| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
28.1.2009 12:30:49
my nak asi nemame moc cas se srazovat.. zitra jdem na logo a poradny, v patek jsou obe doma a obe jdou po obede na oslavu narozenin. a v mezicase bychom mely obstarat oslavenci darek..
|
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
28.1.2009 12:23:54
na srazovani to neni, ale my teda (zdrave) navstevy prijimame :)
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
28.1.2009 12:16:36
to i srazík nemá moc smysl. Těžko říct kde ho udělat a pak bysme mohli všichni lehnout co?
Já chci krásný, stálý počasí. A hlavně sluníčko :o)), dneska mi nějak moc chybí. Mám tu žehlení aspol. a moc od ruky mi to nejde. |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
28.1.2009 12:08:52
ja ted zrovna premyslim, jestli ho mam odhlasit, chcipacka malyho. odhlasujem do 13. v patek nejde. ale minuly tyden jsem jich mela obou azaz, tak jsem rada, ze je tu chvili klid, ale zase bych nerada, aby zase hned lehl, chceme jet v sobotu lyzovat, tak ho asi necham, ach jo.
nechcete nekdo prijit na navstevu? |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
28.1.2009 11:32:50
chripka doleha v plne sile.. u ter ve tride je 10 deti.. jsou rozdeleni do zbyvajicich trid. ve skolce chybi par deti, nic tragickyho. jinak nachrchlany chodi stejne porad :-(
zitra jdem na trimesicni s nik a na ocko, coz doufam, ze nedostane... |
|
|
28.1.2009 10:50:39
to je pěkný :o(. Tady to ve školce teď dodržují, že neberou nachlazený děti a mám pocit že to je lepší. Už tam neslýchám koncerty kašlů a tak....když čekám na Sama. Ale zase nikam nejezdí :o)).
Ale vydržet dodržovat všechny doporučení celej únor....to asi nezvládnem. By jsme se unudili bez kultury a bez lidí :o)). Tak budem doufat, že lidi budou soudnější než jindy a s nemocema budou doma :o)))) ( ale nevěřím :o((( ) |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
28.1.2009 10:46:26
Co se týká chřipky, tak se zatím držíme, ale ve školce to chrchlá o106. V neděli děti odjíždí na týden na ŠvP, tak se modlím, aby vůbec odjely.
![]() |
|
|
28.1.2009 10:30:29
ono to nemusí být po kaši, ale je to možnost. Taky je možnost, že už je tozvyk :o)).
Nath měl zavedený, že kojím okolo půl druhý ráno. Tak jsem mu to zatrhla. Stálo mě to dvě noci nic moc a teď už super. Dostane nejdřív v půl pátý a už se mi na to občas ani nevzbudí. Sláva prospaným nocím :o))) |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
28.1.2009 10:25:13
me vubec nenapadlo ze se budi po kasi,Terezka spinkala krasne, az jsem se to docetla tady v diskuzi....tekze dam mu vecer polovicni porci,stejne je bacousek a po ty klasi zbytecne jeste tloustne
|
|
|
28.1.2009 10:13:23
jéé:o( tak ať je průběh co nejvíc v klidu a rekonvalescence rychlá.
Maru já kaši začala dávat až teď skoro v roce a stejně jako odpo svačinku. A ředěnou jako pro 4. měs. a zatím dobrý. Kdž jsem jí dávala večer a hustou na věk tak se Sam budil vždycky :o(. Tak už jsem teď ani nezkoušela. Vůbec s jídlem...Pomalu končíme s mixem skleničky a vařený a najíždíme jen na vařený. Už nedělá oroblémy. A když nechce tak má smůlu :o)) U těch skleniček je to na pytel s výběrem. Buď je tam sokoro všude maso, nebo sůl nebo jiný co nechci. Maso teda jo, ale nee denně. Jdu uložit Natha, byl brzy vzhůru a už kňučí |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.