| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 27062  [Dalších 26702 >>]
Kotrmelec 64229
29.9.2010 8:13:32
Luci,rodila sem v roce 2005 v Ivančicích - pocházím od tam.
Porod byl vyvolávaný dva týdny po termínu,ale porodila sem přirozeně a bez komplikací. prostě spokojenost
letos sem rodila v dubnu.Rozhodla sem se pro Bohunice,protože tam přes deset let pracuji,tak jsou mi prostě blízké.
Porod sem měla opět vyvolávaný dva týdny po termínu.Odtekla mi plodovka.která byla zkalená,normálně sem se otvírala,ale porod nepostupoval.Pak tam pořád šaškovali s těma monitorama,nějak jim nešli napojit.Nakonec se jim natočili špatné srdeční ozvy u miminka a po třech náročných hodinách mi udělali kvůli hypoxii plodu akutní sekci.
Druhý den po porodu sem měla vysoké teploty,udělali mi vyšetření a kdybych výsledkům nerozuměla,tak ani nevím že sem měla v těle velice silný zánět.Prostě mi řekli,že vyšetření je v normě.Dostala sem do kapačky antibiotika,která sem brala přes deset dní - pak už formou tablet.
Byla sem moc ráda,že mi vyšel nadstandard - hlavně kvůli klidu. Ke konci šestinedělí sem měla další zánět - tentokrát prsa - takže další antibiotika
Ale naštěstí Jakoubek je v pohodě a zdravý a to je důležité.Tak mě ani nemrzí,že sem se rozloučila s kojením - jsou určitě i horší věci.
Podtrženo - sečteno,mám z Bohunic neutrální dojem,Jako určitě jsou tam dobří a jsou to profíci,ale fakt mi vadilo,že je to tam jak na běžícím páse a když sem chodila na kontroly,tak sem čekala někdy i přes tři hodiny.
A taky mi vadilo,že na porodní sál,když sem rodila pustili moji matku - i když je zaměstnanec,prostě mi to vadilo.Byl tam samozřejmě se mnou manžel a to mi moc pomáhalo
Ale důležitý je,že to dobře dopadlo
A ještě mi vadilo,že ve 38 tt malý už vážil skoro 3,50 kg a řekli mi,že má polohu příčnou - v podstatě neporoditelnou,takže sekce.tak sem je prosila,at si mě tam už nechají,že nechci čekat až se otočí.Ale stejně trvali na tom,že budeme čekat až do termínu a budu moct rodit normálně
Což o to,do týdne se opravdu sám otočil,ale čekala sem další skoro tři týdny.A stejně mě sekce nakonec neminula :)
Ale vše dobře dopadlo a to je důležité,takže na to nepříjemné se rychle zapomíná
Martina_Sam_Nath 8848
28.9.2010 20:31:13
Ne to jen tak, stejně byl den nabitej. I když to počasí..... No aspoň se to doma trochu hnulo. A kluci byli zlatí a i si krásně hráli, Sam dodělal úkoly.....

A protože jedna moje super kamarádka věděla o mých trablech se strojem, tak se asi zmínila v nejlepší čas na nejlepším místě :o)))a už mám zašitý jedny kalhoty, všechno naštelovaný aby mi to sedlo :o))....jen nevím kde budu brát na to všechno kutění čas :o))

Za odměnu kluci dostali k večeři zas palačinky a protože zbyla jedna, tak jsem teď dodělala další várku a budou i zítra do školy a nám jako svačina s sebou do mc.

Jsem něak spokojená a kluci hodní a zdraví....bojím se kdy se něco po...e.
V pátek máme KO na Aki, ale toho se nebojím, oba jsme v pohodě. Zlobí už jen Samovi bílý krvinky. Ale to snad nebude tak hrozný. Jedinou nevýhodu cov tom pro nás vidím je, že po B vitamínu je fakt ale děsně žravej :o))). dva tři chleby k svačině atd....:o))

Nic jdu balit věci na ráno ať tu pak neponíhám jako ratlík a neřvu na kluky jak budu nervozní .o)
Papap
Lucie, Sára, Danny 59648
28.9.2010 16:46:45
Anavi a kdys rodila, tedy, jak staré máš děti. To jedno asi tak pět let, že~:-D
Můj porod taky nebyl zrovna pohádkovej, dramatickej - možná jo.
Kotrmelec 64229
28.9.2010 14:14:37
Luci,tak to je moc fajn.Já měla celkem dramatický porod,ale jinak sem byla spokojená rozhodně méně než před pěti lety v Ivančicích
Nadstandard dobrej,jídlem mě zásobovali rodiče s manželem taky
Prostě je tam fakt fofr,to se musí nechat
Martina_Sam_Nath 8848
28.9.2010 7:36:10
ahoj

jo jo, koukám info tu je super aktuální :o)). Na neděli slibuje předpověď počasí lepší, tak snad to klapne :o)).

Máme volno, budeme se válet doma. Budu dodělávat resty, uklízet a odpočívat .O)).
Lucie, Sára, Danny 59648
27.9.2010 13:23:19
Šikuláda 3.10.2010
13:00 - 16:00
park Koliště 2, pod Janáčkovým divadlem
Lucie, Sára, Danny 59648
27.9.2010 13:10:04
Anavi, v Bohunicích to bylo super. Oproti Milosrdnejm úplně skvělý. Sestry, dr., nadstandard všechno bezva. Až na to jídlo, ale zásoboval mě manžel:-)
Kotrmelec 64229
27.9.2010 12:53:33
Luci,děkuji.Vypadá to dobře,jestli nezklame počasí tak půjdeme

Jak se ti rodilo v těch Bohunicích?
Lucie, Sára, Danny 59648
27.9.2010 11:55:56
Pořádalo to MC Kuřátka www.kuratka.com, mělo to být v neděli v parku Koliště 2, ale lilo.
Kotrmelec 64229
27.9.2010 7:54:09
Holky,co je zač ta šikuláda a kde?
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 27062  [Dalších 26702 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.