Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| perdita | 3248 |
|
|
16.2.2010 8:06:22
Holky, už jsme se o tom bavily, omlouvám se, ale nedokážu to najít.
nějakou dobrou optiku? Dostala jsem poukaz na obroučky a končí mi to 19. února, tak musím hnout zadkem. Moje brýle i skla jsou hodně drahá, musím mít odlehčený plasty a většinou nosím bezobroučkový, protože mám takovej tvrdej ksicht Když jsem si kupovala tyto, vím, že v optice na České mi řekli sedm tisíc, v optice pod Zelňákem jsem platila 3 a něco za to samé, tak se nechci spálit![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
15.2.2010 21:44:27
A zkoušeli jste v Olešnici ten dětský svah s instruktorem? To si myslím mohlo být ideál.
Hlavně bych nenutila. Lucka nechtěla jezdit vůbec, tak jsme daly dohodu, sjedeš jednou, a pak jdem na boby, odpoledne taky tak, druhý den sjedeš 2x a pak jdem na boby a takhle pořád dokola, třetí den pochopila zatáčku a už ji boby nezajímaly, chtěla pořád jezdit. Podle mě musí zažít ten úspěch, že něco jde, a pak bude chtít znovu a znovu :) Ideál je šupnout 2x do školky, odkoukat co dělají a říkají ,a pak se s ní další 2 dny mořit sama a pak už to musí chytit ![]() Lucka už sjede s dopomocí i ten velký v Olešnici (ten začátek je na ni prudký, ale od 2/3 dolů už to dá...) |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
15.2.2010 19:47:53
my byli jeste v Olesnici, tam je to prudsi, ale bez instruktora a tam ji to taky moc nebavilo, nejlepsi by bylo kdyby jsme jeli na hory, ale to asi u nas opet nehorzi letos
![]() A mas nejaky zkusennosti kam jet s ditetem na to nauceni? jeli bysme aspon na vikend snad...to by mohlo doma projit.. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
15.2.2010 19:10:40
Maru, doporučuju trošku větší dětský kopec. Na těch 10 m v Němčičkách se nerozjede a bez rychlosti se to mnoooohem hůř učí. Pás je sice krásná věc, levná školička taky ,ale takhle bude brzy znuděná...
|
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
14.2.2010 19:25:18
ahoj
tak diky za tip,nam se zrovna ryma rozjizdi, tak muuzeme vyzkouset )My byli dneska v Nemcickach a Terezku to nejak prestava bavit, chtela by hned rychle a na velky sjezdovce... A instruktorka rikala ze asi dame do nich jeste hodne penez nez se to nauci :-(((, no ale snad to pujde, kdyz uz jsme s tim zacli..ale samotnou ji to nebavi uz vubec, takze asi bud porad platit instruktora nebo holt vytahnu po dloooooooooohy dobe lyze ja a vsichni padnou smichy ![]() Teda Marti, ty jsi tak pilna... ![]() ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
14.2.2010 7:55:04
Ahoj
Krásnýho nedělního Valentýna:o)). Michal odjel na celý den do Kutné hory a kluci zatím prudí. Doufám, že to tak nebude celý den... Včera jsem cestou z lužánek skoro byla na rajčeti :o)), ale tak jsou až odpo :o((. Nicméně sokol tam má lezení i na nástěnce, tak holt zkusím snad v týdnu...doufám. Včera jsme do mrazáku do zásoby udělala skoro 50 taštiček s tvarohem a dneska ještě něco přidělám, zbyla mi náplň.Musím plnit, nějak se zásoby tenčí, jak se v týdnu nestíhá vařit, ale jí se :o)) Zítra mám skoro volno, jdeme na kontrolu na AKI tak budu mít volný den :o). Jo a dobrej tip, Nathovi zezelenala slabě rýma a mě se nechtělo k dr jen pro recept, tak jsem si nechala poradit v lékárně a koupila mucoseptonex. A zabral taky rychle a dobře :o)). Tak jen jako tip :o)) |
|
|
12.2.2010 15:03:04
Ahoj
moc díky, četla jsem. Střídavě nestíhám a nebo nejde pc :o(( Dneska za celý týden jsem s klukama domůl přišla nejdřív, už v půl druhý :o)). Jinak nejdřív v pět....někde jdsem na tom rodičáku asi udělala chybu :o))) Ale konečně mám foťák, tak budu fotit, moc mi chybí, že mám u kluků mezery. Navíc mládě konečně dneska dostane dárek k narozkám i od nás. Ještě teď upeču něco na způsob dortu a snad vyštrachám nějaký svíčky. Ještě že mu to je jedno,důležitý je to jen pro mě a Sama :o)). Pádím péct, dělá se mi i těsto na koblihy :o)) |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
7.2.2010 22:24:40
marti, nevim.. v kurimi je nejaky horokrouzek pro deti, jestli je na rajceti?? fakt nevim. a nove je horolezecka stena jeste na kulkove, maji stranky www.klajda.cz a maji i krouzek.. ale pro jak stray deti nevim, chci tam volat a prihlasi ter taky..
jinak jeste u nas v lisni maji salosi nejakej krouzek, ale mam pocit, ze to je snad az od 12ti?? jinak nevim. |
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
7.2.2010 17:11:04
ahojky - já jsem slyšela o vícero dětech, co do tří let nemluvily a pak to ze dne na den spustily....takže já bych fakt ještě čekala.
|
|
|
7.2.2010 12:09:51
Ahoj :o))
Terezka je šikulka :o)). My to neumíme a jestli to kluci nedoženou ve škole a spol tak budou jak my :o(. Nath má rýmu, tak s ním půjdu jen na chvíli odpo vyvětrat. Sam je s tátou na bowlingu, že hrají děti nějaký turnaj. Ale jestli prohraje a švihne svou scénu, protože prohrávat prostě pořád neumí, tak je to asi naposledy nějaká jejich společná akce. Tak si tu tak nedělně uklízím.. :o)) Jo a dotaz, asi na Alču, nebo kdokoliv kdo by věděl. Bavila jsem se s fyzioter. když jsem se Samem byla cvičit jestli by bylo dobrý lezení. A prý jo. Jen nejsem schopná se dokopat na Kounicovu podívat, poptat.... jak je to za rohem....A sokol má krutě neaktualizovaný stránky. Dá se někam s dětma na lezení? Nebo už tu nikde nic není? POtřebujem aby ten Sam trochu posílil a i bych chtěla aby měl nějaký ten sport už cíleně a tohle ho pořád láká... Díky :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.