| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 27062  [Dalších 26612 >>]
perdita 3248
21.8.2010 8:52:38
Holky, potřebovala bych zabavit děti, zatímco budu pracovat. Můžu, a nejspíš to tak dopadne, si je vzít do "obchodu" s sebou, ale raději bych byla, kdyby něco dělali, tvořili a tak s jinými dětmi. Mají deset a sedm a nechci celý týden - stejně jsem nenašla volný příměsták - jen dva tři dny. Nemáte někdo tip?

Jinak vás zdravím po návratu z ehm ehm dovolené~3~
Lucie, Sára, Danny 59648
18.8.2010 11:47:47
Šárinko, s tím zanedbáním ohledně placenty nejsi jediná z Bohunic, o kom jsem to četla. Příšerný. Doufám, že jsi už v pořádku a děti sam. také, následky asi nebudou, na špatné věci ohledně porodu se zapomene, že. ~;(( Děkuju Ti. Doufám, že i u mě bude vše OK. Hlavně o dítě se bojím.
Šárinkaa,Daniel08,Sára09 71829
17.8.2010 10:13:16
Luci jestli taky můžu přidat své zkušenosti tak tady:Oba v Bohnicích:první porod 08 -vyvolávaný,mám anomálii dělohy(dvourohá) ,při porodu moc nesledovali až najednou ozvy slábly, čekali nevím na co a to bylo hodně špatný, chlapečka vytahoval mladý doktor ,který přilítl na posl.chvilku kleštěmi, malej nedýchal tak oživovali.Vše nakonec dopadlo dobře

-druhý porod 09-zastaveny tak vyvolávačka-lepší PA -sledovala ozvy ,takže se znovu neopakovalo(bylo to způsobené tou vadou dělohy)
-placentu jsem porodila rozbředlou- dělali mi náledně UTZ a že to je asi sraženina
-dostávala jsem hnusný injekce na zavinování aby zjistili zda-li es jedná o placentu-poslední den mě nechali od půlnoci bez jídla a pití(kojila jsem),malou ve fotu a druhý den mi ve 12HOD.mi oznámili že můžu domů, že to bude jen sraženina

-pak jsem začala moc krvácet a po měsící ze mě vypadl kus placenty, musela jsem na revizi dělohy a dle hystologie tam bylo 11 kousků~q~~q~

no u obou nějaký problém,ale jinak jsem byla spokojená
Martina_Sam_Nath 8848
11.8.2010 19:30:22
Ahoj

my jsme po krátkým výletě. Sam vyfásl další cvičení očí , ale až od září, jsou dovolený. Vidění už má 100%, jen stabilizace vázne. Snad bude cvičení a lepení stačit.
Nath si furt na oči stěžoval/stěžuje, tak jsme ho nechala taky a dopadlo to tak jak jsem myslela, něco ho dráždí, možná náběh na nějaké al. věci.... No s tím co má v rodině se ani nedivím, dělím se s ním o svoje kapky :o).

A dneska jsem dokoupila Samovi všechny potřebné věci do školy. Už to jen zkompletovat a podepsat a tak a pár věcí, co se ještě potuluje doma a není tutíž potřeba koupit, jen najít :o)))

Jinak nic a klid a pohoda :o)), jen jak s epomalu blíží konec prázdnin, začíná se krátit volný čas, nějak zas pomalu nestíhám :o))

Zítrta se v muzeu vyrábí ruční papír, ale je myslím beznadějně plno. Jsou tam fakt dobří :o)
Kotrmelec 64229
7.8.2010 7:40:31
Luci,tohle platila kamarádka letos v únoru
Jedna noc stojí nějak necelých 1400.To si vynásob čtyřma či pěti,dle délky pobytu.Pak třeba nadstandard i na operačním sále,nevím kolik stojí.
Dále platíš přítomnost otce u porodu,to je 500 Kč + nemocniční poplatky
Bluni+2vejcevejci 32618
6.8.2010 18:16:43
všechny zdravím!
k diskusi o Bohunicích se nezapojuju, jelikož jsem svého císaře absolvovala na Obilňáku. Coby dvojčatovka jsem měla poté "protekci" - byla jsem na dvoulůžáku a tak tak jsme se vešli... císař proběhl naprosto bezproblémově, byli to dva mladí doktoři ženská a chlap, dokonce bych řekla mladší než já (bylo mi tehdy 28), ale fakt šikulové. To šestinedělí: mě bylo po tom císaři tak celkově blbě, že jsem to ani moc nevnímala, ale doživotní trauma z toho rozhodně nemám...

Teď zaser k výletům~t~
Včera jsem byla na krásnm vlakovým výletě, našla jsem ho zde:
http://www.turistika.cz/tipy-na-vylet/show/hrad-pernstejn-a-historicky-dreveny-most-v-cernviru-13-km.html
šli jsme teda jenom část: úsek z Věžné na Pernštejn, tam občerstvovací zastávka a do Nedvědic, ale náááádhera.~R^

Dneska jsme byli na výstavě stavebnice Merkur ve Šlapanicích (aby někdo nedopadl jako my v úterý: otevřeno mají ST - NE od 13 - 17 hod.)- no z mýho pohledu to za naši hodinovou štrapáci s třemi přesedáními v MHD nestálo, ale kluci byli spokojení, tak aspoň někdo~t~

Lucie, Sára, Danny 59648
6.8.2010 16:23:59
7000? To je nějak moc, ne?
Okartep.. 25791
6.8.2010 10:17:58
obilnák s bohunicema koluje rozhodně, tam prý už většina doktorů odešla kvůli rušení obilnáku do Bohunek, tak tam chodí službovat bohuničáci.. a pravda, cena nadstandartu je dost drsná, já měla s Nat modrej pokojík, malunkej, měla jsem mín místa než ted na dvojáku, odmítli nám dát ten s tátou, že je plnej - no, pro někoho ho drželi, protože byl volnej dva dny.. a péče naprosto šílená, objevil se tam někdo dvakrát denně, z toho jednou večerní služba, jednou ráno vítr před vizitou hned po něm pak vizita:( zpětně si říkám, kdybych třeba měla nějakej problém, omdlela ve sprše nebo tak, tak to zjistěj až večer, hrůza.. tehdy mně ten špás stál skoro pět litrů, už nikdy více:)
Martina_Sam_Nath 8848
6.8.2010 9:55:39
bohunice neznám

2003 obilňák, 2008 Milosrdní. Na šestinedělí, já jsem tvor nenáročný, tak jsem to moc neřešila, ale Milouši lepší pohodlím rozhodně.
A přístupem ke mně obojí v pohodě, ale uměla a umím se ozvat.
A přístupem při porodu rozhodně Milosrdní, Na obilňák hodně špatný vzpomínky.
Ale je fakt, že na stejnýho dr sestru můžeme narazit ve všech porodnicích, Někde kolujou, někdy mění místo....
Kotrmelec 64229
6.8.2010 9:47:00
Já nadstandard neplatila,měla sem pokoj na šestinedělí.Ale za čtyři dny počítej tak s částkou kolem 7t isíc
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 27062  [Dalších 26612 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.