Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
3.6.2010 17:27:28
Tak koukám, že v pondělí bude v dopravě zase veselo :o(((
To zas budou zmatky :o((. |
|
|
3.6.2010 15:25:12
super super super :o))). Ani nevíš jak moc jsem ti vděčná. Furt teď musím něco rozhodovat atak a už jsem dost v koncích a ty mi pomáháš :o)). Tak to do hudy určitě skočíme, ideálně i s babi :o))
Mám úžasnej zážitek. měla jsem pro sebe půl hodiny naprostýho klidu s kafem a NG na balkoně. Pak už mě našel prťous :o)), ale Sam udělal pro všechny k svačině topinky :o)). Jo huráá samostatnost se rýsuje :o)) |
| perdita | 3248 |
|
|
3.6.2010 13:49:59
Martino, Amy právě taky nebyla na obrázky, takže jí to bylo jedno, což pro mě byla dobrá zpráva, měla jsem volné ruce.
Bagmaster byla fakt dobrej, hodně vydržel, ale byl těžší než to, co máme´d a byl i zbytečně prostornej. Moje děti jsou spíš menší, tak jsem nechtěla žádnou almaru ![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
3.6.2010 13:46:56
Ty pásy před hrudník fakt krásně rozloží váhu. Ten Dire je větší, ale vevnitř taky mnohem vymakanější. hele, my potřebujeme:
venkovní kapsu na láhev vnitřní zazipovací kapsu na (penženku, když nesou peníze do školy, šalinkartu, čip, mobil) větší část na učebnice a sešity - u nás se prakticky nosí jen ty sešity menší přihrádka na svačinu . aby nebyla společně s učebnicema. Jinak mi šlo o ergonomičnosta lehkost, a to Bolly splnili líp než ostatní sportovní značky. Výborný je zajít třeba do Hudy nad Měnínku a zvedat, otvírat a zkoušet ![]() |
|
|
3.6.2010 13:43:37
jo bagmastera mám taky ve výběru :o)). Topgal ne, neslyším na něj nic moc dobrýho a emipo, tam si Sam nevybral. On nechce dětský obrázky a tak, tenhle s emu líbil, vypadá "normálně" :o)))
|
|
|
3.6.2010 13:42:00
no já když vidím ty ceny, tak ta je super :o)). Zdá se mi perfektní.
Věci si tam budou moct nechávat...myslím :o)). VV určitě, tělák myslím taky, bačkory asi taky, mají tam skříňky. Učebnic kolik netuším, těch asi ne, spíš těch písanek a cviků, ale zatím to na mě působí že toho tolik není. No bude v předvýběru :o)), fakt se mi líbí, že má bederák, přece jen je sice silnej, ale vyžle :o) |
| perdita | 3248 |
|
|
3.6.2010 13:36:10
Ad měl první rok Emipo aktovku (
) pak dlouho bagmastera pak ten Topgal a teď teda nejdražší, ale nejlehčí a nejvymakanější Boll![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
3.6.2010 13:35:03
Ne, není, je výrazně lehčí a super řešený
![]() Chce to zjistit, kolik too bude Sam do školy nosit: bude nosit denně papuče? Bude nosit tělák? Bude moct nechat VV ve škole? Protože naše děti mají ve škole šuplíky a i bačkory zůstávají ve škole, takže si můžeme dovolit luxus menších školních tašek. |
|
|
3.6.2010 13:32:53
to víš že se budu dělit, kam jinam mám chodit prudit o rady apod. a chlubit se apod. a stěžovat si a podobně....
![]() ![]() ![]() Batoh vypadá dobře, ale školní není co? Ale kouknu. Zatím si připadám tak nějak mimo....jako že skoro nevím o čem je řeč, že budu ta nechápavá máma co do všeho strká nos a sama ani pořádně neví....No doufám, že se to obrousí a já se naučím, tak jak ve školce ... Jdu dodělávat resty a pk na balkon na ![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
3.6.2010 13:24:52
Desky, čísla a písmena jsme chválabohu nepotřebovali
Ono je to fajn na tvořivou činnost skládání slov, ale děsná buzerace, když to má člověk stříhat a skládat do přihrádek![]() Už se moc těším na tvůj první rok a doufám, že se podělíš o info ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.