| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 27062  [Dalších 26312 >>]
Šárinkaa,Daniel08,Sára09 71829
9.3.2010 9:16:12
Asko děkuji za odkaz na dr.Szturzovou, ještě musíme počkat až malá dostane první hexu a můžeme jít, máme očkování posunuté měsíc ~g~
perdita 3248
8.3.2010 19:42:52
Martino, přidala bych se~3~
Náhodou MŠ na úvoze neznáš? Kamarádka zvažuje...
Martina_Sam_Nath 8848
8.3.2010 14:19:10
Ahoj

no vidíš, my když byli na radnici na divadýlku tak nic neřekli :o((. To je teda blbý, to jim tam povím až tam zas půjdem.

Jinak po prázdninách do starých kolejí...nic moc :o))). Ale jen do pátku, pak směr Praha. Školka jen do úterý, čt máme zubní :o). Vadí mi to dojíždění. I když to nemám nijak z ruky, tak mě to štve. Jsem líná, možná, kdyby školka byla blíž zastávky mhd....jsem děsná .o))

A nechcete zase spáchat nějaký předjarně jarní srazík? Když se teď daří vyhýbat nemocem?
pavlaaa 7713
7.3.2010 13:44:33
Ahoj, my celé prázdniny taky byli doma. Prázdninový režim jsme měli 14 dnů, první týden u nás jarňáky trávil puberťák, tak Alex nechodil do školky a Andy byl ve škole jen do oběda, kroužky jsme zrušili. Původně jsme chtěli jet do Prahy, přespat u kamarádů, navštívit aquapark, Hrad, projet se metrem. Ale kluci jeli s velkým bráchou na bazén do Vyškova a všichni do druhého dne chraptěli a kašlali, pochopitelně to chytil Fred, tak jsme první půlku prázdnin tvrdli v baráku. Naštěstí během pár dnů byli všichni fit, zvládli jsme pak Bongo, kino, výstavu loutek, dětské muzeum. Mám pár tipů - v sobotu bývá na Radnické dětské divadélko a vstupenka platí zároveň na výstavu loutek, ale nikdo to návštěvníkům divadla neřekne ~q~.
Ve čtvrtek vyšly noviny Sedmička, dávají se zdarma podobně jako Metro. Je v nich vstupenka 1+1 do Bonga, takže rodina místo 590 Kč zaplatí 318 Kč.

Martina_Sam_Nath 8848
7.3.2010 10:03:47
Bylo to na doporučení školy u zápisu. Aby se pak právě nestalo, že v běžným školním režimu zlobí a nudí se.... Nebo naopakaby mezi těma nadanějšíma nebyl ten co nestačí a nechápe.
Z mý iniciativy\ jsem ho nechala při zápisu testovat psych. z menzy. Úvoz s nima hodně spolupracuje a ta na základě prvního výsledku doporučila podrobější testy.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
7.3.2010 9:18:09
čauky, jsme zpátky z hor :)
Bylo to supr !

Marti a to jsi do PPP šla sama nebo tě tam poslala škola, nebo z čí iniciativy?ď.
perdita 3248
6.3.2010 18:50:33
Oki, přibližně ze stejného důvodu se tam chci objednat s prvňačkou - v čem přidat, co s ní dělat. V čem přidat se čtvrťákem už jsem zjistila scio testy - víceméně ve všem, pokud se chce - a on chce - dostat za rok na gympl.
Okartep.. 25791
6.3.2010 18:40:49
dík holky.. nadání u nás nikdo řešit nepotřebuje, Nat je průměrná:) spíš by mně zajímalo jen z mého pohledu, kdyby mi někdo řekl jestli je třeba něčemu se věnovat a tak.. ze školky žádný feedback bohužel není:(
perdita 3248
5.3.2010 18:09:22
Martino, hlavně že to stačilo~g~ Já doufám, že se mu bude ve škole líbit, že budou aktivní s dětma.
Martina_Sam_Nath 8848
5.3.2010 16:39:04
tak to u Sama to bylo určitě něco jinýho. Jen tak všeobecně asi jestli teda je nadprůměrně a asi cca kde. Aspoň myslím, měla jsem toho dost a nebyla jsem schopná zapamatovat si všechny informace :o)). Můj test by byl taky zajímavej :o))), hlavně poslední dobou :o)).

Jo a ikonka, no jo, kluci jsou draci a fotky nejsem nějak pořád schopná aktualizovat :o))
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 27062  [Dalších 26312 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.