Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
31.8.2010 16:06:21
jo jo, Sama hlava bolí často pořád. Tak 2-3 krát do měsíce určitě je to na prášek. Zbytek zvládám s odpočinkem, pitím, větráním. Je to u něj hodně, když má nabitej den a spoustu zážitků, práce nebo tak, že je hlava evidentně přetažená....
No uvidím. Vyrazíme za chvíli na poštu. Budu tam zjišťovat, proč mi balíky ukládají v Heršpicích a jiným ze středu třeba na poštovské, taky je chci tam. Tak jsem zvědavá. A denně na webu školy novinky. Předělaný seznamy toho co je potřeba, tak to musíme přeladit :o)) a musíme koupit zámek na skříňku a karabinu. sam chce jako horolezeckou, na klíče a pak časem na průkaz na obědy. Nechci aby nosil klíče na krku, to se mi nezdá moc bezpečný, znám ho :o)) |
| perdita | 3248 |
|
|
30.8.2010 18:32:55
Marti, šak si vzpomínám, loni v říjmu jsme migrénovali my, vy taky a ještě od Monči. Všichni v jednom dvojtýdenní jedna migréna za druhou
ale pak už se to dalo. Myslím, že ten šílenej nápor jí ty migrény ale nerozjíýděl, z tohodle pohledu to bylo OK. |
|
|
30.8.2010 18:23:24
no právě. Nevím jak to bude. Chce si nechat kroužek v lužánkách a já pak chci aby sportoval a pak aby chodil na jeden z těch co tam jsou spec. pro ně.
A to by chtěl chodit i na dramaťák co je pod naším MC, ale fakt nevím, mám starch aby toh ona něj nebylo moc. Přece jen ta jeho hlava, do toho všeobecně známé, že " do vánoc z nás i z dětí leje " , prostě novej režim a tak. No uvidím, zaplatím půl roky a uvidím v průběhu. V nejhorším peníze oželím, aby to nedopadlo špatně. |
| perdita | 3248 |
|
|
30.8.2010 17:50:03
Martino, to je skvělý, že toho ve škole máte hodně. My máme opravdu minimum a při škole bych ještě dala. Loni jsme měli čtyři kroužky týdně a pak hodinu denně domácích úkolů
to jsem byla fakt zralá na cvokhouse, tak jsem to letos omezila na tři, přičemž dva bude mít ve škole a pak skaut. |
|
|
30.8.2010 16:39:37
toje taky dobrý :o((
No já jsem zvědavá na sebe. Dneska mi to v hlavě šrotuje :o). Aby to všechno časově vycházelo, abych dala do kupy doktory, kroužky, práci sem tam třeba i zábavu.....domácí příprava, ven s kamarádama, vlastní povinnosti, třeba i nějaký koníčky.....relax.. No snažím se to nechat koňovi, zatím to vypadá dobře, tak zkusím prostě počkat co a jak bude. Vlastně se všechno dozvím ve středu a pak bude jasněji, nebo jasno :o). Teď ještě vymyslet kroužky. Škola jich má spoustu, ale nevím co se mu bude líbit, co bude chtít... včera jsem zkusmo se zeptala a buď chce všechno nebo neví :o(((. Jasno mám jen v tom, že chci sport, ideálně ve škole, kvůli spolužákům a tak, mají na výběr míčový hry a judo. Nevím, zjist´ím, jestli se dá přijít nějak podívat, nebo tak, snad to dáme dokupy. Nebo prostě když to nepůjde tak pak někde jinde, tak aby to vycházelo..... |
| perdita | 3248 |
|
|
30.8.2010 8:31:20
My jdeme dneska potřetí za týden na ortodoncii, protože se mu zarývají rovnátka. Škola mě lehce štve, potřebovala jsem něco zjistit ve třídě, ale taky ve školní kuchyni domluvit. Naše paní učitelka tam bude sotva pár hodin dopo a paní v kuchyni je od jedné hodiny odpo
tak to vyřídíme buď jedno nebo druhé, že![]() Vím, kolik času stráví ve škole jedno, ne však druhé dítě, neb 2. stupeň se již s informováním rodičů nijak nazaobírá. |
|
|
30.8.2010 7:44:34
no vidíš a já poctivě držím až do teď :o)))). No tak nic, příště budu vědět, nebo je dám pasovat oba najednou :o)).
Hele Všem koho se to týká poslední dva dny prázdnin........ať jsou i navzdory počasí a práci a rodičů a už i návalu povinností krásný :o)). Byla jsem zaplatit obědy, družina s edomlouvá prý až ve středu, všechny pokyny a všechno jsem přečetla na webu, chybí tam jen rozvrh tak uvidím no :o)). Sam se pořád těší a já, já doufám, že to pak následně zvládnu všechno koordinovat :o)) a ještě případně pomáhat a podporovat :o). Vyrážíme do práce pak za tchýní do práce, nechala jsem u nich Samovi prášky a zítra ještě zakončím prázdniny preventivkou u zubařky pro všechny o)))) ( i když nevím, u Sama moc práce mít nebude:o)))) Ahoj |
| perdita | 3248 |
|
|
26.8.2010 18:44:14
Nemuselas čekat, obě děcka měla průkazky od dvou a od tří let a stejně byli na pasování
![]() |
|
|
26.8.2010 18:15:28
jo jo kolem bazénů a i snad v šatnách. Že ta voda stála a neodtékala. Bylo to v regio zprávách nevím cca dva týdny zpátky? Asi tak. 6e to budou nějak opravovat či co, moc jsem to nesledovala.
Na pasování se poptám jak půjdem okolo, Sam se těší, že bude mít vlastní :O)) |
| perdita | 3248 |
|
|
26.8.2010 16:08:19
Jako že kolem bazénů je mokro??
Pasování bylo loni... to bych kecala... ve druhém týdnu září? Já nevím, oni mají akcí v knihovně hodně, tak bych to nerada spletla s něčím jiným. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.