Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
8.9.2010 15:27:29
pŘIJDU POMOCT :O)))
omyl :o( Ne v pohodě, bylo by to super, ale kdyby nic tak neva. Ale tak mě napadlo, Docela pořád sháním, kde brát na Sama oblečení :o))), nešlo by to případně od Vás? Já teda nevím, jakou velikost máte, ale mám pocit, že se často u tebe chytám se svýma prosbama :o)) Jinak dneska ve škole dva úkoly, jeden klas. uvolňování ruky a jeden spojenej s hledáním na netu, tisknutím a tak. Tak snad se to rozbíhá, byl z toho nadšenej .o) |
| perdita | 3248 |
|
|
7.9.2010 20:00:48
Když já je kurník nemůžu najít
Někde jsou, ale to víš, malej byt, málo úložných prostorů... Budou nejspíš dole ve sklepě. |
|
|
7.9.2010 17:00:19
Ahoj
tak to by bylo bezva. Roztahovací by byly super, aby chvíli vydrželi. Mám do konce něco zablokovanýho na mmb ale ty jsou jen jednovelikostní :o(. Jinak dneska dobrý. Nutím pít, když jsme ve tři dorazili domů musel si jít na čtvrt hodiny lehnout a nic nedělat a i po úkolu pořád dobrý. mg jsem dneska koupila :o). |
| perdita | 3248 |
|
|
7.9.2010 7:35:50
Martino, podívám se, jedny kanady této velikosti roztahovací jsem měla, ale nevím, jestli jsem je nepůjčila, případně nestřelila.
|
|
|
6.9.2010 20:10:14
tak u nás už veselo.
O víkendu klid a pohoda ( houby mám kam se podívám .neska se Sam poprvé ve škole učil ( do teď nic moc ), odpo jsme byli v klidu doma a pak jen an hodinku na kolo a hřiště do parku. Nevím jestli počasí,nebo jen ta škola, ale chytla ho hlava, blul :-( Pak teda docela dobrý, ale mě to ničí :-(. Musím zítra to mg nasadit pořádně. Ještě obvolám dr. jestli to nebude něčemu vadit a bude. Když si vezmu, že toho pořád není tolik, že ještě nejsou kroužky a že počasí bude jen horší...... :-( Ale jinak klasika, v neděli večer si vzpomněl , že ještě nějaký sešit... a je spokojenej. Hlavu si dělám těžkou jen já. Zítra po škole se jde už do nem. cvičit tak uvidím, co to s ním udělá. Přemýšlím, že někde zjistím nějaké relaxační techniky nebo tak, je fakt, že vůbec neumí odpočívat a vypnout. Stejně musíme na otrhopedii pro vložky a je tam super rhb sestra. Jo a dotaz, nemáte někdo použitelné lední brusle pro kluka? Náhodou? Vel. 33-35? ![]() |
|
|
2.9.2010 8:17:41
Tak jsem včera začala.....koupila jsem magnesii na pití :o))))
Ne teda je to super ty reference, někde se podívám, někde mám magnesium ještě od prvního porodu neprošlý, tak to bych případně naordinovala sobě a třeba taky bude líp :o)) A co škola? Dášo? Povídej :o)), povídejte všichni Joi a všechno nejlepší Adélce :o)) |
| perdita | 3248 |
|
|
1.9.2010 21:29:24
Člověče, to jsem ráda
Asi bych to měla nasadit i rodinnému celiakovi, ten si taky stěžuje na bolení hlavy ale kupodivu začal letos![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
1.9.2010 20:42:33
čau, taky mě často bolívá hlava, i 2x týdně je to u mě na prášek a lékárnice mi doporučila šumivé magnesko a je to mnohem lepší!
Lucku bolela denně, tak jí taky občas rozpustím a je taky lepší.... něco na tom bude ![]() |
|
|
1.9.2010 19:53:57
tak to je dobrý....to bych případně taky mohla zkusit. Přece jen každá možnost bez léků dobrá.
Popátrám a pozjistím, díky ![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
31.8.2010 20:24:23
My máme na obědy čip. Oba ho teda mají na krku.
Nám se migrény stráááááášně zlepšily po doporučení zkušených holek tady na R. a jinde s pomocí magnezia. Prostě jí dávám strašně malé (menší než denní) množství MagneB6 do pití (rozpustné) a incidenci to srazilo na... no ani ti nepovím, měli jsme to jak vy, ale se zvracením a aurou, a nezvracela už přes rok a migréna ji chytně jednou za čtvrt roku jsem šťastný člověk a mám z toho hroznou radost. Přijde doby, kdy hormony způsobí, že to nebude stačit, ale teď je to dobrý.![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.