| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 27062  [Dalších 26482 >>]
perdita 3248
3.6.2010 13:22:08
Moje prvňačka má toto
Boží~g~~g~~g~ Syn má od stejné firmy Dire Force a snad ještě lepší~R^ Topgal jsme reklamovali po měsíci a něco.
Martina_Sam_Nath 8848
3.6.2010 11:34:11
Tak jsem včera byla ve škole na schůzce budoucích prvňáků.
A zatím jsem pořád nadšená :o)). Představili nám učitelky, základní info a tak, seznam...kupodivu je docela krátkej, něco ani mít nemají, desky na písmena a čísla myslím. Všechny učebnice dostanou a ještě nějaký balíček s částí potřeb a upomínkový dárky....
A ve třídě jich bude 10. Jsou dvě třídy po deseti a jedna běžná. Dneska tam ještě musím donést posudek z PPP, nějak jim od nich poštou nedorazil a pak až v září.
Takže budu pomalu vybírat batoh do školy. Chce ho platit tchýně tak aby bylo dost času.
Zatím jsme tak moc nekoukala, ale napadá mě ( hlavně v rámci mojeho nošení :o)), není nějaký školní batoh, co by měl i bederák? Batohy na turistitku pro děti je mívaj, a u tý školní by to podle mě bylo taky dobrý.
Nevíte? Poradíte?
Martina_Sam_Nath 8848
31.5.2010 18:45:59
jo jo v neděli jsme celkem slušně zmokli :o)))
Ale i tak to bylo pěkný, všichni se myslím stihli pobavit :o)) a věci jsou už vypraný a suší se :o)).

JInak super. KO Samovi dopadla dobře, snižujeme inhalace a za dva týdny je zkoušíme na léto vypustit. Problém má jen pořád s b. krvinkama, tak snad to spraví vitamíny.
Já nabrala víc léků, ale celkově jsem na tom taky líp, nebo si to aspoň sugeruju a zabírá to :o)))
Zítra děláme MDD ve školce dětem a ve st už schůzka ve škole :o((. No uvidím... :o)) třeba to nebude tak hrozný :o)
perdita 3248
30.5.2010 19:18:08
Tady je nějaký program ve Vaňkovce:
http://www.veselakavarna.cz/

Něco je v sobotu v KJM na Kobližné.

V muzeu už to bylo o víkendu... Vojáci to měli o víkendu
Tady něco je:
http://www.ententyky.cz/program02?filter_region=3&filter_typ_akce=16
Alena, 3x♀ 1037
30.5.2010 18:09:02
myslim, ze vetsina akci byla ted o vikendu...~d~
8.5Yettynkaa12 51440
30.5.2010 17:51:56
Nemáte nějaký tip na Den dětí - kam s dětmi? Děkuju!
Martina_Sam_Nath 8848
29.5.2010 20:47:59
Ahoj

jsou nějaké??? Tady je jak kdyby byli všichni někde na prázdninách :o))). Ale tomu moc nevěřím :o))

My mohli na víkend do Prahy, ale odvovlala jsem to, mám e akci a dneska jsem s klukama prolezla město a užili jsme si na mašinkách , palačinkách v muzeu, na Petrově a v sadech :o). Zato teď mám nohy jak konve :o)).
Ale mám celkem radost z výsledků voleb tak se to maže. Jsme sami tak brzy zapluju do postele :o).

Ve středu jdu do školy na první schůzku ...už teď mám strach kolik toho bude potřeba ...:o(.
A taky pomalu budu hledat batoh do školy. No uvidím, nehci vyšilovat dřív než je nutno, ale budu ráda až to bude za mnou a budu vědět co a jak.
A v pondělí mám e KO na AKI tak doufám, že Samovi sundají léky a bude líp. Mě se jen zhoršili oči, tak doufám, že to nebude nic strašnýho a budu mít taky pokoj.

tak nic, koukejte se taky ozvat jak žijete a tak :o)), když už se nedaří spáchat žádnej srazík :o))

Ahoj
Jeanne 15537
25.5.2010 10:32:27
Už jsme k paní doktorce v Komíně objednaní. Ještě jednou moc děkuji, po telefonu byla paní doktorka velmi, velmi vstřícná~3~
Jeanne 15537
24.5.2010 14:19:22
Dík, dík, dík.
Martina_Sam_Nath 8848
24.5.2010 14:02:19
Tak si zkus s Dr. Vomelovou domluvit schůzku. Já to tak udělala. Domluvili jsme se, stavila jsem se za ní v době kdy se jí to hodilo a o všem si promluvili, domluvili a tak. Myslím, že je vstřícná čemukoliv. U nás to taky je do krku bez špachtle, očkování ne v leže atd....A když jsem si nebyla jistá ( měla třeba plnou čekárnu nebo tak ) tak jsem slušně připoměla než k čemukoliv došlo a super.
Tu druhou teda neznám.
A přeju dobrou ruku, tohle je taaak těžký :o(. Jsem ráda že to mám za sebou a snad na dlooouho
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 27062  [Dalších 26482 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.