| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
28.1.2009 9:33:18
ja bych se taky rada branila spankem
![]() ale Adamkovi jsem rano nasla treti zoubek,celou noc byl vzhuru po hodine,ach jo...asi mu i davam moc kase na noc a mozna ho boli brisko,zkusim davat min i kdyz nas jedli spapa vsechno ![]() |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
28.1.2009 9:24:32
Ahoj, tak u nás už je chřipka asi usídlená, zatím ji má Bořek. Snažím se Anežku separovat, aby to na ni neskočilo, nakoupila jsem vitamíny, pevně doufám, že to nějak zvládneme.
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
28.1.2009 8:53:33
Ahoj
fotky, zajímavý, ale my se nepřidáme :o)), tak se nevyjadřuju :o)). Na Danu myslím každý den, snad zvládá. A manžel s holčičkama snad taky. Bojíme se chřipky, zatím jsme teda v pohodě, ale.....strach je. I když zprávy v novinách a spol. si protiřečí, tak stejně. Cpeme se ovo-zel, vitamínama, spánkem a pohybem.A stejně čekám, kdy lehnem :o)) Doufám, že na tom jste všude líp. |
|
|
27.1.2009 10:50:10
jak chapu tak Danca uz to ma za sebou a dopadlo to dobre, tak dal drzime palce
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
26.1.2009 21:20:05
ad fotky.. docela by me zajimalo, cim je tak vyjimecna, bo dle galerie jak nekdo poznamenal ma "jen kufr" coz ji vyjimecnost moc nedodava..
zlevorova dela pekny foto, ale ten lidsky faktor... ![]() ![]() a predstava, ze tam nabehnu se trema... tak nas myslim vyhodi ![]() |
|
|
26.1.2009 21:09:52
fotky mam taky zajem,projdu az bude cas vase odkazy
![]() Na CT v detsky jsme jeste nebyli,nevim, uz jsem tam 3x volala a jeste pry nemaji ani ten novy pristroj v nemocnici takze jeste neobjednavaji,ale ja chci aby uz to mel za sebou a navic je rozockovanej(ted teda stejne neni na trhu hexavakcina...a celej brezen jsme v ty ozdravovne,tak nevim,asi zitra zavolam neurologovi jestli nemame jit na to do Prahy,jelikoz tam mam rodice tak by to pro me nebyl takovy problem. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
26.1.2009 18:34:13
Já slyšela chválu na nějakou fotografku z Líšně, ale dost možná je to ta Šimíčková, nevím. Měla fotky v dětské kavárně v Líšni, nepamatuju se jméno.
Jinak kámoška byla před vánoci tady a fotky se mi líbily, prý fajn spolupráce, v pohodě. http://www.atelierpd.cz/, ale mě to nějak nejde načíst, tak nevím, jestli je závada v našem počítači nebo u nich ![]() fotky mi přišly podobné, jak u šimíčkové. jednoduché na bílém pozadí. |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
26.1.2009 16:00:10
my jsme fotili 2x v babyphotu, odvazana z ni teda nejsem, ale fotky nakonec dobry a hlavne ma velky vyber prevleku.
pani ze zdaru ma v galerii jen kufr |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
26.1.2009 15:53:36
Osobní zkušenost nemám, ale slyšela jsem hodně chvály na: http://www.fotostudio-k.cz/
|
| pavlaaa | 7713 |
|
|
26.1.2009 15:46:36
Kláro, super zprávy, vím, že se trochu bála rizik spojených se zákrokem na mozku. Takže žádný nerv operací snad neutrpěl.
Pokud víš o dobré fotografce, budu vděčná za tip. Protože v babyfoto fotila švagrová, tak bych chtěla trochu něco jiného. Aby babička hned poznala, na které fotce jsou naši kluci a na které ti od švagrové . Navíc na paní z babyfota nemám z poslední doby nejlepší reference. Prý moc spěchá a je nepříjemná. Po porodu jsem dostala tip na paní Šimíčkovou - www.simickova.cz. V říjnu měla jiné stránky a úplně jiné ceny,ale nedařilo se mi ji kontaktovat, měla na webu vzkaz, že se stěhuje a objednávky přijímá až v listopadu. To také mobil nebrala, tak jsem si řekla, že focení nechám až po Vánocích - najednou zdražila o 100%, je dražší než babyfoto a stejně nereaguje na sms ani meil.Jestli se zrealizuje focení v Brně, tak bych měla zájem minimálně o 2 základní sady, takže bych mohla být počítána jako 2 maminky . Ale chtěla bych vědět, jak dlouho trvá nafocení těch 6 základních snímků, aby to nebylo ve spěchu a rychlosti, děti protivné,... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.