Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| perdita | 3248 |
|
|
5.3.2010 14:48:37
Ahoj, máš novou ikonku
U nás to byla tzv. identifikace nadání a sezení bylo šest, asi hodinu a půl, první byla delší. Potom jsem asi 3-4 týdny čekala na zprávu, ta měla tři hustě popsaný stránky A4 a protože jsem k tomu dala souhlas, došla nám i do školy, která podle ní vyhotovila IVP. Letos nás čeká kontrola, tak to snad prý budou jen dvě sezení. nevím, proč je to tak na dlouho.![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
5.3.2010 14:44:52
Ahoj
no nejdřív já docela podrobnej dotazník od snad početí :o)) až doteď, nemoci, rodiče, zdraví, život, kamarádi...... A pak vyplňoval sám s ní nějaký test o deseti úkolech. Měli na to dvě a půl hodiny, no volala mi o dost dřív že jsou hotový. Sam říkal, že se ho ptala na všeobecný přehled, dokresloval, skládal já nevím co všechno. Mě stačil výsledek :o))a hlavně to, že ho to bavilo, bral to jako super zábavu a chtěl by častěji .o))). No ona mgr. byla i moc krásná :o))). S tím co píše Perdi tak nějak nemám moc jasno co úplně přesně teda dělali. Ale přijde mi podrobná zpráva domů, tak to určitě nějaký název mít bude :o). Jo já s Nathem jsem na Sama čekali v mléčným baru a měla jsem s sebou další dotazník asi o třech stranách. Jak já vidím Samovo chování a tak. Ale odpovědi jen ano ne. No uvidím. Zrovna dneska se dopo v práci choval, jak kdyby hlavu někde nechal :o))). |
| perdita | 3248 |
|
|
5.3.2010 10:37:58
Nevím přesně, o jaké šetření ti jde. Zralost, Oki, nevím, ale identifikace nadání trvala šest sezení.
|
| Okartep.. | 25791 |
|
|
4.3.2010 19:58:08
Marti, jak ta ppp probíhá?
|
| perdita | 3248 |
|
|
4.3.2010 9:55:05
My jsme tu, děti s taťkou
a já pracuju. |
|
|
4.3.2010 8:20:42
I když teda ty -2 teď na teplomeru mi radost nedělají :o(((
Ale aspoň nesněží. Vy jste fakt všichni pryč? Nikdo tu nezůstal? :o)) Tak si užívejte hlavně bez nemocí :o) |
|
|
2.3.2010 12:37:30
Prázdninový režim :o))
My si teda užíváme :o). Máme odřeninu z lužánek z hřiště, bláto z obilňáku atp :o))) Dneska jsme přepadli babičku v práci, ta nás vzala na oběd a teď si Sam taky hraje na úředníka v kanceláři a Nath spí oblečenej a bez plíny v posteli .o)). Usnul moc rychle :o)) Včera jsem byla s klukama v PPP a sam dopadl skvěle, počkám ještě až mi podrobná zpráva dorazí poštou, ale má dobře našlápnuto .o)) Zétra jsem celý den s klukama v kuřátkách, tak jsem zvědavá jestli jim dobrá nálada vydrží :o)) |
|
|
26.2.2010 18:47:11
Ahoj všem co někam jedou a i těm co jako my zůstávají přeju krásný prázdniny bez zranění a nemocí :o))
|
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
23.2.2010 19:15:47
a ja mam kamaradky s 2 detma a ty fotej snad uplne porad, nechapu a tise zavidim
![]() |
|
|
23.2.2010 9:22:41
fotím taky tak :o)))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.