| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 27062  [Dalších 26712 >>]
Kotrmelec 64229
30.9.2010 7:18:01
Ahoj holky,dneska jdu s Kubáskem na třetí očkování.To zase bude křik.Doufám,že reakce bude v pohodě.Ale pro jistotu si v lékárně koupím asi Nurofen,teda jestli ho teda už může

Máme koupený lístky na koncert sk. ELAN.Budou v Brně na výstavišti 22 října.Ani nevím,jestli se těším. Malej bude spát poprvé beze mě u babičky a jsme z toho nějaká rozpačitá.Ale mamka u nás hlídat nechce.
A tchánovci si vezmou jen dcerku,miminko nechtějí. Ach jo
Kotrmelec 64229
29.9.2010 11:51:17
takovej vysokej,hubenej,trochu snad kudrnatej.na mě působil tipem frajer
Lucie, Sára, Danny 59648
29.9.2010 11:36:02
Jo, jmenoval, myslím že jo.
Kotrmelec 64229
29.9.2010 11:20:49
Arab byl sympaťák
nejmenoval se Husár?
Lucie, Sára, Danny 59648
29.9.2010 11:08:17
Já tam byla jen 2x, moje dr. totiž dělá monitory u sebe, takže do porodnice bych šla až na porod. Akorát ona furt měla názor, že porodím tak jako tak, což mě děsilo, chtěla jsem informace.
Tak jestli to nebyl ten stejnej chlap, co mě zas řekl, že jestli chci SC, tak se domluvíme a podal nejvíc info ze všech těch dr. co jsem tam viděla. Nepamatuju si jméno, ale podle mě zastupoval primáře (na tabuli s fotkama byl pod tím nejvyšším. První dr. byl nechutnej, pak Arab a k němu došel i tenhle dr. Arab mě rodil:-)
Kotrmelec 64229
29.9.2010 10:55:07
No a když sem chodila na kontrolu tak mě byl nesympatickej ten mladej primář a nakonec to byl on kdo mě poslal na sekci
Malej měl 3,64 kg
Nechali mě rodit přirozeně a pořád čekali kdy se to rozjede
Manža si to ted fakt užil
Lucie, Sára, Danny 59648
29.9.2010 10:51:58
Jo, měla jsem to jak ty, jeden den na poop., pak nadstandard. Ono se sice říká, že se může 2. dítě otočit i v den porodu - když se samo chce narodit, ale stejně. Stejná nemocnice, podobný případ a 2 různý postupy. Já měla odhad 3kg a to prej SC nedělaj, ale druhej dr. co si ho pozval, tak řekl, že když se bojím, tak mi SC udělaj, že to není problém.
Kotrmelec 64229
29.9.2010 10:39:24
No,já ležela na pooperačním jeden den,pak mě přestěhovali na ted nadstandard
Rodila sem ve čtvrtek,v pátek sem byla na pokoji
U mě čekali až na termín - taky to nechápu
Brala bych i tu sekci v tom 38tt
Na mě nachystaní teda nebyli
Lucie, Sára, Danny 59648
29.9.2010 10:20:06
Ivančice si pochvalova i moje kam., bylo to tam prý takové rodinné.
Tak čtu, že jsme to měly trošinku podobné, já měla Dannyho KP, rodit normálně jsem chtěla, ale bála se, stejně jako SC. U mě porod vyvolávali před termínem, aby byli na mě nachystaný, tak nechápu proč u tebe čekali až do termínu. Ozvy neslyšeli vůbec, takže ihned na sál. Proč u tebe čekali 3 hoďky? Naštěstí byl malej v pohodě, tak si myslím, že jen ty ozvy nenašli. No ale po porodu jsem už měla pokoj, ne jak ty tedy.
U Milosrdnech se na mě za 2 hod nikdo nepřišel ani podívat, natož natočit monitor, takže teď jsem s péčí byla max spokojená.
Ale máš pravdu, hlavně, že to dopadlo dobře a máme krásný zdravý děti.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 27062  [Dalších 26712 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.