Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| perdita | 3248 |
|
|
21.8.2010 8:52:38
Holky, potřebovala bych zabavit děti, zatímco budu pracovat. Můžu, a nejspíš to tak dopadne, si je vzít do "obchodu" s sebou, ale raději bych byla, kdyby něco dělali, tvořili a tak s jinými dětmi. Mají deset a sedm a nechci celý týden - stejně jsem nenašla volný příměsták - jen dva tři dny. Nemáte někdo tip?
Jinak vás zdravím po návratu z ehm ehm dovolené ![]() |
| Lucie, Sára, Danny | 59648 |
|
|
18.8.2010 11:47:47
Šárinko, s tím zanedbáním ohledně placenty nejsi jediná z Bohunic, o kom jsem to četla. Příšerný. Doufám, že jsi už v pořádku a děti sam. také, následky asi nebudou, na špatné věci ohledně porodu se zapomene, že.
Děkuju Ti. Doufám, že i u mě bude vše OK. Hlavně o dítě se bojím. |
| Šárinkaa,Daniel08,Sára09 | 71829 |
|
|
17.8.2010 10:13:16
Luci jestli taky můžu přidat své zkušenosti tak tady:Oba v Bohnicích:první porod 08 -vyvolávaný,mám anomálii dělohy(dvourohá) ,při porodu moc nesledovali až najednou ozvy slábly, čekali nevím na co a to bylo hodně špatný, chlapečka vytahoval mladý doktor ,který přilítl na posl.chvilku kleštěmi, malej nedýchal tak oživovali.Vše nakonec dopadlo dobře
-druhý porod 09-zastaveny tak vyvolávačka-lepší PA -sledovala ozvy ,takže se znovu neopakovalo(bylo to způsobené tou vadou dělohy) -placentu jsem porodila rozbředlou- dělali mi náledně UTZ a že to je asi sraženina -dostávala jsem hnusný injekce na zavinování aby zjistili zda-li es jedná o placentu-poslední den mě nechali od půlnoci bez jídla a pití(kojila jsem),malou ve fotu a druhý den mi ve 12HOD.mi oznámili že můžu domů, že to bude jen sraženina -pak jsem začala moc krvácet a po měsící ze mě vypadl kus placenty, musela jsem na revizi dělohy a dle hystologie tam bylo 11 kousků ![]() ![]() no u obou nějaký problém,ale jinak jsem byla spokojená |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
11.8.2010 19:30:22
Ahoj
my jsme po krátkým výletě. Sam vyfásl další cvičení očí , ale až od září, jsou dovolený. Vidění už má 100%, jen stabilizace vázne. Snad bude cvičení a lepení stačit. Nath si furt na oči stěžoval/stěžuje, tak jsme ho nechala taky a dopadlo to tak jak jsem myslela, něco ho dráždí, možná náběh na nějaké al. věci.... No s tím co má v rodině se ani nedivím, dělím se s ním o svoje kapky :o). A dneska jsem dokoupila Samovi všechny potřebné věci do školy. Už to jen zkompletovat a podepsat a tak a pár věcí, co se ještě potuluje doma a není tutíž potřeba koupit, jen najít :o))) Jinak nic a klid a pohoda :o)), jen jak s epomalu blíží konec prázdnin, začíná se krátit volný čas, nějak zas pomalu nestíhám :o)) Zítrta se v muzeu vyrábí ruční papír, ale je myslím beznadějně plno. Jsou tam fakt dobří :o) |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
7.8.2010 7:40:31
Luci,tohle platila kamarádka letos v únoru
Jedna noc stojí nějak necelých 1400.To si vynásob čtyřma či pěti,dle délky pobytu.Pak třeba nadstandard i na operačním sále,nevím kolik stojí. Dále platíš přítomnost otce u porodu,to je 500 Kč + nemocniční poplatky |
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
6.8.2010 18:16:43
všechny zdravím!
k diskusi o Bohunicích se nezapojuju, jelikož jsem svého císaře absolvovala na Obilňáku. Coby dvojčatovka jsem měla poté "protekci" - byla jsem na dvoulůžáku a tak tak jsme se vešli... císař proběhl naprosto bezproblémově, byli to dva mladí doktoři ženská a chlap, dokonce bych řekla mladší než já (bylo mi tehdy 28), ale fakt šikulové. To šestinedělí: mě bylo po tom císaři tak celkově blbě, že jsem to ani moc nevnímala, ale doživotní trauma z toho rozhodně nemám... Teď zaser k výletům ![]() Včera jsem byla na krásnm vlakovým výletě, našla jsem ho zde: http://www.turistika.cz/tipy-na-vylet/show/hrad-pernstejn-a-historicky-dreveny-most-v-cernviru-13-km.html šli jsme teda jenom část: úsek z Věžné na Pernštejn, tam občerstvovací zastávka a do Nedvědic, ale náááádhera. ![]() Dneska jsme byli na výstavě stavebnice Merkur ve Šlapanicích (aby někdo nedopadl jako my v úterý: otevřeno mají ST - NE od 13 - 17 hod.)- no z mýho pohledu to za naši hodinovou štrapáci s třemi přesedáními v MHD nestálo, ale kluci byli spokojení, tak aspoň někdo ![]() |
| Lucie, Sára, Danny | 59648 |
|
|
6.8.2010 16:23:59
7000? To je nějak moc, ne?
|
| Okartep.. | 25791 |
|
|
6.8.2010 10:17:58
obilnák s bohunicema koluje rozhodně, tam prý už většina doktorů odešla kvůli rušení obilnáku do Bohunek, tak tam chodí službovat bohuničáci.. a pravda, cena nadstandartu je dost drsná, já měla s Nat modrej pokojík, malunkej, měla jsem mín místa než ted na dvojáku, odmítli nám dát ten s tátou, že je plnej - no, pro někoho ho drželi, protože byl volnej dva dny.. a péče naprosto šílená, objevil se tam někdo dvakrát denně, z toho jednou večerní služba, jednou ráno vítr před vizitou hned po něm pak vizita:( zpětně si říkám, kdybych třeba měla nějakej problém, omdlela ve sprše nebo tak, tak to zjistěj až večer, hrůza.. tehdy mně ten špás stál skoro pět litrů, už nikdy více:)
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
6.8.2010 9:55:39
bohunice neznám
2003 obilňák, 2008 Milosrdní. Na šestinedělí, já jsem tvor nenáročný, tak jsem to moc neřešila, ale Milouši lepší pohodlím rozhodně. A přístupem ke mně obojí v pohodě, ale uměla a umím se ozvat. A přístupem při porodu rozhodně Milosrdní, Na obilňák hodně špatný vzpomínky. Ale je fakt, že na stejnýho dr sestru můžeme narazit ve všech porodnicích, Někde kolujou, někdy mění místo.... |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
6.8.2010 9:47:00
Já nadstandard neplatila,měla sem pokoj na šestinedělí.Ale za čtyři dny počítej tak s částkou kolem 7t isíc
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.