| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 27062  [Dalších 26682 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
21.9.2010 8:05:51
Ahoj

za levný kontakt budu moc ráda, že bych třeba ještětel zjišťovala, jestli by to nevyšlo levněji.

A kde teď sídlíte? A jaký je plavání v těch kohoutovicích? Chci se chodit máchat s klukama, ale když jsme byli v pátek tak hrátkovej na kraváku byl od tří jen pro kurzy, tak jsme měli smůlu :o(. O víkendu nechcem a jindy v týdnu nestíháme a taky nechci, zatím toho je dost.Tak zjišťuju kam. POtřebuju, aby tam Sam sám dosáhl a ideálně i Nath, aspoň na kousku.
rascal-ka 15516
21.9.2010 6:33:52
všechny! Vítám i Anavi! ~3~ Jen tě poprosím, u mně nepoužívej zdrobněliny, na výrazy ahojky, čauky, lidičky ... jsem u dospělých alergická. ~q~

Martino, šicí stroje opravuje jeden důchodce Na Pískové cestě, já už mám taky muzejní kousek a oprava stála pár korun, jestli chceš zjistím kontakt. ~;)

Ivano, držím palce, ať je vyšetření v pohodě a průběh nemoci není dramatický! ~6~

Kde je Alena? Chybí mi její tapetáž! ~z~

Jinak, u nás pořád nic novýho. Byt už máme, začali jsme rekonstruovat, ale vypadá to na delší dobu, všechno je o lidech a některým ho prostě dýl trvá ... ještě nemáme stavební povolení! ~n~
Když všechno stihneme do vánoc, tak to bude zázrak.
Jinak klasickej kolotoč, škola, plavání, kroužky ... pozitivní věc je změna bazénu z Kraví hory na Kohoutovice. Rebeka postoupila ze základního do zdokonalovacího plavání, což mi udělalo čáru přes rozpočet, protože trénují jiný den a ona už tam má sbor, takže je to časově dost náročný, ale hlavně když to ta děcka baví. ~:-D
Dneska jdu se Sandrou na rovnátka, nějak si to neumím představit, pač má nahoře jen 4 zuby.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
20.9.2010 20:36:36
čauky, jak to tu sleduju, připadají mi naše problémy úplně nicotné. Holky, držte se.~;((

Marti, docela dobře mi opravili stroj na Skácelove. Já teda chtěla starý šlapací stroj po babičce "zmotorizovat", takže mi k tomu přidělávali motor, aby byl elektrický, byla jsem spokojená. Drahý to bylo, ale pořád levnější než nový šicí stroj se spoustou plastových dílů... na moje šití mi to bohatě stačí.

Martina_Sam_Nath 8848
20.9.2010 20:07:33
U letohrádku Mitrovských, tam se dá chodit s nůší a hráběma :-)
Kotrmelec 64229
20.9.2010 19:57:49
Marti,kde jste byli na těch kaštanech?
Martina_Sam_Nath 8848
20.9.2010 17:03:45
Ahoj

jo jo zatím jo :o)). Měl přes víkend hašlerkovou léčbu a dobrý :o)))). Jediný co, tak ho vůůůůbec nebaví úkoly typu, vybarvi podle písmen, uvolňovací cviky......Ale s tím by už měli pomalu končit.

se strojem mi to nevyšlo, oprava by mě stála moc :o(((, tak mám te´d rozhodování, jestli se na to úplně vybodnout, nebo vzít nějaký repas.

Jinak pohoda, tento týden Samovi začínaj kroužky, zatím to cca vychází časově dobře :o), už bude přibývat jen práce :o)).

Jo a je spouuusta kaštanů :o)), máme doma koš :o)
Kotrmelec 64229
19.9.2010 18:34:21
Jé Ivi,tak to moc děkuji za info.Dcerka šla na operaci taky skoro v pěti letech.Ale snad jednou v budoucnu by mohla být i bez brýlí,tak uvidíme
Ale jsem ráda,že to dobře dopadlo.
Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 6929
19.9.2010 18:06:10
Ahoj,
Marti Sam je takový školní fanatik?~g~ Tak ať mu to vydrží:-)
Pavli moc držím palce, ať to všechno zmáknete a dobře vám to dopadne!~R^~6~
Anavi ahoj, moje dcera má taky za sebou operaci strabismu v dětské, už je to přes 5 let a dopadlo nám to skvěle~:-D jako vám~R^
Hezký zbytek neděle všem~x~
Kotrmelec 64229
19.9.2010 11:33:02
Pavli,držím pěsti at vše dobře dopadne.

My byli v dětské nemocnici letos v lednu na operaci šilhavosti.Zatím je to OK a očička sou super.Dělali jí obě dvě.
Naše lékařka na očním se také jmenuje Pellarová - je moc fajn

Ale brejličky nosíme i nadále a okluzor taky máme dle potřeby lepit

Dcerka má také potvrzenou diagnozu LMD.JSem z toho hodně špatná,ale začínám zjišťovat,že to asi taková tragédie opravdu nebude.Jen ji takovou prostě musíme brát.

Jsou i mnohem horší věci...

Kotrmelec 64229
19.9.2010 10:24:15
čauvinky ~;((~s~~x~
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 27062  [Dalších 26682 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.