| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 27062  [Dalších 26222 >>]
perdita 3248
24.1.2010 12:53:46
Marti, promiň, sedím si na vedení~f~ žádost na co?
Martina_Sam_Nath 8848
24.1.2010 10:45:36
Perdi a jak na to? Kdyby si ta kamarádka taky chtěla podat žádost. U koho? Jak?

Díky :o))

Včera jsme v -15 skoro dvě hodiny bobovali. Mám naraženej zadek, záda a modřiny na lýtkách. Ale pohoda :o)). Dneska si dáváme klid doma aby náhodou něco kluci nechytli. Uklízím :o))
A tchán nemohl jet do Brna, protože mu v autě zamrzla nafta :o((.
perdita 3248
23.1.2010 21:08:12
Kláro, Bluni to píše naprosto přesně: oni nemají rádi děti. Opravdu nemají. Vždycky když jsem od dcery v noci odcházela (byla tam dva týdny, první týden jsem byla s ní, tak jsem si všechno ohlídala, druhý týden jsem jen chodila), našla jsem si nějakou mladou sestřičku, která byla sama maminka, a té jsem ji "svěřila". Asi ze mně měly prču, ale to bylo na trestní oznámení, přitom tam chuderka ležela o prázdninách, sester bylo pomalu víc než dětí!

Bluni, na ty stránky se podívám, díky. Blízko to sice nemáme, ale asi bysme to zvládli. Díky moc~x~
rascal-ka 15516
23.1.2010 17:10:13
Perdito, já ti věřím, naštěstí nemám osobní zkušenost, jen říkám, že jednodenní chirurgie byla v pohodě.

Osobní zkušenost mám jen s dětským oddělením v Orlickoústecké nemocnici a tam teda super. Ale je fakt, že nás dětská poslala raději tam, než do DN, takže na té špatné pověsti něco je. ~:(
Bluni+2vejcevejci 32618
23.1.2010 15:34:58
a perlička k DN Brno - jedna známá tam kdysi pracovala coby sestřička a říkala, že toho musela nechat, protože má děti ráda...~t~ (hysterický smích)
Bluni+2vejcevejci 32618
23.1.2010 15:33:20
perdito - ono desetiletý dítě by už nemuselo absolvovat ten půlrok teorie, to je jenom pro prvňáčky, ale podle všeho Vás neláká státní ZUŠka kvůli osnovám, který se musí tak nějak splnit - pokud máte v dosahu Řečkovice, co jsem slyšela (osobní zkušenost nemám), tak taková benevolentnější je soukromá ZUŠ Universum na Kořenského http://www.universum.wu.cz/ a četla jsem, že klavír se učí i v centru volného času Mateřídouška:http://www.ddmhelceletova.cz/materidouska/pro-deti.html
ale zase: osobní zkušenost nemám.
perdita 3248
23.1.2010 14:34:30
Kláro, děti tam bohužel ležely několikrát a z těch zkušeností by někomu nejspíš vstávaly vlasy na hlavě.
jediné dítě s dietou na oddělení dostane LEPKOVOU přesnídávku, dítě nedostane léky, čeká se až přijde maminka a dá mu je - antibiotika, co se dávají po osmi hodinách...
Dítě ve vysoké posteli s mříží nikdo nevypustí ven, na zvonek nedosáhne- jéé, tys nesnědla snídani (jak by mohla, když je zavřená, že) a odnesou. Vyčurat se nemůže, na pokoji sama malá čtyřletá holčička, nikoho se nedovolá. Krávy, krávy, zrůdný krávy tam jsou.
rascal-ka 15516
23.1.2010 13:32:39
Holky, já teda nevím, na DN každý nadává, ale já tam byla se Sandrou na nosní mandli na jednodenní chirurgii a byla jsem max spokojená. :-)
perdita 3248
23.1.2010 9:44:43
To NM je špatná zpráva. Kamarádka ta´m jela raději s dcerou na mandli, než aby si to nechali udělat v Brně. My si zase podali o žádost, aby nám dělali mandli v Bohunicích a bylo nám vyhověno. Vše, jen ne DN v Brně~o~
Martina_Sam_Nath 8848
23.1.2010 8:55:54
poptám se, znám dvě děti co chodí na klavír :o)) a vypadají že je to baví :o)))

Tak normálně prý zrušili orl v Novém městě :o(. Kamarádka tam chtěla s malou na krční mandle a musí do dětské. Má s toho děsný strach :o((-
Prý tam přišli o primáře a jinýho nesehnali :o((

Ráno mě omyli,když jsem koukla na teploměr a i teď ukazuje tady -10 v tuřanech -15. Snad to aspoň zmrazí bacily.
Jdu s klukama do divadýlka a takhle se nijak modit nebudem, půjdem v oteplovákách :o)))

Jo adíky radám od dr jsme vyhráli nad zácpou :o))a mělo to super efekt, že teď už se dělají bobky jen do nočníku a nevyžaduje se plína :o)). Tleskám nad každým úspěchem jak trhlá, ale když vidím tu jeho úlevu...:o))

Tak krásnou zmrzlou sobotu .o))
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 27062  [Dalších 26222 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.