| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 27062  [Dalších 26722 >>]
Martuška 105585
1.10.2010 14:32:58
nevíte prosím, jestli jsou teď někde v Brně kolotoče?
Díky moc
Martina_Sam_Nath 8848
1.10.2010 11:06:54
díky za tip :o), to bych kdyžvyjde čas mohla zkusit. V lužánkách nevím, loni snad nic moc, ale třeba to bude lepší, když to opakují.
Nakonec budu potřebovat i pro Natha, ta od segry je tak na ven. Ale to nechám až podle počasí, má kabát a vloni s ním odchodil, když jsme se nešli do sněhu válet.
perdita 3248
1.10.2010 10:09:23
Bude teď bazrek oblečení a zimních věcí v MŠ Loosova na Lesné, taky bude bazárek v Lužákách - jaká tam bývá návštěvnost?
Martina_Sam_Nath 8848
30.9.2010 17:55:19
už je to lepší, o trochu, ale já jsem za každou trochu ráda :o).
S obsazeností nevím, musím se stavit pro seznam a papíry, pak dám vědět
pavlaaa 7713
30.9.2010 17:23:50
Lužánky už externistům dávají dobré peníze? Ještě nedávno to bylo cca 50Kč/hod. Človíčka máš asi obsazeného, že?
Martina_Sam_Nath 8848
30.9.2010 16:34:10
Vytížený babičky jsou nevýhoda....ale povyroste a třeba se to zlepší.

Letos jeden kroužek vedu - človíčka - pro děti od 18 do 36 měsíců s doprovodem.
Zatím to vychází a funguje, tak snad bude i dál. Je to bezva práce a i pěknej přivýdělek to je :o)). Teď hlavně nemarodit :o)), ale kluci i já se dobře držíme :o)), tak snad i dál.
pavlaaa 7713
30.9.2010 16:24:37
Anavi,kam jezdíme, prozradím až koncem listopadu, nezlob se.Ve Slavkově má manžel rodiče, bydlíme ale 3km od Slavkova, takže bychom občas zašli i na nějakou akci tam - v létě bývají v zámecké zahradě fesťáky, hrál se muzikál, byla toho spousta. Bohužel vždy nám babička hlídat odmítla, ale má toho teď moc a malý je už šesté vnouče.
Marti, v Lužánkách něco vedeš nebo jsi tam s Nathem na nějakém kroužku?
Koncert proberu s manželem.
Kotrmelec 64229
30.9.2010 15:59:17
Pavli,kam malého vozíš,že máš pak volno?
Ve Slavkově máme kamarády
No hele,koncert začíná už v 19 a myslím tak do 22.Ale určitě byste dřív mohli odejít.My už máme vstupenky od května
Martina_Sam_Nath 8848
30.9.2010 15:07:26
Ahoj

teda to máš pěkný, hlavně s tím dojížděním. POčasí tomu moc už není nakloněný co? Já v kuřátkách jsem středy. Máme to teď na pytel, protože je nás málo, tak je tam otevřeno jen út - čt. :o((. V pondělí jsem v koutku a v úterý v lužánkách. Teď v říjnu mám volný dopoledne vlastně jen ve čtvrtek, bo jsem kvůli penězům vzala i pátky jako záskok.
Už teď se bojím vánoc. Nejradši bych je vynechala ( ale to myslím každej rok :o)).

Jinak pohoda, nakoupila jsem klukům na zimu ponožky a podvlíkačky a potřebují už jen boty a Sam bundu. Nebudete někdo případně prodávat? Zimní 128/134.
Boty jsem koukala, že teď mají v deichmannu s tou jejich membránou za pěkný ceny. Tak spočítám finynce a asi proběhne včasný nákup. A tím by to mělo být všechno :o)). A jestli nebude zima tak.....~o~
pavlaaa 7713
30.9.2010 14:38:43
Ahoj, po delší době. Na Elán bych šla hned, v kolik by měl končit? Máme hlídání jen do půlnoci a to v Brně, vzhledem k buzení Freda ho jedna babička nechce vůbec (ani přes den) a druhá je ochotna hlídat do té půlnoci, pak ho musíme odvézt nebo tam zůstat na noc. Tím bohužel padají místní zábavy a akce ve Slavkově. Nicméně jsem moc vděčná alespoň za to, v pátek jsme si díky hlídání užili Noc vědců.
Kvůli Andrejkovi bývám téměř denně v čase 10-14h s Fredem v Brně, dokud bylo pěkně, chodili jsme do parků, teď už budu muset volit MC, popř. dětské kavárny. Marti, kdy býváš v Kuřátkách? A co srazík, hlásí se někdo?
Jaké jsou reference na cirkus?
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 27062  [Dalších 26722 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.