| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
21.9.2010 8:05:51
Ahoj
za levný kontakt budu moc ráda, že bych třeba ještětel zjišťovala, jestli by to nevyšlo levněji. A kde teď sídlíte? A jaký je plavání v těch kohoutovicích? Chci se chodit máchat s klukama, ale když jsme byli v pátek tak hrátkovej na kraváku byl od tří jen pro kurzy, tak jsme měli smůlu :o(. O víkendu nechcem a jindy v týdnu nestíháme a taky nechci, zatím toho je dost.Tak zjišťuju kam. POtřebuju, aby tam Sam sám dosáhl a ideálně i Nath, aspoň na kousku. |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
21.9.2010 6:33:52
všechny! Vítám i Anavi!
Jen tě poprosím, u mně nepoužívej zdrobněliny, na výrazy ahojky, čauky, lidičky ... jsem u dospělých alergická. ![]() Martino, šicí stroje opravuje jeden důchodce Na Pískové cestě, já už mám taky muzejní kousek a oprava stála pár korun, jestli chceš zjistím kontakt. ![]() Ivano, držím palce, ať je vyšetření v pohodě a průběh nemoci není dramatický! ![]() Kde je Alena? Chybí mi její tapetáž! ![]() Jinak, u nás pořád nic novýho. Byt už máme, začali jsme rekonstruovat, ale vypadá to na delší dobu, všechno je o lidech a některým ho prostě dýl trvá ... ještě nemáme stavební povolení! ![]() Když všechno stihneme do vánoc, tak to bude zázrak. Jinak klasickej kolotoč, škola, plavání, kroužky ... pozitivní věc je změna bazénu z Kraví hory na Kohoutovice. Rebeka postoupila ze základního do zdokonalovacího plavání, což mi udělalo čáru přes rozpočet, protože trénují jiný den a ona už tam má sbor, takže je to časově dost náročný, ale hlavně když to ta děcka baví. ![]() Dneska jdu se Sandrou na rovnátka, nějak si to neumím představit, pač má nahoře jen 4 zuby. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
20.9.2010 20:36:36
čauky, jak to tu sleduju, připadají mi naše problémy úplně nicotné. Holky, držte se.
![]() Marti, docela dobře mi opravili stroj na Skácelove. Já teda chtěla starý šlapací stroj po babičce "zmotorizovat", takže mi k tomu přidělávali motor, aby byl elektrický, byla jsem spokojená. Drahý to bylo, ale pořád levnější než nový šicí stroj se spoustou plastových dílů... na moje šití mi to bohatě stačí. |
|
|
20.9.2010 20:07:33
U letohrádku Mitrovských, tam se dá chodit s nůší a hráběma
![]() |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
20.9.2010 19:57:49
Marti,kde jste byli na těch kaštanech?
|
|
|
20.9.2010 17:03:45
Ahoj
jo jo zatím jo :o)). Měl přes víkend hašlerkovou léčbu a dobrý :o)))). Jediný co, tak ho vůůůůbec nebaví úkoly typu, vybarvi podle písmen, uvolňovací cviky......Ale s tím by už měli pomalu končit. se strojem mi to nevyšlo, oprava by mě stála moc :o(((, tak mám te´d rozhodování, jestli se na to úplně vybodnout, nebo vzít nějaký repas. Jinak pohoda, tento týden Samovi začínaj kroužky, zatím to cca vychází časově dobře :o), už bude přibývat jen práce :o)). Jo a je spouuusta kaštanů :o)), máme doma koš :o) |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
19.9.2010 18:34:21
Jé Ivi,tak to moc děkuji za info.Dcerka šla na operaci taky skoro v pěti letech.Ale snad jednou v budoucnu by mohla být i bez brýlí,tak uvidíme
Ale jsem ráda,že to dobře dopadlo. |
| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
19.9.2010 18:06:10
Ahoj,
Marti Sam je takový školní fanatik? Tak ať mu to vydrží![]() Pavli moc držím palce, ať to všechno zmáknete a dobře vám to dopadne! ![]() ![]() Anavi ahoj, moje dcera má taky za sebou operaci strabismu v dětské, už je to přes 5 let a dopadlo nám to skvěle jako vám![]() Hezký zbytek neděle všem ![]() |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
19.9.2010 11:33:02
Pavli,držím pěsti at vše dobře dopadne.
My byli v dětské nemocnici letos v lednu na operaci šilhavosti.Zatím je to OK a očička sou super.Dělali jí obě dvě. Naše lékařka na očním se také jmenuje Pellarová - je moc fajn Ale brejličky nosíme i nadále a okluzor taky máme dle potřeby lepit Dcerka má také potvrzenou diagnozu LMD.JSem z toho hodně špatná,ale začínám zjišťovat,že to asi taková tragédie opravdu nebude.Jen ji takovou prostě musíme brát. Jsou i mnohem horší věci... |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
19.9.2010 10:24:15
čauvinky
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.