| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 27062  [Dalších 26832 >>]
perdita 3248
15.12.2010 21:23:09
Marti, ale to nejspíš budou mít někde v dětské na rehabce, ne?
Martina_Sam_Nath 8848
15.12.2010 18:27:35
zatím jsem nenašla :o(
hledám, ale času moc není, tak jen, jestli někdo někde někdy :o)))
Okartep.. 25791
15.12.2010 17:52:03
Ježiši, já toho Michala prošvihla koupit.. doprčic, tos mi snad ani neměla připomínat..

a cviky na webu nikde nejsou?
Martina_Sam_Nath 8848
15.12.2010 17:31:46
Nevíte někdo o nějaké knížce/brožuře/letáku nebo tak něčem? Se Samem chodíme na nácvik, ale jednou za dva měsíce. A ať dělám co dělám tak si většinu těch cviků nepamatuju. Abysme mohli občas cvičit i doma, tak bych je potřebovala vidět. Zatím se mi nic najít nepodařilo :o((
Martina_Sam_Nath 8848
15.12.2010 14:45:08
my se do lužánek chystáme, jestli bude čas tak kolem poledne. Ale asi jen na chvilinku. V neděli jdeme na Michala do Scaly.

A vím, že bude hůř až budu chodit do práce, mám z toho můry už teď, prototže ať dělám co dělám tak stejně je a bude na mě celá domácnost, kluci, všechno...tak si to nějak neumím představit.

No snad se to do tý doby nějak vyvrbí. Stejně nevím kde skončím.

Byla jsem na staré osadě Samovi pro prkno, tak teď už jen ten sníh :o)). Vypadá že něco vydrží :o)).

jdu uklidit, musíme ještě pro Sama a pak chci upéct košíčky. Aspoň si odpočinu :o)))
Když mám čas, tak mě to baví :o))
perdita 3248
15.12.2010 7:35:21
Lucie, my mychodíme na velikonoční dílničky každým rokem. Na vánočních jsme byli taky, ale ne loni, protože děcka byla nemocná. Když vidím ten zápřah, dnes jeden koncert, druhej zkouška, zítra koncert druhej, oslavy narozenin, milion akci, tak si říkám, jestlipak budeme v sobotu ještě zdraví... No je to tam moc hezké a dílničky super, ale taky tam chodí děěěěsně lidí.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
14.12.2010 22:18:03
Hehe, Marti a počkej až budeš chodit do práce ~y~
Já jsem si marodila minulý týden, ale fakt marodila, takže ty 4 dny co jsem byla doma jsem proležela a pak se ke mě ještě přidala Lucka.
Tento týden už chodím do práce ale pro změnu je doma Ondra (zánět spojivek) - tak aspoň na 2 dny říkala dr., a já vyfasovala dnes ráno antibiotika na neutuchající (4 týdenní) kašel.
Nepeču zatím nic, vytrvale na to nakupuji a vrhnu se na to doufám v pátek a pak v pondělí. O víkendu chceme jet do Vídně a na ples, tak to nebude čas...
Lucie, Sára, Danny 59648
14.12.2010 21:43:05
Taky jsme dneska s dcerou pekly:-) Dělaly jsme marokánky, mňam a mandlové tofifé - není to špatný. Perníčky ještě ozdobit.
DO Lužánek se chystám, program vypadá dobře, že?
perdita 3248
14.12.2010 20:02:35
My nic. Napekla jsem bezlepkové a lepkové perníčky. Konec.
Dneska byla A. u babičky po dlouhých měsících, aby s ní upekla, takže dělaly pracny. Maminka myslím dělala linecké, už jsem u ní objednávala marokánky. Sama udělám asi pusinky, jinak - ne že bysme žili nějak zdravě! - máme rádi čokoládové fondue, tak nakoupím ovoce - i sušené je dobré - uvaříme si kotlíček čokoládičky a budeme mlaskat.

Co víkend? Chystáte se někdo do Lužánek?
Martina_Sam_Nath 8848
14.12.2010 18:43:14
já se na ně taaak těším......

Už mě fakt nebaví být or rána do odpoledne pryč, lítat jak trdlo a po večerech a nocéch dohánět to co bych měla dělat přes den....
Ještě že už jen pár dní.
Dneska jsem měla hříšné myšlenky a přála jsem si, aby dítě třeba trochu onemocnělo a musela jsem s ním být doma ..... :o))

Objednala jsem Samovi plastový prkýnko na sjíždění kopečků, zítra ho zajedu vyzvednout a budu společně s ním doufat, že teda nějaký ten sníh napadne :o)))
já co ho nemusím a čím míň tím líp :o)))

Copak všichni nakonec pečete?
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 27062  [Dalších 26832 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.