka taky funguje.
Nase doktorka Hexu nema a Adamek ma posledni termin ke konci unora,cekali jsme na to CT ktery stejne jeste neni a nevi nikdo kdy bude,tak jestli budou vakciny do mesice tak ho necham asi naockovat i bez CT.jinak by asi musel znovu na ty 2 davky a to se mi teda nechce,no jeste se poradim s neurologem,ale vakciny prej teda nejsou,jestli je nekde maji tak chci taky, prosim ![]() My na navstevu muzeme,ale az pristi tyden,tenhle uz nestiham. |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
28.1.2009 17:56:01
Klaro, skvely zpravy!!! moc ji pozdravuj, az za ni zase pujdes, ze na ni hromadne myslime :)
|
| rascal-ka | 15516 |
|
|
28.1.2009 17:50:17
Tak naše školka bohužel nejede o žádných prázdninách, páč mají jídelnu spojenou se ZŠ, takže děcka jsou doma co chvilu!
Číslo na Danču je stejný jako v tabulce. Dneska jsem za ní byla a už jsme spolu došly i do bufetu na kafe, takže se lepší! Ale samozřejmě operace má svá úskalí, takže uvidíme časem. |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
28.1.2009 16:08:12
jo jo už tak\y vím :o))). Prostě mám spojený prádniny/školka nee. Jsem pitoma :o)). Přitom jsem si četla jídelníček a tam byl i pátek :o)))a nedošlo mi to.
Byli jsme venku a docela jsem v rámci otužování vymrzla :o)), dost fouká. Teď budu tmelit díry ve zdech a vymýšlet večeři :o)). Doufám, že to nepopletu :o) |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
28.1.2009 14:42:20
Ahoj, všem marodům přejeme brzké uzdravení.
Já mám ten svůj trojlístek tradičně doma, jestli nás izolace ochrání se uvidí. Nicméně po 4 dávkách ATB školku neriskuji, i když by Andy už kolektiv potřeboval. Minulý týden tam Alex byl 3 dny, říkal, že všichni kýchají, ve čtvrtek už měl zelenou rýmu taky a k tomu teplotu. Raději rušíme i kulturu, cestování IDS, nákupy, nevím, jak to ten měsíc psychicky zvládnu . Dnes jsme chtěli aspoň absolvovat angličtinu a folklórní kroužek ve vedlejší vesnici, ale sami volali, že kvůli vysoké nemocnosti dětí kroužky ruší. Zítra jdeme také do poradny a na očkování. Bohužel jsme rozočkovaní, tak píchanci neunikneme. V Brně by problém s hexou být snad neměl, aspoň naše dr. nic neříkala. A v pondělí jdeme také na logo, koukám, že máme s Alčou podobný program. Holky, platí číslo na Danču, které máme v tabulce? Abych nepsala někomu jinému. |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
28.1.2009 14:20:32
u nas si delaji pruzkum, kdo prijde a kdo ne, ale zadny omezeni vyhlaseni neni, resp. neni nic narizeny, jako ze tam nesmej deti matek, ktery jsou doma nebo tak
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
28.1.2009 14:13:37
proc by skolky nefungovaly??? u nas teda funguje, ale kdo ma starsiho sourozence, nechavaj doma i toho mladsiho.. teda aspon vetsina. pro skolky pololetni prazdniny nefunguji.
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
28.1.2009 12:39:18
v pátek vlastně školky nejedou co? A já ho akčně chtěla odhlašovat :o)). Jdem k zubařce na prevenci a ta je tam jen dopo. To spíš o víkendu něco. Ale asi se toho nikde moc neděje :o(
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.