| Monika |
| • |
15.9.2010 10:36:50
Ahoj, holky, Adík je taky v páté, takže letos v Pramínku končí. Kdo naopak začal, je Ivánek
) |
| perdita | 3248 |
|
|
15.9.2010 8:04:07
Ivo, děti máme ve stejných třídách, takže páťáků je tu docela dost.
|
| perdita | 3248 |
|
|
15.9.2010 8:03:12
Pavlo, potřebuješ soukromé hodiny? Hele, možná se dneska vypravím do školy, zeptala bych se naší nové paní učitelky, která vypadá VELICE dobře, jestli dává hodiny.
|
| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
15.9.2010 6:30:01
Ahoj holky,moc díky za podporu i informace.Bohužel diagnóza je více méně jistá, EEG nám vyloučili epilepsii a teď rezonancí doufám vyloučí nádory a jiné změny na mozku. Pevně věřím, že obě děti budou mít štěstí a nemoc se v pubertě zklidní tak jak tomu bylo u jejich tatínka. Jen třetina lidí má tiky těžké i v dospělosti, tak nám držte palce
Snad se s tím naučíme žít.Všem ostatním, co taky bojují, moc moc fandím a taky doufám v co nejlepší konec! Pavli držte se!Jinak se vezeme ve školním kolotoči jako ostatní, Šimon je v druhé třídě a Terka v páté Nějak nám ta miminka rostou, že?![]() Tak se mějte krásně a já na vás snad kouknu častěji, není nadto se vykecat Hezký den! |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
14.9.2010 21:09:23
Ahoj po dlouhé době, vítám ztracené duše.
Ivi, držím palce a myslím na tebe. Když už jste překonali těžký porod Terky a problémy Šimona po narození, tak teď zase tohle :-(. Magnet určitě zvládnete, nás s Fredem čeká také, ale nejspíš pojedeme do Motola. Moni, do kolikáté třídy vlastně chodí Adámek? Je ještě v Pramínku? Kolik dětí tady vlastně končí 1. stupeň? V pátek máme nástup na další plastickou operaci na Berkovu, já mám silnou rýmu a trnu, aby Fred do pondělní narkózy zůstal O.K. Dost se té hospitalizace bojím, díky stupidním předpisům mu nesmím dávat kupované jídlo a pití a on chce jen ředěné ovocné šťávy, ty jejich čaje pít nebude. Navíc nás opět stresuje neurolog, snad skončíme "jen" s diagnózou LMD. S Andrejkem se teď chvíli učím doma, důvod většina zná, ostatním sdělím až koncem listopadu. Ale potřebovala bych učitelku angličtiny, v Brně jsme denně, dovezeme ho kamkoliv. |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
14.9.2010 19:12:44
Ivi ahoj
Držím pěsti ať jsou výsledky co možná nejlepší. To člověku nepřidá :o(. Ale jinak....zkuste chodit častěji, jak se jinak máte a tak.... já jsem po tř. schůzkách, třeští mě hlava, potřebovala bych spát..... Ale jinak pohoda, začínám se zabíhat v režimu, stíhat, mít přehled co je potřeba a tak....kéž to vydrží. Kroužky vychází taky skvěle :o), tak teď už snad jen aby kluci byli zdraví a super :o) |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
14.9.2010 14:42:31
Ivi, to mně moc mrzí.. a držím pěsti, ať to není.. a nebo jak říkáš "v slabé formě"
![]() ![]() ![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
14.9.2010 7:05:35
Renulle, to se domluv, záleží na patře. Někde jsou pokoje s lůžkem pro matky, jinde - jako třeba na interně, kde byla moje dcera s ledvinama - byly pokoje matek na druhé straně chodby, ale i to je lepší než nic! Chce to prosadit si, že tam budeš. Jinak můžeš přijít v osm a odejít myslím do devíti večer.
Nějaké informace najdeš zde: http://www.ditevnemocnici.cz/ |
| helena, dva kluci, brno |
| • |
13.9.2010 23:25:21
Dobrý den,
můj 9-ti letý syn nastupuje příští týden do dn Brno na odstranění krčních mandlí. Ráda bych vás, milé maminky, požádala o vaše zkušenosti, rady a tipy. Zkrátka čeho se máme vyvarovat, na co si dát pozor atd. Za synem budu docházet dopo i odpo v rámci svých možností /práce, druhý syn, babičky mimo dosah a v práci/. Syn je sice už "relativně velký" , ale je to velká citlivka. Ještě nikdy v nemocnici nebyl. Děkuji. |
| Renulla | 63276 |
|
|
13.9.2010 21:57:36
Ahojky, .. nás to čeká taky, jdem do dětské v černých polích. Syn má 3,5 roku. Budou nám dělat magnetickou rezonanci v celkové anestezii.. ovšem my tam budem asi celý týden (dle primářky), neb toho vyšetření bude mít víc. Strašně se toho bojím, neb anestezii ještě neměl, tak nevím, jak to bude zvládat :-( chjo, ani nevím, jestli mě tam nechají na pokoji, nebo budu muset na noc pryč..
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.