| rascal-ka | 15516 |
|
|
26.1.2009 15:21:28
Podle mě je i v Brně dost dobrých fotografů/fotografek, které dělají netradiční fota, tak proč jezdit až do Žďáru? Nebo je tato fotografka něčím vyjímečná???
Co se týká Dany, byla jsem za ní v sobotu v nemocnici, propustili ji z JIPky na normální pokoj, ale byla hodně unavená, takže jsem se tam zdržela jen minutku. Nicméně je už na mobilu. |
| Tweetys | 92315 |
|
|
26.1.2009 15:18:13
s fotografkou jsem domluvená tak,že pokud seženu 10 a více maminek a prostory,tak mám fotky se slevou,pokud mi některá pomůžete,tak se s vámi ráda rozdělím.fotky nejsou nejlevnějsí ale jsou moc pěkné a slyšela jsem od známych,kterí u ní byli,že je velice příjemná a skvěle se s ní pracuje.vše ohledně cen najdete na www.netradicni-fotografie.cz ma tam i ruzne rozmery a materialy na ktere lze dat fotky
|
| pavlaaa | 7713 |
|
|
26.1.2009 15:11:25
Jsem ještě chtěla reagovat na focení - už delší dobu hledám kontakt na dobrou fotografku (fotografa). Zájem o focení bych měla.
|
| Tweetys | 92315 |
|
|
26.1.2009 15:10:27
to se vám omlouvám, spatně jsem to napsala,spís jsem myslela,kdo by mi pomohl z organizací
mám 2 kamarádky,které by se chtěli fotit.ale potřebuji jeste tak 5,6 maminek,kdo by mel zájem.mě se totiž moc do toho Ždáru nechce,sice to není nejdál,ale lepsí by to bylo u nás![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
26.1.2009 15:10:23
Twee, chceš maminky, které si nechají vyfotit děti, aby vás bylo víc a rozdělit se o náklady? Nebo sháníš jen prostor pro fötografku, nebo obojí? Nebo chceš jen pomoct s dětima které máš, aby ti koukali do foťáku (dělat opičky a tak? )
Vyfotit bychom se kdyžtak taky nechali, záleží na ceně :) Prostory nemám (jen sokolovnu ;) ), děti se kdyžtak můžu pokusit sehnat, ale ne dřív jak za 14 dní :) Teď marodíme. |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
26.1.2009 15:05:58
Ahojky. Nevím, na co reagovat dřív
.Na Danču moc myslím, nejsou nějaké nové informace? Vítám novou maminku, donedávna jsem bydlela v Bohunicích, takže poblíž, teď žijeme 15km za Brnem. Stejnou zkušenost s plačícím dítětem jsem měla na Švermové, Andrejka mi tam nechali brečet klidně celé dopoledne. Zjistila jsem, že kupodivu brečí u mírnější učitelky, tak jsem ho do školky zpočátku dávala jen v týdny, kdy měl na ráno druhá učitelka. V říjnu už chodil bez pláče a na první pohled se zdálo, že se adaptoval. Ale začal být děsně agresivní na Alexe, neposlouchal, ve školce byli nepříjemní i na mě kvůli pomalému tempu oblékání - přišlo mi normální, že ve 3,5 letech nezvládá zimní oblečení. Vrcholem bylo nucení do jídla, pozvracel se jim tam a onemocněl. To bylo před Vánocemi, takže i se svátky byl skoro 4 týdny doma a najednou to byl zase můj zlatý Andrejek. Už jsem ho do školky nedávala, psycholožka mi to odsouhlasila a z jejího naznačování jsem pochopila, že z této školky k nim přichází dost dětí kvůli problémům s adaptací. Další rok nastoupil na Pšeník - školka u hřbitova a tam jsme byli moc spokojení. Teď pro změnu do školky téměř nechodíme, neboť se nemůžeme vyhrabat z nemocí. Teoreticky by oba kluci mohli už do školky jít, ale kvůli chřipkové epidemii mají smůlu. Mně už z toho hrabe. Ali, jak bylo na horách? Jsi odvážná, se všemi třemi jet na lyžák. Dort nádherný. Maru, už jste byli v té dětské? |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
26.1.2009 14:49:35
twee.. ale to dost meni informaci cos podala...
predtim si chtela pomoct s detma, ted nabizis, kdo chce deti vyfotit. jsem z toho jelen.. ![]() kolik mas mamin domluvenych na foceni?? ja bych holky vyfotit nechala, i prostory bych snad mohla zajistit. |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
26.1.2009 14:48:19
Neboj nezapoměla, bez rumu by to našemu tatínkovi tak nechutnalo
![]() |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
26.1.2009 14:45:49
este jsem ti asi zapomnela rict, ze ty piskoty se promaceji silnou kavou s rumem. nebo rikala???
|
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
26.1.2009 14:39:35
Aleno teda dortík super. Jinak v lednici se chladí druhá várka tiramisu, manža si ji ponese do práce
. Díkes za recept. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.