Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
5.2.2010 19:28:50
ahoj holky
dneska jsme byli zas v Nemcickach, uz ma Terezka svoji vybavu lyzarskou, tak trenovala. ![]() Ale bez instruktora ji to moc nebavilo...takze priste ho zas muusim vzit, rikal ze muze trenovat co uz se naucila,ale ona uz chce zatacet a ja ji to neumim vysvetlit ![]() Doufam ze se vam vyhejbaj nemoci, Adamek byl rano na krvi na imunologii, byli jsme tam 40 minut, sestricky se me ptali jestli neomdlim, nejsou mu videt zily a samozrejme sebou strasne mele a hejbe rucickou, takze fakt super zazitek zas... ![]() ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
4.2.2010 11:26:28
Ahoj
nám se naštěstí logo vyhla :o)). Zato jinde :o) jsme jako doma. Ale pohoda teď. Sice mám tak nabito, že sotva stíhám a mám problém se s dr domluvit kd jo, kdy čas máme atd...:o)). Ještě musím někam vecpat zubařku :o). Dneska v tom mraze jsme byli jen na očním a doprovodit do školky a odmítám vylézt ven dřív, než budem muset zase do školky. Stejně nemám čas, musím hnout s domácíma pracema , od neděle skoro stojí :o(. Na sušáku prádlo z neděle..... :o((( Ale jinak klepu, kluci jsou i přes ten neustálý zápřah zdraví a v pohodě. Nath se naučil smrkat, vylezla mu dalčí stolička a Sam je nadšen, protože se mu pro změnu tři zuby kývou :o)). Kdo vymyslel zoubkovou vílu a vnutil jí dětem, toho bych hnala :o)))). Pěkně se to nevyplácí |
| Andrea |
| • |
3.2.2010 8:36:11
Aleno, dík za radu a již jsem si přečetla na paní dkotorku reference. Má tam jen dvě a tak to bylo rychlé. No, já pořád váhám jestli jít s tak malým dítětem, každý mi říká, že nebude dostatečně spolupracovat. Sice se říká za zkoušku nic nedáš, ale nechci být za moc úzkostlivou matku.
Umí se sám pomalu svléci a něco si obléci, umí se sám najíst a obout i zout. Vím to nesouvisí s řečí, ale rozumí mi co po něm chci, tak hluchý nebude. Jen je to blbý u nás s tím mluvením. Mluví jakoby "čínsky". umí říci jen POJĎ, PITÍ, TÁTÁ, MÁMA, BABI, DĚDI, BIBI, CO SE DĚJE, CO TO JE, AUTO a ještě by se něco našlo, ale na povídání mezi mnou a ním to ještě fakt není. Na ušním jsem byli a paní doktorka mi řekla, že slyší dobře a jen mě nechce někdy poslouchat a ona s tím nic nenadělá. To děti dělávájí. No, počkáme do toho března a buď tam zajdeme nebo ne. Jsem sama zvšdavá jak to dopadne. |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
2.2.2010 20:13:58
my chodime na logepedii v Modricich a taky jsem platila 30,- pri prvni navsteve.Zrovna dneska jsem byli, chodime cca 1x za 3 tydny, stejne tam jde o to trenovat doma, jinak je to na nic. A taky dela Terezka pokroky, chodime tam od listopadu a sama od sebe zacla rikal krasne R aniz bysme to procvicovaly
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
2.2.2010 19:22:15
My jsme byli 2x u dr. v Komíně, Ondra měl špatné sykavky. Po prvním sezení pochopil, takže teď už máme jen jednu kontrolu a asi budem končit.
Poplatek - dr. chtěla 30,- Kč při první návštěvě, prý logopedie se platí (i u dětí) 1x za čtvrt roku ![]() |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
2.2.2010 19:04:09
no, to me neprekvapuje..
ja teda v logo moc duveru nemam.. mirek tam chtel, aby mu nabidli nejakej aktivni rozmluvovaci program (po havarce) a nabidli mu za 10 tacu tydenni hostitalizaci s tim, ze se bude valet v perlickovych koupelich a myslim 2x za ten tyden by mel nejakou hodinu artikulacnich cviceni.. tak jsme se zasmali.. a chodil k te lauermannove taky.. |
| perdita | 3248 |
|
|
2.2.2010 18:55:47
Ali, oni si v Logu účtovali i před zavedením 30korunového příplatku.
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
2.2.2010 18:19:06
andreo, tady mas kontakt i reference,...
http://www.znamylekar.cz/1062/mgr-lauermannova-zdenka/logoped/brnor |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
2.2.2010 18:17:02
andreo, my chvilku chodily k dr. Lauermannove na Vinohrady. je velice mila, vstricna, vysvetli, poradi, resila jsem s ni nejen dcerku.
my teda v podstate problem nemely, po jednom sezeni, kdy nam rekla jak a co mame cvicit R rikala behem tydne.. pak uz jsme jen fixovaly hlasky.. ale nemuzu na ni rict jediny negativni slovo. papir od obvodni budes potrebovat vzdycky, a myslim tech 30 kacek je uz davno u deti zrusenych, ne??? |
| perdita | 3248 |
|
|
1.2.2010 17:45:22
Andreo, to byla protenční domluva se školní logopedkou, která jinak mimoškolní děti nebere. Asi proto byla tak ochotná problém vyřešit brzy
ty ostatní profitují z toho, že se problém řeší dlouhodobě![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.