Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
26.8.2010 12:56:21
:o))) nebyli jsme, slibuju to až bude hnusně. Jediný co vím, tak že maj problém se stojící vodou okolo bazénů a všude.....
A určitě trolejem. 37 z mendláku staví myslím u toho. Já si musím zjistit kdy bude v knihovně pasování prvňáčků, Sam ho má slíbený. Konečně na mý průkazce nebude seznam knih jen a jen pro děti :o)))))) |
| perdita | 3248 |
|
|
26.8.2010 12:50:53
Byl jste někdo? Jaké jsou dojmy? Stojí to za výlet? Nejlíp se tam asi dostanu trolejama, že?
|
| perdita | 3248 |
|
|
26.8.2010 12:46:06
My jdeme vrátit knihy do knihovny, budeme platit pokutu
![]() |
|
|
26.8.2010 11:10:16
jo taky mám ten pocit, že být jich víc, tak se taky uživí. Na příští rok je asi budu zamlouvat hooodně dopředu :o).
My si dali jen dvojkolečko do školy, zařídit a zaplatit obědy. Teď se spí a odpo na kravák. Mám pocit, že ty letošní prázdniny byly ze všech nejkratší. A že si budu muset pořídit lepší diář :o))) aby se tam toho víc vešlo. Hlavu mám děravou a povnností už bude jen a jen přibývat :o(( Aspoň že se ten Sam do školy pořád těší. Potkala jsem maminku budoucího spolužáka a ten to pořád hodně bojkotuje :o(. Navíc bude ve třídě s kamarádkou z kroužku, tak je nadšenej. |
| perdita | 3248 |
|
|
26.8.2010 9:59:21
No to je fakt super
Stejně mám dojem, že příměstských táborů v Brně by mohlo být MNOHEM víc. V úterý se mě nějaká maminka snažila přesvědčit, abych udělala anglickej, ale na to bych neměla síly![]() Nic, zaběhla jsem si pro zapomenutá rovnátka - trouba synátor, teď budu uklízet, protože děti jsou - zdá se - spokojené doma. Ještě zbažuju třeba Bongo na odpoledne, ale jsem fakt líná ![]() |
|
|
26.8.2010 8:22:16
muzeum je nabitý....dovolala jsem se v úterý a nebyla už šance :o(. Zcela hnusně se tam vždycky nacpe nějaký příměst. a zabere to pro sebe. Než aby sami s dětma něco vymysleli a nechali to jednotlivcům co nemají co kde a jak.
My si dáme teď dopo úklid, stavím se obejít školu a zjistit jak s jídelnou a družinou a odpo asi půjdem s kamarádkou na hřiště na kravák, měla by tam někde snad být i trampolína. Bez všech 4 bych si to představit nedokázala, už takhle se mi zdá, že je mu hůř rozumět :o)))) |
| perdita | 3248 |
|
|
26.8.2010 7:36:15
Krásný, ale na nás to nemá. Cácora měla 3/4 prvního roku úsměv bez VŠECH jedniček
![]() Tábor jsme vhodný nakonec nenašli, všechno bylo plné, tak se pinožíme spolu. Dneska bych ráda někam vyrazila, ale děti se tváří, že dělat papírová zvířátka do muzea se jim nechce, tak zvažuju... Nikdy jsme nebyli v Bongu a v Mraveništi, ale jedno z nich je dopo zavřený, obě jsou pro nás hodně z ruky, tak přemýšlím, co dneska spácháme? Nějaké tipy? |
|
|
24.8.2010 18:24:16
![]() tak doufám, že to nebude na tak moc dlouho :o)). Celkem je to slyšet a hlavně to vypadá :O))))) |
| perdita | 3248 |
|
|
21.8.2010 20:27:34
Moje princezna byla bez 4 jedniček skoro rok! Samozřejmě velkou část toho prvního školního - ty fotky...
![]() Te´d je zase bez dvojek - spodních, vždycky jí to vypadne a přes půlroku až rok trvá, než jí tam narostou nový, ale už te´d víme, že budou rovnátka, tak je to na pytel ![]() |
|
|
21.8.2010 20:06:13
copak? Dovolená nebyla ono? Moc práce?
O ničem ale bohužel nevím :o((. Sama beru kluky s sebou, takže Sam už je mírně otrávenej, tenhle týden jsme byli 4* a v pondělí zas. Ale aspoň do školy se těší pořád :o). Nemá horní jedničku, druhá půjde taky brzy, tak fotky asi úplně klasický bezzubí :o)))) Ještě mně čeká vymyslet mu nějaký místo na věci a všechno podepsat :o(. To není mooje oblíbená zábava, ale holt aspoň malá šance, že to případně pomůže :o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.